Fullspäckad helg

Jaha då var det Söndag igen då, Tänkte jag skulle skriva lite om vad som hänt denna helgen, har hunnit med ganska mycket faktiskt och bara roliga saker=) Först i Fredags bar det iväg till Lund till min kära dejt, Benny och det var dags för årets sista dag på Malmöfestivalen=) vi åkte dit tillsammans med hans polare Richard och hans tjej Jenny, mycket trevliga filurer det där=) De var skoj men otrooooooligt mycket folk hehe. Sen väl hemma så var det direkt i säng och sova några timmar. lördagen for jag hem till kära Hässleholm för att förbereda nästa miniresa för natten, nämnligen till Tyringe. Dags för kräftskiva i byn så då är det dags för barnvakt åt busungarna hehe men det gick hur bra som helst, kollade tv, lekte med barbie hehe är inte precis varje dag man gör det =P, spelade lite och käkade godis hela kvällen. Sen var det bara att få alla de tre små ungarna i säng och det gick som en dans.... nästan iaf=) Sen somnade jag med som en stock. sköööönt. Sen på söndagen for jag hem efter man vaknat till liv och fått i sig frukosten,och nu sitter man här och är lite trött faktiskt hehe men ska väl se vad som ska hända idag men tror nog det mest blir till att ta det lugnt,det är ju trots allt söndag och det är då man ska ligga å glo på tv hela dagen hehe.

Nu har jag uppdaterat de viktigaste som hände i helgen iaf och jag är rätt stolt att jag har skrivit två blogg inlägg redan på denna korta tid =) eller vad tycker ni?! Vi hörs igen nästa veckan eller kanske redan i kväll,det vet man aldrig.
hej hej!

Nu har jag hittat hit:)

Jaha då ska man försöka vara aktiv här nu då efter många frågor och tjat varför jag aldrig skriver här:P Men har uppdaterat mitt liv någonannanstans innan men nu är det detta som gäller, får vi se hur det går hehe. Har precis läst mina polares bloggar här, dels Veronicas, det var sjuuuuukt kul å träffa dig med, och håller med det får absolut inte gå 3 år tills nästa gång vi ses igen! Sen har jag även läst min underbara älsklings blogg Angelica älskar dig så himla mycket gumman!! Tusen tack för alt du tror på mig och lyssnar! Du är guld värd!
Detta inlägget blir inte så långt men framöver ska ja försöka berätta lite om mitt liv och vad som händer men just nu så är allt bara så förvirrande och omständigt så väljer att vänta med att berätta nått!

på återseende inom en snart framtid..... förhoppningsvis=)

RSS 2.0