sommaren har kommit

Då har ytterligare en helg rullat förbi i en väldig fart... I fredags vart de ju iaf bio i Lund och den var mycket bra faktiskt tycker jag=) Mycket bra musik i den och romantisk=) Once hette den för er som missat mitt tidigare inlägg.
Sen resten av helgen spenderade jag mer eller mindre i Landskrona hos Kristian, var hemma en sväng fredag natt till lördag eftermiddag då jag umgicks lite med syrran och lille Albin=) Var i stan och gick, var ju himla skönt väder=)
Sen i Lördags var vi och kolla lite på street Racing i Helsingborg jag och kristian och en polare till han och sen for vi hem och bara tog de lugnt.
Söndagen for vi ut till väla en sväng, till Ikea och käkade lite glass och myste i solen=) Sen vart det även en sväng till hamnen och slottet i Landskrona. Tog lite fina bilder jag tänkte lägga upp, dock inte jätte många men några iaf. Söndag kvällen spenderade jag även hos Kristian, lagade lite mat och kolla tv. Så helgen kan man inte klaga på=)
Så i morse åkte jag hem för att gå på brandskyddsutbildning med jobbet, lagom kul.

Nu är det snart Valborg med och det väntas fest i Ystad minsann, Kristians polare som har fest och det lär bli ett par stycken hehe får hoppas det blir skoj men det blir det säkert.
Får hoppas Maria med vill hänga på=) roligare om man känner mer än 1 person=P



Sådär det var lite bilder från Helgen, lär säkert komma upp lite fler efter Valborg=)
Ha en underbar Måndags kväll allihopa!

Bio

Once

                                         Originaltitel: Once


             Hur ofta finner du rätt person? Once vann publikpriset på filmfestivalen i Sundance 2007, där den också hade världspremiär. Huvudrollerna spelas av Glen Hansard från The Commitments och nykomlingen Marketa Irglova som tillsammans också skrivit och spelar all musik som framförs i filmen.

Once handlar om två tråkiga människor som träffas för att skriva musik som bara är marginellt mindre tråkig än dom själva. Detta väljer de att göra i Dublin, som i den här filmen framstår som världens tråkigaste stad. Killen jobbar med att reparera dammsugare. Tjejen är städare. Allt är filmat med den sortens digitalkamera som gör att allting ser gråare ut än det egentligen är.

Skådespeleriet består mest av hur dessa namnlösa musiker flinar pillemariskt mot varandra, varvat med hur den ena imponerat betraktar den andra musicera. Höjdpunkten i filmen är när den manliga huvudrollen blir rånad av en galen missbrukare som visar sig vara hans bror. Hahaha.

Mot slutet börjar den kvinnliga huvudrollen att spela en pianolåt som faktiskt låter riktigt bra - men innan man får höra klart den bestämmer hon sig givetvis för att bryta ut i gråt. Så kul ska vi inte ha det!

Japp i kväll blir det bio i Lund med Kristian, sägs att denna filmen ska vara bra så vi tänkte att de måste vi ta reda på om den verkligen är=) Ha en trevlig Fredag kväll allihopa!


Drömmer mig bort...

image367

image368

image369

En dag kommer jag ligga där på den underbara stranden... kanske blir det tillsammans med dig <3

Jag viiiiiiiiiiiilllllllll åka utomlands=)

Söndag

Usch vad jag känner att jag har blivit dålig på att blogga=( Har massa annat för mig om dagarna nu hehe.
Men nu hitta jag lite tid så då tänkte ja att ett litet blogginlägg ska jag allt skriva ner=)
 Vad har lilla sara gjort i helgen då.??. hmmm jo i Fredags åkte jag till Kristian och vi gick en runda i Landskrona och leta present till min mamma ( hon fyller år i morgonen, men ska fira henne idag) sen for vi hem till han och lagade mat och kolla tv och bara tog de lugnt typ. Just de vi for en runda till Helsingborg med och hämta en ny bilruta till hans bil. Sen på Lördagen var de dags att mecka med bilen hehe dock inte jag ,men 5 andra killar Haha, intressant och se hur svårt det kan vara att få i en ny bilruta=P
 När vi äntligen var klara med det for vi till Helsingborg och Väla och gick där en runda. Sen var det dags att fara hem till mig där god mat väntade och moster Mary på besök=)
 Sen vart det en låååång promenad för mig och kristian var ute i ca 2 timmar gick och hälsade på de söta fåren, så himla söta, tog massa kort men de finns bara på mobilen så tyvärr kan jag inte visa dem, men jätte söta:)
 Blev kär på nytt igen Haha...
Och nu är det Söndag och har precis vart och hämtat smörgåstårtor på OBS, för om några timmar är det "kalas" för mamma, mig och min syrra som fyllt år. Ska bli gott=)
 Sen ikväll kommer Kristian igen och det blir säkert en lugn kväll för sen är det jobb som väntar i morgon.
Nu ska jag göra mig lite i ordning innan alla kommer, Ha en toppen söndag så hörs vi!

20 år nu då..

