Fredag

Då var det Fredag idag då, och här sitter man vid sin dator, längesen man gjorde det en Fredgaskväll=P Men har precis kommit hem, har varit barnvakt åt Syrrans minsta, Albin, han e såååå söt=)
Annars idag har jag bara jobbat och vart och handlat lite blommor till mamma.
I morgon blir de en sväng till älsklingen och förhoppningsvis drar vi till havet och njuter av solen
(som de har lovat att de ska bli i helgen) =)
Kanske man tar sig ett dopp med, jäkligt sugen e jag alltså=) Nån som ska med?;)
Stannar nog hos älsklingen till Måndag tror jag för har ju sovmorgon=)

Glömde nämna det, jag har hunnit med att söka lite jobb nu med, börjar ju bli dags att se sig om efter nått nytt, mitt vik tar ju slut den 31 Juli, då förskolan ska stängas=( Har kanske ett nytt på G, ska inte ha för stora förhoppningar men kanske, kan ju alltid hålla tummarna=) Men vi får se. Helt utan jobb blir jag ju garanterat inte iaf det vet jag, Går tillbaka på timmar på äldreboendet och förskolorna jag varit mycket på innan om ja inte hittar nått annat.

Det var lite vad som hänt i mitt liv på senaste hehe mer uppdatering kommer efter helgen hoppas vi på=)
Ha en underbar helg alla där ute och tack ni som kommenterar, ni andra.... börja kommentera tack!!=P
puss kram


Haha

Haha angelica du är för söt=) Jag var ju precis på väg att uppdatera nu vad som hänt i helgen=P
Jag vet att jag blivit jätte dålig på det där men ja som jag sagt var, finns annat att lägga tiden på nu hehe.
Men har inte helt lagt av att blogga än iaf=) Men dåligt med kommentarer och de gör lite att man sluta skriva...
Vill ju självklart hälsa tillbaka till min underbara Angelica och jag längtar tills vi ses (L) saknar dig ju=(

Nu till helgen då=) I fredags for jag och älsklingen till min syster och hennes familj och satt där och drack och snacka skit och de kom lite annat folk senare på kvällen och sen var det dags för Tyringe dagarna, grymt rolig kväll måste jag säga=) Sen när det var lägg dags packade vi oss in i husvagnen på syrras tomt och sov där... myyys=)
Ska låna husvagnen i sommar med å åka lite längre bort och campa hade vi tänkt=)

Lördag morgon blev de frukost hos syrran och sen hem och lämna saker och sen åka till Glumslövs kyrka där det väntade barndop, det var trevligt=)
Sen for jag hem till mig och gjorde mig i ordning för att sen åka till Tyringe och festa hos Linda.
Maria hängde på med och det var även annat trevligt folk hos Linda så det var en mycket trevlig kväll/natt där=)
Blev ju Tyringedagarna där sen senare på kvällen med så även där träffade man lite känt folk.
En party helg kan man säga att det blev=)
Söndagen var det Kalas för syrrans två barn som fyllde år, sen efter det åkte jag till  Kristian och bara tog det lugnt och sov där typ, kom dit rätt sent, men vad gör man inte för att få sova breve sin älskling?=P

Lite bilder från lördags kvällen kan jag tyvärr inte bjuda på än men de kommer lite senare för måste fixa bilderna till min data först. Men de kommer... kanske=)

Nu är det då Tisdag idag och igår var älsklingen här och vi hyrde film och bara myste.Sen har jag bara jobbat som vanligt och sökt jobb och städat lite här hemma, lagom kul start på veckan=P

Ha de fint nu så hörs vi när vi hörs=) pusss

Gästbloggare här!

Hej, Snultan här! Tycker Sara är så himla dålig på att uppdatera bloggen så jag tänkte göra henne en tjänst här! :P Hehe. Förutom att jag bara vill hälsa lite på Sara här igenom så kan jag ju också berätta att den 26:e Juni ska jag åka ner till Skåne och då ska jag självklart träffa min älskling! :) Får se vad vi hittar på!

Skönt med sol ute va? :) Ha det bra!
Kika in på snultan.blogg.se kan ni ju också göra :P höhö

xoxo SNULTAN

image431

Snart helg

Då är det äntligen Fredag i morgon=) Skönt det ska bli. Först är de dock jobb mellan 11-17 men får hoppas de går fort. Sen kommer Kristian och vi ska bara fixa oss lite och sen åka till min syster och hennes familj i Tyringe, bara snacka och käka och kanske dricka nått gott och sen gå ner en sväng på Tyringe dagarna (mini festival) =) Blir nog en rätt lugn Fredag men trevlig förhoppningsvis hehe.
Sen på Lördag eftermiddag ska jag och Kristian på barndop, en kompis till kristian som fått barn.
Sen efter det på kvällen ska jag vidare hem till Linda på lite trevlig hemma fest=) Blir det nog en sväng till Tyringe dagarna senare på kvällen där med, Ska bli skoj=)
Det är väl mina planer för helgen hitintills iaf. Får hoppas på en trevlig helg, men det tror jag nog att det blir=)

