Första veckan avklarad

Fredag idag då men det känns verkligen inte som Fredag för mig, det känns bara som en otroligt lång och långsam vecka. Har ju jobbat Mån - Fre och ska jobba i morgon och på Söndag med =( Lovade ju denna helgen på äldreboendet för jättelängesen så kunde ju inte gärna säga nej nu liksom. Aldrig hänt i hela mitt liv att jag jobbat Mån - Söndag, men men en gång kan man väl göra det. Och det var ju bara denna vecka jag skulle jobba så mycket på förskolan, så det blir ju inte lika mycket nästa vecka.
Vi har börjat komma i ordning nu och fått nästan alla leveranser, väntar bara på den sista med lite mer möbler från Ikea som ska dyka upp på tisdag, men annars börjar det likna en förskola i stugan nu =)
På Måndag kommer de första barnen och ska hälsa på och sen börjar inskolningarna, en efter en. Ska bli spännande och kul =) Nog pratat om jobbet nu, lite fritid har jag ju ändå kvar hehe.
Igår kväll fick jag besök av Fille, det var trevligt och mysigt så klart ;) En underbar morgon var det idag hihi.
Sen i morgon efter jobbet ska jag åka till Maria i Perstorp och sola lite och snacka lite skit, brukar vara trevligt =)
Sen ska vi åka till Tyringe och vara hos min syster, där jag måste sova i morgon för att kunna ta mig till jobbet på söndag morgon.. Vi ska beställa lite god mat och spela lite hade vi tänkt, det ska bli trevligt =)
Var ett tag sen vi sågs.
Det är väl vad som händer i helgen för min del, mycket mer än såhär hinner jag nog inte.
Men nu blir det soffan nästa och kolla tv och bara ta det lugnt innan det är läggdags igen, uppstigning 05.30 i morgon bitti.
Sov Gott allihopa!
image281

Filips söta katt




Party bilder

Då har jag äntligen hunnit föra över bilderna från festen i Lördags, och självklart tänkte jag bjuda på kvällens fest prinsessor och visa hur kul vi hade det=)
Och som sagt var, glöm inte att det var fest och när man är på fest så dricker man oftast inte vatten, om jag säger så=P ville bara att ni skulle observera detta innan ni börjar kolla in bilderna! Då ska vi se....



Sådär,och som ni säkert lagt märke till så gick det bara utför efter vi började spela Fia med hutt=P
Men kul hade vi, eller vad säger ni girls?=P


Första dagen...

Då var första dagen på nya jobbet avklarat, blev 10 timmars jobb idag, hyffsat mkt övertid hehe, men vi ska börja gå efter schema sen början av nästa vecka så denna vecka blir nog mycket övertid men de måste vi för att hinna med allt innan vi ska inskola alla barn sen i början av nästa vecka.
Idag har vi mest packat upp lite varor vi beställt sen har vi beställt massa leksaker å kontorsmaterial och lite sånt. Haft möten med schefen och rektorn med. Mycket är ju nytt, vi som ska jobba ihopa måste börja lära känna varandra lite med vi har ju inte sett varandra innan så. Sen har vi åkt runt på olika förskolor o lånat material och fått lite leksaker och sånt som de inte använder längre så det sparar man ju lite pengar på.
Just nu är jag jätte trött så det blir inte sådär jätte lång inlägg idag fast om ja skulle skriva allt vi gjort idag skulle de ta en hel dag för har hunnit med mycket men ändå är det inte ens hälften av allt som ska göras=( med andra ord finns det sjukt mycket kvar att göra.
Förresten de jag ska jobba med verkar trevliga och det samarbetet tror jag ska fungera bra, jag hoppas på det iaf=)

Senare i veckan ska ja försöka att lägga upp bilderna från i lördags, ojoj säger jag bara. Haha men mycket kul hade vi iaf, Jag, cicci, Sofi och Linda=) Den Lördagskvällen iaf, dagen efter behöver vi inte prata om... har bara 2 ord att säga!
Fy Fan!! Men tur man har världens gulligaste pojkvän, han är guld värd!!!=) <3
Nu är det dags för mig att lägga mig snart, men ska försöka fixa bilderna och ett inlägg i morrn kanske=)
Natti Natti

Freaky Friday

Igår satt jag, sofi (min syrra) och Jimmy (en polare till sofi) och spelade monopol, det var skit kul och tog väl typ 3, 4 timmar att spela det,och kan ni gissa vem som vann??=) Haha jag så klart =P. Vi satt och spela och drack lite och efter en stund så kom min granne hit också,Jesper. Jimmy och Jesper är polare, så det var på den vägen han kom hit. Men han var trevlig och vi satt och snacka bara och drack lite. Senare på kvällen så bestämde vi oss för att vi skulle gå till Biljarkompaniet här i stan, de är ju gratis och gå in där och jag och sofi har aldrig vart där så vi stack dit men det var inte så kul, så vi var väl där högst en timme. Självklart var kameran med hela tiden så jag tänkte jag skulle slänga upp lite bilder från kvällen.



Som ni ser så hade vissa av oss fått i sig lite mkt  underkvällens lopp, och denna gången var det inte jag, jag drack nog minst=) Jag har sparat mig till kvällens fest hos min andra syster,en tjej kväll med gratis dricka och god mat, det ska bli kul=) Nu ska jag börja göra mig lite i ordning men ha en jätte trevlig Lördag allihopa, för det ska jag!

kort eller långt hår??

Tänkte jag ska slänga upp lite bilder nu på hur min nya frisyr blev när jag klippte mig i veckan=) jag är nöjd men det var inte så jag hade tänkt mig när jag bestämde mig för att klippa mig, hehe kort blev de men det växer ju ut så=)
 Vad tycker ni, kort eller långt?



