Bagarna Sara och Kristian

Då var det dags igen då och vara lite social här ute med=) Helgen har precis passera6t med storm steg som vanligt. Nått väldigt ovanligt denna Fredag soom gått var att man höll sig vaken enda till 03.00 på nqtten, fastän man jobbat hela veckan. Haha men det var ju inte av vilken anledning som helst haha. Hade Joel och Zanna på besök hela kvällen och natten.
Hade ju vår kära vän Patrik som fyllde 25 år och givetvis skulle han få en skojig present på födelsedagen så från oss 4 fick han två hönor och en fin bur vi byggt till dem.Haha vi var där Fredag natt och ställde dit dem i smyg för att han inte skulle veta att det var vi. Och lyckat blev de, haha han kom aldrig på att det var vi fören vi talade om de tillslut på Lördags kvällens fest. Hahaha han misstänkte oss sist av alla andra som blev anklagade.Hahahaha. Kul var det och han har dem kvar än iaf,får se vad han gör av dem sen. Om han vill behålla dem eller ej.
Lördagsfesten överlag sen var rätt seg för min del, mådde inge vidare så for hem tidigt,och har även sovit största delen idag med.
Idag blev det Pizza bak iaf,hemma gjort pizza minsann hehe. Håller på med den nu så får se om den blir god,kommer bilder på den senare.Även lite andra bilder ska upp, har ju färgat håret och shoppat ihelgen med minsann.

En annan nyhet då som ska hända förhoppningsvis, Jag har fått för mig och känner mig taggad för att börja träna, hör av häpnad!!!??Alla som känner mig vet att idrott står absolut inte högst på min lista haha. Men ja föreslog för Martina att vi skulle börja och hon var på kanske, hon skulle fundera lité till bara. Men ställe har vi redan valt iaf om de nu blir av.

Nu ska ja äta den förhoppningsvis goda Pizzan, vi hörs senare när bilder kommer upp...Håll ut:P


idol



Favorit även denna!Tänk om man var så duktig

Fan vad bra



Fan vad bra du e Calle!Han är grym! Hoppas han går vidare långt. Han var givetvis inte den enda bra de finns tusen bra med men denna var verkligen helt underbar! Bjuder på denna denna underbara Fredag=)
Kanske blir mer favoriter senare.

i love it



Är nästan lika kär i denna låten som jag är i Fredagar haha..nästan=)
Ha en toppen Fredag allihopa där ute så hörs vi.



Snart är det dags för Fredagsmys...

Då var denna vecka snart med slut, fan vilken ångest man har på Söndagar men sen flyter ändå veckorna på ganska snabbt tycker jag. Vissa dagar e segare än andra, men så är det väl med alla jobb antar jag.
Förra helgen blev det bio med Emil och Maria, vi såg the ughly truth.. tror den hette så, sen stavningen, haha den har ja ingen aning om om den är rätt. Den var bra, mycket skratt blev det iaf. Sen efter filmen följde dem med hem en runda och då blev det lite sällskapsspel och bara snacka lite. Var trevligt!Får vi snart göra om vänner=)
Denna helgen är det inget inplanerat ännu iaf, lite fattigt just nu och sen är älskligen hemma och är sjuk med så,så blir nog en lugn helg tror jag.
Igår efter jobb var Petra här och hälsa på, vi gick en runda i stan och kolla. Tog oss även en fika på Graffiti=)
Det var trevligt och de lär vi göra om hehe, synd bara att de inte blir så ofta vi ses. Trist, men men man får va glad för de timmar vi kan ses hehe. Tack iaf för en trevlig kväll gumman!

Sen ännu en annan trevlig plan har jag att bjuda på. Idag beställs nog biljetter till Idol final i Malmö,Joel skulle boka nu ikväll, vi blir ett gäng som ska åka dit i November=)Ska bli grymt skoj!Hoppas nu mina favoriter är med hehe. Följer Idol om dagarna väldigt flitigt och har redan mååååååånga favoriter! Ser väldigt mycket fram emot det iaf, hoppas det finns platser kvar bara! Mer om de senare.

Nu ska jag kolla på unga mödrar men ha det fint så hörs vi!
puss o kram


long time....

Shit vad jag skäms! Haha hade helt glömt att jag hade en blogg=P Nämen skämt och sido så här är det faktiskt, jag har inte varit på blogg humör de minsta lilla, haft 10000000000 saker att göra plus att jag inte riktigt tycker det är lika kul med blogg längre.
Får se nu om jag får tillbaka suget på att blogga som jag hade innan. Roligare när folk läser ens blogg mer,uppdaterar sina bloggar mer och man får mer kommentarer, men de e klart fullföljer man inte de själv kan man ju inte begära de av nån annan heller=P

Det är mycket både privat och jobbet just nu, därav varför man har lite mindre tid att sitta ner så här mer än 5 min. Håller på att laga mat med eller de står i ugnen och gräddas:P De blir köttfärslimpa,potatis och sås.Mmmmmmm=)
Första gången jag och Kristian lagar de här hemma. Ändå bott i hop i över 1 år hehe,så det äts inte allt för ofta även fast det är super lätt och gott=)

Nu den 1 September, alltså i Tisdags firade vi 1 år på jobbet=P För exakt 1 år sen började jag på Skolan. Fan vad tiden gått snabbt fattar det inte själv. Ett helt år! Och 1 år sen jag flyttade till Helsingborg var det med i slutet av Augusti. Heeeelt otroligtt vad tiden rullar fram. Men skönt de!

Å vår lilla bebis där hemma har blivit stor nu, ja jag pratar förståss om Alex, väger hela 2,7 kg nu=)Och lång har han blivit, så snart blir han nog inte mycket större.
Jag tror iaf inte det, men det ska bli kul och se hur stor han blir. Slänger nog upp lite bilder på han med. Men de som sett han från början ser nog mest skillnaden.

Förra helgen har jag ju glömt och berätta om, syster yster var här på besök minsann=)Sofi kom hit på Lördagen och stanna till Söndag. Vi var på bio och såg nya beck filmen, den var sådär tycker jag btw. Sen hade vi det mys hemma och hade det trevligt.
Hon fick med sig halva min garderob hem=). Massa som jag inte ville ha och som var för litet. Bra det kommer till användning ju, jag hatar att slänga kläder.

Nu ska jag ta och slänga in lite bilder ja precis fotat på Alex hehe. Se så söt han är=)

 Mina älsklingar=)

Kom på att för er som inte sett han när vi köpte han ( då han var 8 veckor gammal)kanske vill se om ni ser skillnaden. Så slänger upp en bild när vi precis hämtat han typ.
 Han är bara såååååå söt eller vad tycker ni?

Nej nu blir det mat! ha de fint och njut nu riktigt mycket när ni läser detta inlägg, man vet aldrig när nästa kommer=P Kram



RSS 2.0