Ojojoj det var verkligen längesen man skrev här, senast jag skrev var den 10 April, sen dess har det varit full rulle med allt möjligt, jobb och privatliv. Men det har bara vart roliga saker men man känner ju att man inte hunnit sitta ner och skriva nått här.
Men nu ska jag försöka få ihop lite från helgen som passerat förbi och lite bildbevis från helgens fest Haha=)
Vill tacka alla som var med och gjorde "min dag" till en helt underbar och oförglömlig dag=) Pussar på er alla=)
Fick mycket fint, dock tog jag inte kort på allt men kan ju skriva ner lite vad jag fick..
Presentkort på bla, systemet, vero moda, H&M, kicks
Coctails bok, parfym. strumpor, hårspännen, diadem,morgonrock,armband,en helt underbar film av min underbara Angelica=) och sing star skiva. Rosor fick jag med och även andra blommor=) Tror det var det, har jag glömt nått så ber ja om ursäkt men har dåligt minne:P men blev jätte glad för allt verkligen,tusen tack för allt!!

Lördagen då började redan vid 16 Tiden då alla var samlade och det var dukat till 8 personer och de serverades Taco till middag minsann=) Mycket gott... sen några timmar senare var det dags att bege sig till bowlingen, åkte i två omgångar och jag blev ensam tjej i mitt lag o i det andra laget blev de bara tjejer och en kille =)
 Resultatet kan vi ta en annan dag=P Men kul var det och mycket skratt blev det haha. Sen for vi vidare hem och fortsatte festen där med sing star och massa snacka=) Vilken underbart kul kväll... Sen var det dags för Utgång då och även där var det helt underbart=) Nu dags för lite bilder...tyvärr blev de inga bilder ute och inga från bowlingen för ja tog med min mobil o kan inte lägag in dem på denna gamla data=( Men hemma togs det en del=)



Sådär det vra lite bilder från kvällen, och vi alla hade hur kul som helst och kvällen tog väl sluta vid 04.30 ca=)
Det bästa med allt var att jag mådde grymt bra dagen efter faktiskt så det var mycket skönt=)
Sen på söndagen tog vi det bara lugnt, jag Marcus och Kristian, sofi hon drog på nya äventyr även på söndagen haha=) Och Maria drog hem redan 8 på morgonen när alla andra sov hehe.
Måndagen var det dags för jobb igen men efter jobb var ju marcus hemma hos mig och väntade på mig, han kom ju på Fredagen , så drog vi en sväng in till kristianstad, tänkte han skulle få se lite mer än bara Hässleholm när han var här nere för första gången hehe. Så de blev lite shopping där och massa snack, mycket trevligt, kul att du kom ner vännen! haft det mycket skoj när du vart här, och vi ses säkert snart igen=)
Tisdagen var det dags för Marcus att åka hem=( och dags för mig att jobba men efter jobb drog jag vidare mot Landskrona och hem till Kristian=)
Myyys var det här ja hehe <3 Sen i morse vaknade jag upp hemma hos Kristian och förberedde mig för resan hemåt o jobb. Och nu sitter man här och väntar på att Kristian ska komma hit=)
 Men ha en underbar kväll för det ska jag ha och på återseende=) puss / Snult




GRATTIS SARA!! :D

GRATTIS SARA!! :D

Nu är Snultan här igen och snor Saras blogg, för måste ju faktiskt slänga in ett stort grattis till henne! :)

JA MÅ DU LEVA, JA MÅ DU LEVA!!!!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN GUMMAN!!!

Hoppas att du får en underbar dag!
Älskar dig!
puss och kram!

/ http://snultan.blogg.se

VARNING

image339

Alla som vill ha sprit innan helgen var snälla och gå dit innan 16.00 i morgon för sen är det min tur och efter jag gått ut ur de dörrarna lär de inte vara mycket kvar... så för er egenskull, gå innan 16.00 i morgon=)
Ha en trevlig Torsdag;)


Måndag

Då var det Måndag igen då och första arbetsdagen på veckan är avklarad=) Efter jobb kom Linda förbi och vi fikade och satt och snackade ett bra tag, kul å träffa dej igen gumman=)
Tusen tack för födelsedags presenten med, blev jätte glad=) Får ses snart igen!

Mycket mer än så har det inte hänt i kväll, lär inte hända så mycket mer heller hehe, blir att kolla på Anna Pihl nu i kväll, grymt bra tycker jag=) Nån mer som följer det?

I morgon blir det kalas på jobb för två stycken små killar som fyllt 1 år precis, ska bli trevligt hehe=)
Sen är det snart min tur att ha kalas=P hehe Torsdag blir man äntligen 20=) Läääängtar!!
Nej detta inlägg blev inte så kul men inte hänt så mycket kul idag mer än de ja nämnt hehe.

Ha en toppen kväll alla där ute!


ps. Min underbara älskling, tycker så synd om dig, önskar jag kunde hjälpa till mer=/ ds.


