En ny familjemedlem

Välkommen Tigra till ditt nya hem här hos oss=)
 Ja vi har som ni ser skaffat en kattunge på 13 veckor, hur söt och kelig som helst, köpte henne igår och har fäst oss vid henne redan, hoppas bara på att man kan ha henne kvar med ( allergisk mot pälsdjur) men hoppas att de ska gå bra. I helgen har vinte bara köpt katt utan vi har även varit i Hässleholm hos mamma och hämtat lite saker och hälsat på, shopping har vi även hunnit med tre dar i rad, så nu vill inte Kristian gå i affärer mer denna månad haha=P
Igårkväll var vi ute och käkade och var på bio med Zanna oxh Joel, en mycket trevlig kväll men en halvkass film dock hehe men men med gott sällskap kan man stå ut med mycket=) Tack för en trevlig kväll!
Idag har vi varit på Ikea och köpt lite till huset, så nu lyser de fint i fönsterna och fina gardiner ska de hängas upp snart, ska bara sy till dem först=)
Sen har vi äntligen framkallat bilderna från Grekland så ja har suttit och gjort kolage (hur de nu stavas)? och fixat med massa bilder, sånt är stört kul=)och fint blev de på väggarna.
Nu sitter man och väntar på att Kristian ska komma hem så vi kan äta lite och sen ska jag se på ensam mamma söker=)
Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi
Puss & Kram


En helg i Hässleholm

Då var det Söndag och helgen passerar sitt slut=( Gått grymt fort.Men de blir väl så, när man har kul går tiden fort=P
I Fredags direkt efter jobb kom Cicci (Syrran) och hämtade mig och vi for till Tyringe och där var det dags för smink party, undervisnings i Mary Kay produkter, hehe var trevligt och för mig var det första gången men jag tyckte det var trevligt, funderar på att samla lite vänner hemma hos mig en kväll och ha en "class" som det heter. Någon som är intresserad av att komma?=P Köpte dock inte så mycket men en foundation blev det allt och jag är hel nöjd med den=)
Sen på Lördagen drog jag vidare in till Hässleholm och gick en sväng i stan med the family=PRätt tråkigt med tanke på att man är fattig som en kyrkoråtta och självklart hitta man hur mycket som helst man ville och behöver ha, men icke sa nicke=( Men det var trevligt att träffa mamma och syskon iaf. Sen passade jag även på att gå hem till Anna och Kristian och se hur de bor, mycket trevligt=) Vi planerade att vi vid jul ska åka till väla alla 4 och gå runt och mysa och äta lite gott å så och det ser jag framemot. Mycket trevliga personer det där=) Hehe.
Sen hann jag även med att sola lite med, såååå skönt det är hemskt att vara s blek, allt från Grekland är ju typ borta=( usch usch, ska ta mig en sväng till solariet i Helsingborg nu i veckan med hade jag tänkt.
Sen efter solningen var det dags att åka hem till huset igen.

Måste ju bara berätta den allra högsta höjdpunkten med helgen! Vi har fått tv:n att funka nu=) Woooho alltså 3 veckor utan tv det känns alltså, usch hade inte klarat mig en vecka till utan alltså, så ikväll kl 20.00 så får ingen störa mig absolut ingen! Ensam mamma söker är då och jag e redan så ledsen att ja missat typ 2 avsnitt höhö.
Det lär bli lite krig kring fjärrkontrollen här hemma misstänker jag men jag håller hårt i den och är otroligt övernaturligt snäll just idag:P Haha får se hur det går.
Annars idag händer inte mycket kollar på tv nu och ska snart hänga ut lite tvätt, så fint väder ute ju och då får man passa på.
Nä nu är det snart dags för lite repris av Idol och det vill man ju inte missa hehe.
Puss & Kram

ny idol

Jag har fåt en ny idol=) Hehe hörde några av hans låtar först idag o fan dem är skiiiit bra så slänger in några av dem iaf=) Joe Moe

Gästbloggeri

Nu var det dags för Snultan att stå i rampljuset en stund. Jag har nu fixat om Saras blogg. Grönt är skönt! Sitter just nu i en grön tröja så det var ju rätt passande! ;p Skämt och sido. Hoppas Sara gillar den, och ni andra med! Kommentera gärna och kolla in min även den gröna sköna design :)

puss och kräm.

love u kompis.

Huset

Tänkte jag skulle slänga upp ett par bilder på huset, vet ju att det finns några där ute som är lite nyfiken på hur det ser ut, nu är dte kanske inte i sitt bästa skick (välstadat o så:P) men men de får duga så här de ser ut för det mesta hemma hos oss hehe. Fast vardagsrummet är mysplatsen med alla värme ljus tända sen på kvällen=)Slänger även in lite bilder på inredning hehe, mer kommer det bli senare och även då kommer nya bilder upp=)


De efterlängtade bilderna

Nu har jag äntligen fört över bilderna från festen så tänkte bjuda på dem nu, några av dem iaf=) Vilken rolig kväll det var måste jag säga!

Så där det  var några bilder, haha vilken rolig kväll det var.
Nej nu fick vi lite gäster så ska ta och vara lite social,men lämna gärna en liten kommentar om ni har lust=)
Ha de fint!

Dåligt värre

Usch vad dålig jag har blivit på att blogg nu....igen=( Känns inte alls kul men fan jag har haft fullt upp ända sen vi flyttade. Packat upp,målat, handlat, haft inflyttningsfest, börjar ett nytt jobb ,ja det är bara några av de saker som har tagit upp min tid.Sen har jag inte hunnit lägga in några bilder varken från huset eller festen så detta inlägg blir mega trist men men några rader ska det bli iaf och sen får jag ta mig i kragen i helgen och fixa detta. Så är det bara=)
Helgen var det iaf fest och den vart mycket lyckad måste jag säga, vi blev väl 15 pers i vårt mini hus hehe men kul hade vi och vi hann även dra ut till tages  i Landskrona en sväng, ute var det väl mindre kul om jag får säga vad jag tycker men men. Hemmafesten var betydligt roligare=) Sen började man jobba i Måndags med och det funkar jätte bra tycker jag, hoppas de gör de även när hon ja går för slutar (Går bara breve denna veckan typ) men det ska de nog göra.
Verkar vara ett härligt gäng och barnen är underbara.Får hoppas man trivs och alt flyter på och att man sen får fortsatt arbete där. Det jobbiga som jag inte är van vid är att gå up 5.30 och sen göra sig i ordning och sen inte hemma fören 18 på kvällen sen. Det känns att de finns ingen tid till nått annat, ja har ju aldrig jobbat 100 % innan så kan ju ha med det att göra hehe=P men de ska nog gå bra, denna veckan har det inte vart några problem iaf.
Det var lite info om jobbet och festen iaf och bilder från festen kommer så småningom, troligtvis till helgen. Håll ut=)

Igår btw slutade jag 16 redan så Kristian mötte upp mig vid knutpunkten och sen åkte vi till väla en sväng, skulle köpa mig en jacka, ja för nu har hösten minsann kommit=( och jag hade tur, jag hittade en jacka ja länge velat köpa men inte haft ekonomin till de, men så fick ja den av Kristian igår=) Tack älskling!

Nu är det dags för lite mat sen ska jag hänga upp tvätt och sen när jag är klar med allt det är det nog läggdags för i morgon är det uppstigning 05.30. Ha en trevlig kväll allihopa!
btw, har inga tv kanaler än, väntar på tv boxen vi har beställt, tyck synd o mig=( höhöhöhöhöhö

puss o kram

RSS 2.0