Julfesten hos Patrik och Sara

Tänkte bjuda på bilderna från Patrik och Saras julfest som jag lovat hehe.

De var lite av kvällens julfest. Jag och Dennis var i samma lag i fem kampen o kom på en värdiga andra eller tredje plats tror jag det var, och Jessica och Fredrik vann!Grattis,sen var de typ 6 andra lag där emellan.
En trevlig kväll var det iaf!
Nu tänkte jag slänga upp lite bilder från juafton hos mamma med=)

24 December 2008

Du gick från vän till pojkvän. Från pojkvän till sambo och nu äntligen blev du min fästman igår=) Kan julen bli mycket bättre?Nä tror knappast det.
Vi firade jul först hos min mamma och min syter sen for vi vidare på kvällen till Kristians pappa en sväng sen hans mamma.Tack för all god mat och fina julklappar! en underbar julafton man aldrig kommer glömma!
Det blir ett kort inlägg för nu ska vi åka och hämta Joel och Zanna och sen dra vidare på fest hos Promille.Men det kommer bilder senare från gårddagen men en bild bara mååååste jag slänga in nu lite snabbt.
Älskar dig min underbara Kristian

På väg till Hässleholm

Jajamensan nu sitter man på tåget och bloggar, har då aldrig jag gjort innan så känns lite speciellt hehe=P
Har varit på arbetsförmedlingen i morse så nu får vi se om jag kan få lite cash nu när man bara går hemma tills den 7 Januari.
Nu är man då på väg hem till kära mamma i Hässleholm, ska dit och umgås lite och även göra lite knäck,mmmmm ingen jul utan mammas knäck inte=)Sen får vi se om syskonen har tid och komma dit nu när jag för en gångskull är där hehe.
Måste ju bara berätta det att Tigra (vår katt) försvann för 2 veckor sedan och igår hitta vi henne, helt på ren tur, en polis/djurskötare kom förbi oss och skulle berätta att han skulle skjuta några kaniner som sprungit omkring utanför oss å så tänkte vi bara att han kanske hade sett en katt o de hade han. Han hade hämtat henne på en hästgård lite längre upp på gatan för 2 dagar sen, så vi for direkt och hämta henne på en gård där han hade tagit dit henne.Snacka om tur att det var just han som var vid oss och att de just var han som hämtat henne. Så nu är tredje familjemedlemmen på plats igen=)
En liten uppdatering från i Lördags ska ni få med, var ju julfest hos Sara och Patrik och det var mycket trevligt, väldigt välplanerat med lek olch god mat=))Mycket trevligt, tack för en trevlig kväll!Bilder kommer så småningom upp hehe.
Sen den 25 blir det fest hos Promille med julklapps spel och annat trevligt.
Men innan det är dags för det får vi ju passera den 24 Dec som är om endast 2 dagar.Läääääääääääääääääääääääängtar=)JULAFTON!!
Nä nu ska jag ta och vila mig lite känner mig inte helt hundra i halsen=( Ha det fint vi hörs
Puss

Jullov


Äntligen jullov=) Ja nu är man ledig fram till den 7 Januari=)
Idag har man vart och hämtat min nya data jag har köpt, så fin den är och bra är den med=)
Där är min nya kärlek;)
I morgon är vi bjudna på julfest hos Patrik och Sara,s ak bli trevligt.
Men innan dess på dagen ska jag till Landskrona och träffa Zanna och gå i stan lite och även sola lite. Ska bli nice det med hehe.Älsklingen ska ju ända jobba i morgon på förmiddagen så kan man ju passa på att hitta på nått.
För er som inte vet kan jag nu med berätta det att jag och älsklingen ska flytta!
Yes den 30 December gårflyttlasset=) Fortfarande Helsingborg men närmare stan. Flytten är pga av att vi fått mögel i huset=( Trist men sant.
Men fan vad det ska bli skönt och flytta!!!

Något annat som kan va av intresse är att vi varo köpte julgran i förrgår, givetvis var kameran med när den var fördig klädd hehe

Nu ska ja ta och kika vidare på min data men vi hörs snart igen hoppas jag hehe ha de fint!















Utseendet ändrat

Hej, nu är det Snultan som är i farten igen. Efter lite önskemål från Saras sida så har jag nu ändrat utseendet på hennes blogg. Får hoppas att hon gillar det.

Säg till om det är något du vill ändra, Sara!

puss puss, från Snultan

PS! Alla får gå in och gratta mig för jag har namnsdag idag ;)

Godmorgon

Då var det 2:a advent idag, tiden går fort nu, men de känns bara så underbart, längtar tills julen med all dess tillbehör och även en speciell sak men vad säger jag inte=)Hehe.Den som lever får se, som man brukar säga.
Nu tänkte jag att jag skulle slänga upp ett par bilder på min nya jacka jag fick för några dagar sen av min underbara älskling!<3
Älskar denna jacka och så länge jag har kollat på den då, äntligen blev den min=)TACK älskling!

Nu ska jag göra lite frukost här men hörs kanske senare.... man vet aldrig=P

Julfesten inställd för min del

Ja nu är det snart dags för årets jul fest på jobb och häe sitter jag och är sjuk, hade grymt ont i magen i natt och i morse, har typ sovit tills nu och först nu börjar jag känna mig lite bättre. Jätte tråkigt att missa julfesten måste jag säga=(
Nu till något roligare, äntligen har jag hittat kamera sladden och ska äntligen föra över lite bilder från förra helgens fest=)
Det blev ju fest hos Zanna och vi var allt ett par stycken, splittrades dock i slutet men sånt händer alltid men vi var ute en sväng i Landskrona en del av oss iaf.

Sådär det var några bilder från kvällen iaf och de som vill ha fler får höra av sig och fråga mig=)
Nu tänkte jag även lägga in lite blandade andra bilder som är fina men som inte kommit upp än bara=)
 Älskar dig min underbara Kristian!
 Den sista bilden här är  första snön som kom här i skåne län=)Nu är den dock borta igen=( de andra bilderna är på mina älsklingar,endel av dom iaf=P
Nu ska jag ta och vila mig lite men vi hörs snart, ska fixa lite bilder på nya jackan=)
Just de som ni ser ser min blogg annorlunda ut nu haha min älskling har ju vart hemma och varit sjuk hela veckan, då minsann passar han på att krypa in på andras sidor utan att fråga om lov=P <3
puss och kram





Så ja nu har hon nytt utseende!

Fick ju passa på och ändra lite när sara inte är hemma.

RSS 2.0