Ullared


Yes idag har jag och älsklingen haft en shopping tur i Ullared minsann=)Fyndade en hel del och roligt var det. Kul att älsklingen hitta så mycket han gillade med, trodde inte han skulle gilla kläderna och sånt men han köpte fan mer kläder än vad jag gjorde=P hehe

Blev givetvis inte bara kläder, handlade väldigt mycket till hemmet med och lite saker till oss själva.
Orkar inte ta bilder på allt nu hela 60 varor hehe men lite bilder på nått kanske dyker upp någon dag=)
Den som väntar på....hihi

Tjipp och Hej


Ris och ros

Vill tacka min underbara vän Angelica, vad fint du har skrivit om mig/oss och vilken underbar blogg du fixade till mig=)Älskar dig!Vill att du ska veta att inget ska få förstöra det vi har även om de verkat lite så. Skulle aldrig tillåta det, Aldrig!
Vi ska bättra oss!

Nu till lite tråkigheter, jag är sjuk,och kan ni gissa vad det är för fel???Jag lovar det är inte svårt att lista ut=P
Halsfluss.....IGEN!Tänker fan operera bort mina halsmandlar snart,är duktigt trött på att ha detta var eller varannan månad. Hatar de jävla tabletterna man ska välja med, Ni som känner mig vet vilket helvete jag har att svälja tabletter!
FY FAN säger jag bara!
Å inte nog med det, har tagit ledigt i morgon med, komp dag. Men har jag ju väldigt stor glädje av, vi som skulle till Ullared men jaja vi får väl se hur det blir me det nu=/ Piss

Tack för mig!

Hej Sara

Nu har jag smygit mig in på din blogg och gjort den lite sommarfin. Hoppas du gillar den!

Puss puss från din vän Angelica ♥

Hemma igen

Då var lång helgen slut nu då, kom hem i Fredags från Erikslund. Konferansen var mycket trevlig=)Härligt med lite spa behandlingar. Maten var dock lite så där men våra olika aktiviteter var trevliga=)Blev en sång aktivitet, vilket ska resultera i en skiva snart hehe. orkar inte förklara hela uppgiften vi fick men kul var det=)Sen andra aktiviteten var cloedo i roll spel, för er som spelat cloedo spelet vet hur det går till på ett ungefär. Man skulle vara en hel annan person under hela middagen. Den uppgiften var så där enligt mig.Men överlags var det kanon=)
Slänger in lite bilder från hotellet, dock inte så många, vet inte om alla på mitt jobb vill att ja lägger ut bilder på dem så hehe.


I helgen har man även hunnit med att köra till  och från Tyringe, vankades ju kalas där idag så då hade jag ju en väg att köra hehe. Roligt att det går så bra för mig nu måste jag skryta med att säga=)=P Har även hyrt lite bra filmer och vart ute i vårt gamla hus och avslutat det totalt nu, men säger bara det, jävla kärring!!Men men....

Nu blir det kolla tv och sen sova!Ha det bäst!


kärt återseende

Ja ett kärt återseende,eller vad det kallas hade jag idag med en gammal klaskompis,Petra! Vi har inte snackat eller setts sen vi tog studenten vilket är snart 2 år sen=P. Tack för en trevlig dag på väla och vi ses snart igen=)
Hittade en söt liten tunika och en lång t-shirt på väla och även lite små saker till håret så jag är nöjd med dagens shopping hehe.
Helgen förövrigt har varit sådär, Fredagen var vi hos min mamma och åt mat och träffade min bror och ena syster, var trevligt=)JAG körde sen hem från Hässleholm till Helsingborg vid 23 tiden, lungt och skönt på vägarna så det gick hur bra som helst=)
Lördagen sen så var vi och sola lite och fixade massa saker hemma sen vid 23 tiden for vi till sjukhuset, älsklingen mådde inte så bra=(som sagt var vi kom in på akuten 23 och var hemma igen 04.00 i morse, fy fan vad drygt!!
Men som tur var var det inget med älsklingen eller de hittade inget( ja fattar inte hur läkare kan kalla sig för de) De vet ingenting och kan ingenting göra!!Skäms!
Så lördags natten tillbringades på sjukhuset, i ett rum med min älskling och rullstolskörning=P stackars min älskling=(

Men nu till nått trevligare och roligare, på Onsdag är det dags för konferans med jobb och vi ska till Erikslund på spa=)Får två behandlingar var och det bjuds på tre rätters, fin frukost och lite trevliga aktiviteter=)Ska bli mycket trevligt.
Onsdag till Fredag blir vi borta,så får snart börja fundera på vad man ska packa ner i resväskan=P

Sen på Fredagen när vi kommer hem,kommer Anna ner och hälsar på lite, ska bli trevligt, tar väl en fika i stan och checkar läget=) Så mycket att se fram emot nu hehe. Härligt!!