Nu ska jag ta och sätta mig vid tv:n och äta lite, är rätt hungrig efter storstädningen bland alla mina kartonger, har kastat en stor svart sopsäck med gammalt skit, skönt å bli av med de=)
Igår åkte 5 plastkassar med gamla saker med hehe, förbereder mig inför min flytt, när den nu blir av vet jag inte än, men troligtvis innan slutet av året iaf=)

puss o kram

Tjejmilen

Då var tjejmilen avklarad då=) Jag och Linda Sprang/gick 1 mil på 1 h och 30 min=) Mycket nöjda är vi allt och vi trodde inte att vi skulle komma så bra ändå men ja de gjorde vi=) Så nu är man lagom slut hehe.
I Fredags var jag hos Kristian och vi var på en hemma fest drack lite och snacka skit, de var skoj=) Det är väl i princip det jag har gjort i helgen.
Nu har jag precis gjort lasagne som jag tänkte bjuda Kristian på ikväll när han kommer, han har tjatat så att jag ska göra de, så nu är det äntligen gjort=) Annars blir det bara en lugn hemma kväll, jobb i morgon ju.
Ha en trevlig Söndag allihopa!

Resan bokad!!!

Äntligen är resan bokad!
Den 10 Augusti åker jag och Kristian till Grekland och Karpathos stad=)
Så himla glad är jag nu så det finns inga ord! Nu vill jag bara att dessa tre månader ska gå fort!
Slänger upp lite bilder på hotellet där vi ska bo=)
image426


Längtar något enormt nu<3

Köpenhamn

Nu är det dags för en redovisning av helgen då=) Vart en helt underbar helg, strålande väder och trevligt sällskap hela helgen=) I Fredags åkte jag till Kristian och vi tog det bara lugt, lagade mat och kollade tv bara.
Sen på Lördag morgon berättade Kristian att han hade tänkt vi skulle åka till Köpenhamn och självklart var man på hehe, gjorde oss i ordning och satte oss på tåget och så stack vi Hehe=)
Grymt fint väder och massa folk var det där och karnevaltåg och grejer med, självklart var kameran med=)



Det var lite bilder från köpenhamn det, Tack älskling, hade det underbart! På Söndag var det dags för en tur till Väla och besöka 3D crystal design som var där och gjorde lasergravyr i glasblock av ett foto.
Vi tog plats och blev fotade och valde ut en bild och ett glasblock vi ville ha och sen vad de skulle stå på den.
Vart riktigt fint och coolt gjort tycker jag, har tagit ett par bilder på själva glasblocket med vår bild i ,men blev inga bra bilder, svårt å ta kort på den, bättre man ser den i verkligheten mycket finare och man ser bättre.
Men lägger ut en bild iaf men kom ihåg att den ser jätte konstig ut nu, ser inte riktigt ut så i verkligheten.



Nu ska jag gå o göra mig lite mat men kommer ett inlägg lite senare om nästa roliga och underbara sak=) Spännande va?=P Ha de fint så länge, o ni... glöm inte att kommentera=)

7 Maj 2008

Då var man tillbaka igen på bloggen=) Måste ju skriva om gårdagen lite iaf, vi åkte ju till Väla men ja de vi skulle göra där blev inte av, men ska dit på Söndag igen och ge de ett nytt försök får se då om de blir nått, de lär ni märka isåfall=P
Men gårdagen blev hur bra som helst iaf. När vi kom hem från Väla så åkte vi till ett jätte mysigt ställe i Landskrona, Kristian har varit där förut men för jätte många år sen. Vi skulle kolla på solnedgången! Jätte högt upp var vi på typ ett berg eller man gick igenom en skog liksom på småstigar högre o högre upp. Hur mysigt och fint som helst, jag hoppas vi åker dit fler gånger=)
Riktiga sommarvärmen, solen,havet och stå där med världens underbaraste, kan ju inte bli bättre=)
Slänger upp ett par bilder, självklart var kameran med och tog rätt mycket bilder och grymt fina om jag får säga det själv.
På ett av korten så ser ni när Kristian är på väg ner från "berget" och de var min idé att prova gå ner och de var rätt jobbigt, men kul att gå ner, man sjönk ner i sanden o nästan åkte ner.Men upp... fyfan de var ju som ett helt träningspass Haha, "Aldrig mer ner där" sa vi båda när vi väl kommit upp igen=P För samma väg vi gick ner fick vi ju kämpa oss upp på med hehe.
På vägen till detta fina ställe så såg vi tjurar och Kristian ville vi skulle ta ett kort så de gjorde jag och ena bilden blev rätt långtifrån så tänkte att ja zoomar på nästa, och när ja precis skulle ta kortet så visar tjuren sitt rätta jag haha ( ni fattar när ni ser bilden)
Tack för att du visa mig detta underbara ställe och för att du är så underbar!<3














