nu då?

Nu ska vi se då om de bilder jag ville lägga upp igår går bättre idag=)Det är då bilder från midsommarfesten i Lördags!
Se och njut hehe.
  Tack för en super trevlig kväll alla som var med=)Ni andra? ni missa nått

Midsommar 2009

Ja då har midsommaren för detta året passerat förbi, en hyffsat lugn men trevlig midsommar detta året.
På midsommarafton turade jag och kristian till helsingör. Åt god midsommar mat och drack lite gott och bara njöt tillsammans=) Tog de även lugnt senare på kvällen då vi kollade på nya Wallander filmen, skit bra var den.


På midsommardagen var de dags för en tur till Laholm, fest hos Emil och Maria=) parfest hehe, vi var 6 personer och hade de super trevligt, god mat och drack och hade de hur bra som helst.Spelade twister för första gången och blev helt kär i de, var hur kul som helst och villka ställningar man fick till hahaha. Spelade även kubb och vilda gäster. Kan säga som så att mitt lag vann i vilda gäster=) hehe men i kubb gick de så där för tjejerna hehe men vi vann men de var Kim,s förtjänst hahaha, vet man inte reglerna får man skylla sig själv hahaha. Tack killar=P
Givetvis ska jag bjuda på lite bilder, dock inte alla för de blev en himla massa men lite av varje aktivitet ska ni allt få=P


Fan ja råka trycka på nån knapp så alla bilder som skulle vara här nu försvann.... FAN pallar inte lägga in alla på nytt igen, får fixa de en annan dag. fan vad sur jag blev nu BAJS!


Göteborg here we come

Yes detta är vad jag kallar en spontan resa, Angelica frågade mig i Lördags om jag ville åka till Göteborg med henne och gå på Liseberg och övernatta 2 dagar och givetvis ville jag det=)
Snabbt letade jag upp tåg biljetter till vettigt pris och vandrarhem, och allt flöt på och biljetten fick jag hem redan idag=)Fan vad kul vi ska ha det gumman!Ska bli så kul att äntligen ses igen.

I Fredags var det studentfest för/hos Sara,det var trevligt, mycket trevligt folk och god mat. Denna gången tog jag det lugnt,fick ta hand om älsklingen ju hahaha,nä så farlig fylla blev det inte. Det var trevligt, synd bara man var så trött efter en lång arbetsdag plus skolavslutning.
Lördagen blev en lugn dag, hade ju någon som var bakis haha=P blev film och god mat och sen fixade jag min spontan resa haha.
Söndagen var det dags för mig att ta plats bakom ratten igen och köra till Hässleholm och hälsa på mamma.Var och hämta mina sista saker jag hade kvar i förrådet, mina gamla saker sen jag var liten och annat=) En trevlig liten tur.

Idag har jag även varit på körskolan och pluggat lite, duktigt av mig tycker jag allt!
Blir väl mer plugg resten av veckan men får se om jag går dit eller pluggar hemma. På Torsdag ska jag ut och äta med jobb med så då blir det inte något pluggande den kvällen iaf. Aja får se  när jag får nått gjort=P

Nu är det dags att fixa lite här hemma men vi hörs snart igen hehe ha det fint puss hej



Haha.. bara för att den var lite rolig och söt=)


jävla skit

Helvetes jävla piss skit! Ni får ursäkta mina fula ord men om ni hade varit jag hade ni med förstått!
Igår var jag på vårdcentralen (mitt andra hem nu förtiden) och kan ni gissa vad det var för fel på mig??
HALSFLUSS! Självklart, ja slutade ju med pencellinet i Fredags så givetis var det det dags igen, tre dar efter med en ny kur *grrrr*
Hade tydligen insjuknat idet igen eftersom ja hade fått för liten styrka på pencelinet förra gången.Nu fick ja antibiotika i 7 dagar till,3 gånger om dan. Fy fan vad ja hatar detta!


Fan Fan Fan Fan!

Helg mys

I Fredags blev det mys med älsklingen på bio=) Vi såg I Love you man riktigt bra var den faktiskt=) Innan bion var vi på väla en sväng och åt lite god mat.
Det var väl i princip det vi gjorde.

Lördag då, även det gick i mystecknet hehe lagade god middag och kolla film, var även ute och körde en sväng=)
rätt lugn dag måste jag säga.

Idag då då har det varit plugg för mig hela dagen, Pluggat och tvättat och lagat mat har dagen bestått av och jag sitter här en med mina böcker =PVäntar på att bilen och min duktiga handledare ska komma hem, så jag kan köra en sväng och idag går bilen till solariet hehe. Ska bli skönt=)

Nu är min paus slut,åter till böckerna och skrivandet.Men en liten uppdatering om helgen, och i tid med har ni minsann fått hehe=) Ha det fint!
     

Helgen som passerat

Högtid att uppdatera från helgen som passerade förbi för ett tag sen=P
Var ju kanon väder hela helgen. Fredagen vet ju ni va jag var någonstans:P Hehe i Ullared och på Gekås.
Lördagen var vi nere vid hamnen och gick runt och myste och träffade även min gamla klasskompis  Maria och hennes kille Emil. Var väldigt trevligt!
Senare på kvällen gick vi fyra bort till en stor äng här i närheten och grillade och drack lite.Spelade lite kubb och snackade och åt gott. Sen efter grillningen när de började bli lite kyligt drog vi hem till oss och fortsatte snacka och  ha det trevligt, blev även lite kortspel. Tack för en trevlig kväll!=)Får ses snart igen och hitta på nått.

Söndagen tillbringades i bilen på lite övningskörning och även liten sväng till hamnen i det fina vädret.Rätt lugt men väldigt trevlig helg.

Igår var jag och Martina nere i stan efter jobb och gick en sväng och käkade lite mat på Harrys, var trevligt! Resten av veckan, det lilla som är kvar händer inte mycket.
ha det trevligt... förlåt för ett tråkigt inlägg, är inte på humör för att skriva egentligen....


my new shoes

Ville bara slänga in en nice bild på mina nya skor, uppdaterar mer i morgon!=)tjaooo



RSS 2.0