Uppdatering av Helgen

Då var det Söndag igen då, ytterligare en helg som gått alldeles för fort, men det blir ju lätt så- Tiden går fort när man har roligt=) I Fredags var de meningen att jag och Linda skulle ut en sväng, men Linda blev sjuk och min förkylning är ännu kvar så vi beslöt oss för att ta de en annan helg istället.
Men Fredagen blev bra ändå tog det lugnt hemma bara typ, Hade ju trevligt sällskap iaf så Fredagen blev inte så dum iaf=)
Lördagen åkte jag och min kära vän Kristian till Helsingborg och mötte upp två av hans polare där och var på Ikea och Väla. Det var mycket trevligt och mycket fina saker hittade man=) Var typ ett år sen jag var på Ikea så grymt kul var det, Tack för att du fråga om jag ville följa med=) Sen kvällen tillbringade vi hemma hos mig och käkade gott och tog det bara lugnt.Hade även bror min på besök=) Trevligt trevligt.
Nu sitter man vid en bärbar data och funderar ännu på om jag ska köpa den eller inte, Kristians polare som vill sälja den, och jag är rätt sugen och shysst att ja får låna den och prova och sen bestämma om ja vill ha den eller ej=)Tack Tack. vi får väl se vad jag bestämmer mig för.

Denna vecka är det mycket som ska göras innan Fredag helst. På Onsdag kommer syster ysster ner och hälsar på över helgen=) Sen Torsdag fyller man 20=) Sen Fredag kommer Marcus från Borås ner hit och hälsar på.
 Sen Lördag är det 20 års festen, mat,bowling, förfest och sen utgång=) Hoppas på en underbar Lördagskväll och det tror jag nog att det blir=) Eller vad säger ni, mina gäster?Haha. Det blir vad man själv gör det till.
Så ser min vecka ut så det är mycket som ska handlas och städas här men ja hinner göra lite varje dag efter jobb om ja bara vill=)
Nu ska jag putsa min nya fina spegel som jag fått uppsatt på väggen idag, Jättefin Spegel är det som jag köpte på Ikea igår=).
Ha de bäst så hörs vi säkert=) puss puss

Alternativ text



Tyckte detta var grymt kul, min kära kompis Kristian visade mig detta klippet, så ja var bara tvungen att lägga upp det här=) Håller ni med mig? visst är det kul?
Hinner tyvärr inte skriva så mycket mer idag har fullt upp här hemma men vi hörs efter helgen säkert=) Ha en jätte bra helg allihopa! puss o kram

Bilder från Helgen

Då var det hög tid att slänga in ett par bilder från Helgens bravader=P Haha. Men först vill jag tacka för allt fint min underbara älskling Angelica har skrivit om mig och tackat mig. Och det är klart jag ställer upp och jag blev otroligt glad att du verkligen uppskattade min hjälp och så, ja gjorde mitt bästa=) Älskar dig med!
Bilderna som kommer upp är från festen så klart, hemma kvällen, Stockholm och bilder på stugan vi bodde i som står på Angelicas tomt. Eftersom ja e allergiskt mot djur å Angelica har typ en hel bondgård fick vi bo där,Haha men det var mysigt o bo där=)


Sådär det var lite blandade bilder det, la inte upp alla eftersom de sammanlagt fanns över 100 bilder=P Men lite bjuder jag på Haha. Tack Angelica för en underbar helg! Ses snart igen hoppas jag=)
Puss o Kram


Hemma igen

Ja då var man tillbaka i Hässleholm igen då efter en helg i Stockholm=) Har haft det bra men helgen gick alldeles för fort=(. Jag har inte hunnit blogga någonting och detta kommer inte bli så långt heller tyvär, för väntar besök nämligen. Men bilder från helgen kommer att komma upp i morgon!
Måste bara berätta att i torsdags köpte jag en ny mobil och den kan ja slänga upp en bild på i detta inlägget=) Mycket nöjd med mitt köp, hitintills iaf=P
Ja vad har då hänt upp i Stockholm nu då? Eller rättare sagt i sigtuna där jag mest hållt till hehe. Varit i stan och shoppat har vi varit iaf i Fredags när jag kom upp, sen hem gjorde oss i ordning och sen for vi iväg till Madde, en gemensam kompis, förfestade lite där och sen drog vi ut till Kung Carl i Märsta. Det var mycket trevligt där och träffade ett par gamla polare jag inte träffat på typ 6 år:P Haha det var grymt skoj=) Trodde man aldrig.
 En trevlig kväll var det och väl hemma var det nattmat och sen sova som gällde. Lördagen spenderade jag mer eller mindre hos en gammal vän, kul å träffa gamla vänner man inte träffat på några år.
Söndagen for man vidare till huddinge för att fira Angelica på 20 års dagen=) Käkade tacos och fikade lite. En trevlig dag och en lugn hemma kväll med film blev de sen. måndagen var det dags att packa väskan och åka hem igen=( Gick en runda i stan innan mitt tåg hem gick. Precis 5 min innan tåget skulle gå kom ännu en kompis och ville vinka av mig vid tåget, Tack gumman var trevligt av dig=)   
Nej nu fick ja besäk hör och måste avsluta detta men skirver som sagt var mer i morgon och lägger även upp lite bilder=) Ha en trevlig kväll nu!



RSS 2.0