Pass och sommarvärme...UNDERBART

Idag är det då onsdag och jag har precis vart och gjort mig ett pass=) Så snygg man blev på bilden (eller inte=P)
Nu är det bara ordna resa då Haha. Fast det är ett tag till innan vi beger oss, har ju jobb här hemma som måste skötas hela sommaren... nästan.
I augusti är jobbet slut=(, så just nu sitter jag och söker lite jobb och ringt endel och svarat på några anonser är också gjort så vi får väl se om nån hör av sig. Om en stund ska jag bege mig mot Lund där älsklingen hämtar upp mig och sen ska vi åka till Helsingborg och Väla, ska göra en sak där, mer säger jag inte.Kanske får ni se sen vad vi har gjort =) Ska bli skoj iaf=)

Vilket underbart väder vi har fått nu, rena sommarvärmen! Hur underbart som helst! Trivs som fisken i vattnet när det är så här skönt!=) Får bara hoppas det håller i sig.
Åh snart är det dags för tjejmilen för mig och Linda, ska bli skoj hehe, vi siktar in oss på att komma först va Linda?=P Haha. Jag är väldigt fundersam vad som händer efter sommaren jag, vad man gör, vart man bor och med vem =P
Jag har ju mina drömmer och de kan nog bli så att de uppfylls, just nu känns de som det kommer göra det iaf. Hoppas hoppas <3

Detta blev ett väldigt blandat inlägg men ja jag skrev ju iaf ett=P Inte illa det. Nu ska jag börja göra mig lite i ordning innan jag ska med tåget, men ha en underbar Onsdag, det ska jag ha!
puss

Några godingar från Talang 2008


















Valborg

Förlåt mig alla läsare, jag har blivit jätte dålig på att blogga och jag vet om det=( Har sagt det innan men säger det igen just nu är det fullt ös medvetslös här hemma i Hässleholm hehe håller igång hela dagarna, Jobbar varje dag och sen efter det, fixa och dona här hemma eller va med polare eller är jag hos Kristian.Eller så hittar jag på nått annat skoj. Men ni får försöka ha överseende med detta=)
Nu till ett inlägg om Valborg även fast det är lite sent men ändå, bättre sent än aldrig, Eller hur?=P
Jag och Maria for då ner till Landskrona där Kristian mötte upp oss och vi drack lite och väntade på resten av gänget
( Kristians polare), När de väl kom i "mini bussen", Niklas, Patrik och Pontus så for vi ner mot Ystad, fy vilken rolig tur ner dit haha sjukt roliga killar det där, det tyckte både jag och Maria, åh vad vi skratta hela tiden=)
Väl nere i ystad var det fest hos ytterligare en polare till Kristian och killarna, vi var ca 20 pers och vi grillade och hade sjukt kul måste jag säga! Jag spelade biljard för första gången haha och det gick otroooooligt bra=P (Eller inte)
En mycket lyckad kväll och hur trevliga människor som helst nere i Ystad=) Vid 01.30 tyckte Niklas (chaffören) att vi skulle dra oss hemåt och det var dags att packa in sig i bilen allihopa, Vi blev en person mer på hemvägen för Kristians kusin kom åxå ner och festa lite. Så nu var det fullt i bilen och alla var trötta och inom 10 min sov alla i bilen, även jag fast ja sov bara de sista 10 min=P vilken skillnad det var på ljudnivån när vi åkte hem och när vi åkte dit Hahaha. Tack alla för en underbar kväll!
 Lite bilder från festen (fler kommer på Onsdag)



Det var några bilder iaf men tog fler med mobilen men de kan ja inte lägga upp än men det kommer jag lovar=)
Dagen efter sen följde jag Maria till bussen vid 7 tiden på morgon sen gick jag hem till Kristian igen och sov lite till sen var det dags att gå upp och vi myste vid tv typ hela eftermiddagen vid en bra film och godis..Myyyyyys<3
Sen for vi hem till mig och bara tog det lugnt och sov sen. Jag skulle ju upp och jobba på Fredagen sen.
Helgen som då har passarat förbi tillbringade jag lite hos Kristian och lite hos syrran och sen var jag barnvakt Lördag eftermiddag till Söndag morgon. Det är vad jag har hunnit med hitintills och Idag är det då Måndag och idag har jag bara jobbat och donat här hemma, tvättat städat och kastat massa saker.
I morgon efter jobb tänkte jag att jag skulle fixa ett pass, har inte hunnit det än, men börjar bli dags=)
Sen På onsdag bär det av till Kristian och vi ska hitta på nått skoj hade vi tänkt, men vad vet jag inte riktigt än men lite speciellt kanske de blir, det är ju trots allt den 7 Maj Hihi =) <3
Det är så min vecka ser ut vad jag har planerat ännu iaf, sen får vi väl se vad som händer mer, men uppdatering kommer så småningom! Kom ihåg... Bättre sent än aldrig =)

Vill tillägna lite ord till min underbara Kristian, Det känns så himla bra med dig, och alla våra planer hoppas jag ska bli till verklighet en vacker dag. Vet att det inte har varit du o jag speciellt länge men det känns längre än vad det är. Saknar dig så fort du åker i från mig eller jag ifrån dig=( Tycker så otroligt mycket om dig!
Är så himla glad att jag träffat dig och tror och hoppas verkligen på detta!
Sara <3 Kristian





RSS 2.0