Nä nu ska jag gå å smaka på mina kakor jag har bakat, cockies=)Får se om de blev bra!
Hejs svejs!




Älskar dig Kristian!



Sunshine

Då var det Söndag igen då, veckorna springer iväg, vilket är skönt.Snart semester=P (v.28,29,30,31 e det fyra härliga semester veckor)
Men innan dess ska de hinnas med mycket,bland annat ska jag på konferans med jobbet, Ska bli trevligt, få lite massage och en valfri behandling på spa=) Det är väl i prinicip det ända ja längtar till som har med jobb och göra.
Den 29:e har ja lite semester en dag,eller semester och semester=P jag och älsklingen och några till ska till Norge på Gatebil. Ska bli trevligt. Men följer väl mest med för älsklingens skull måste ju erkännas, hehe men det blir nog kul!
Så lite planer att se framemot de närmaste veckorna finns där allt=)

I helgen har det varit ganska lugnt, i Fredags var vi bara hemma, tog de lugnt framför tv:n och myste.
Igår var vi hos Patrik och Sara på födelsedagsfest, Sara fyllde 19 år.
Det var mycket trevligt, mycket trevligt folk och kul hade vi.
Nu är det då Söndag och jag sitter och kollar på Talang, medan älsklingen är inne i LA och fixar ett par saker.
Men när han kommer hem ska vi åka och handla lite och lagalite mat. Tänkte även hinna sola lite ute idag kanske.

Men nu är det dags att ta tag i städningen! Ha det fint



I will always love you

Slänger in lite kärlek till min underbara sambo Kristian!
Älskar dig så otroligt mycket, det går inte att beskriva!
Du gör mitt liv värt att leva, vad vore jag utan dig?
Du är helt underbar på alla sätt!
Min kärlek till dig går inte att beskriva med ord, men jag gör så gott jag kan iaf=)
Du & jag, nu,då. för alltid!




Långhelgen slut...

Ja  då var denna valborg för detta året slut, har vart en kanon helg med underbart väder och grillad mat hela långa helgen typ. Igår var vi hos dj Patrik och co och grillade ochdrack lite, var trevligt.
Sen på dagarna har jag och älsklingen glidit runt i en fräck bil=P (tjejbil som Kristian kallar det) hehe. Underbart!
Självklart har vi svängt förbi vårt underbara glassställe här i stan typ varje dag hehe. Me love!
(Svärfars bil minsann hehe=P)

Just det, har ju glömt att blogga om förra helgen, då det var Zanna och Joels inflyttningsfest och Jessicas 20 års fest. Givetvis gick vi på bägge, ville ju inte missa nått. Det var trevligt. Och ojojojojoj vad jag drack duktigt, så duktigt att jag tog mig hela vägen upp på scen hos Jessica och sjöng kareoke i 2 timmar med massa olika människor jag aldrig sett tidigare, sååå underbart kul var det.synd bara att festen slutade så tidigt=P (kl 01.00) Så det var lite info om förra helgen.

I veckan gjorde jag och älsklingen ett mega klipp, köpte en hur snygg och bra bokhylla som helst, kostade innan ca 3.700 men nu 1500 spänn. Inge fel på den va?


De var lite vad vi har sysslat med, med andra ord, ni har inte missat så mycket=P
Just det jag måste ju få skryta lite, sen ja köpte min cykel har jag faktskt cyklat till och från jobb 4 dagar=)Och ska på det i morgon igen, snacka om att man är duktig hehe.
Nä detta blir ett kort inlägg, för nu är det dags att ta hand om den färdiga tvätten!

Ha det kanon! Kram

RSS 2.0