Sen måste jag bara säga det att igår kom Filip förbi och han är fan världens gulligaste, kom med blommor till mig helt utan vidare=) så himla fina var dem, självklart måste jag lägga upp en bild på dem=)
Fast de kommer på fel håll men men, man ser ju hur fina dem är ändå=)


Tycker så mycket om min Filip<3

Fredag

Fredag idag då kära läsare=) Igår var Maria här och fikade med mig, och vi var även ute på en lång promenad i regnet, vi skulle nämnligen leta reda på vart mitt nya jobb ligger. Och tillslut fann vi en liten röd, söt stuga intill en skog och det måste vara den=) Vi får väl se på måndag om där är något folk, skulle vara pinsamt om det inte är där=P Hittar inte första dagen till jobb, de skulle se snyggt ut! Haha
Tack för en trevlig kväll Maria!
Nu sitter man här har precis duschat och nu försöker jag fixa till min frisyr vilket går sådär:/ men blir nog snyggt när jag är klar helt får vi hoppas. Sitter och väntar på att Kal P Dal ska ringa mig så jag kan få veta vad som händer idag och om vi ska göra de vi har tänkt i veckan=) Vi får väl se när han hör av sig!
Idag kommer syster yster Sofi ner och hälsar på, ska bli trevligt, och i morrn är det fest=) Och på Söndag lite "kalas" för Sofi som har fyllt år! Så det blir nog en bra helg detta med massa roliga inslag=)
Nu ska jag gå å platta håret, och just nu är min platttång den käraste ägodel jag har, hade inte klarat mig utan den <3

Tjipp o hej trevlig helg!

Mitt nya jag

Tjohejsan! Då var det Torsdag idag då och jag har jobbat lite idag på förskolan, sista gången nu på ett par månader ju, eftersom jag börjar de nya jobbet på Måndag=) *Längtar* Alla önska mig lycka till och sa att om jag inte trivs så måste jag komma tillbaka hehe. Tack för att ni rekomenderade mig så jag fick denna chansen! TACK!

Idag kommer Maria förbi, om ett par timmar och ska fika lite hos mig=) Så det blir fika lite och snacka skit i eftermiddag/kväll=) Kanske det blir en promenad ute med men jag är tveksam för det är rätt kallt ute idag tycker jag så jag vill helst vara inomhus, men vi får se=) Ska bli trevligt att träffas igen iaf.

Måste ju säga det att jag var och klippte mig igår och den som inte ser att jag har klippt mig, (av dem som känner mig) måste vara blind, har aldrig klippt mig så här kort förut och aldrig har det tagit nästan 2 timmar att klippa mig, men det gjorde det igår=) Bild kommer upp i morgon tänkte jag, Spääningen är oliiiidlig=P

I morgon är det äntligen Fredag igen och då får jag träffa min underbara=) vi ska ha de så mysigt, mer om vad vi ska göra kommer i bildformat senare i helgen=) Haha.
Nu ska jag fortsätta med min städning här innan Maria kommer men vi hörs och ha de underbart allihopa!

****Liver går som en dans på rosor....just nu=)


Hahaha



Jag kunde inte låta bli, denna låten är bara för bra och den blev ju inte direkt sämre efter man sett denna videon=)Hahaha
( Förlåt mig angelica, jag var bara tvungen, hoppas du kan förlåta mig? haha =P )

Starta upp en förskola?

Idag är jag typ lyckligast på jorden, det blev jag när chefen på de förskolor jag vikarierat lite på ringde mig och fråga om jag var intresserad av ett jobb, vikariat iaf till slutet av Juli. Självklart var jag det.
Jag och två till ska starta upp en akut förskola från och med nu på Måndag och det ska vara öppet till i slutet av Juli sen får vi se vad det blir där efter. Det är en 75 % tjänst och förskolan kommer få inskola 15 barn. Det är ungefär den informationen jag har fått än sålänge. Vi har en vecka på oss innan barnen ska släppas in, vi ska ordna med massa papper och sen göra i ordning lokalen. Ska dit på Måndag och skriva på anställningsavtal och få nycklar och lite så. Ska bli jätte spännande och jag blev självklart jätte glad när han ringde. Men samtidigt är jag jätte nervös på hur det kommer att bli, visst jag har ju vikarierat väldigt mycket och så men det är ju inte samma sak som att vara en av tre som driver en förskola liksom, det kommer vara mycket större ansvar och mer att göra.
Men känns skönt att veta vad man får i månaden och sen att man vet när man ska jobba, tryggare på nått vis och man kan planera bättre utifrån det än vad man kan göra när man är vikarie och aldrig vet när man ska jobba i princip.
Vi får se, vill inte skriva för mycket nu och jag vet helelr inte så mycket än men självklart kommer det ett inlägg på Måndag hur det gick första dagen och så absolut. Men gissa vad nervös jag kommer att vara!=)
Men är väldigt glad för att jag fått denna chansen och hoppas på att det ska gå bra. Nu blir de ju inget sommarjobb på äldreboendet men det gör inget, ja har fått denna chansen och klart jag tackar ja till den. Kan ju fortfarande hoppa in och jobba lite då och då på helger och så på äldreboendet så helt av med mig blir dem inte=P

Nu har ni fått lite uppdatering av jobbvärlden hos mig hehe nu ska jag snart lägga mig för börjar bli trött, har vart en lång dag, men otroligt rolig=)
Natti

Måndag

Måndag idag då och solen skiner och det är rena våren ute. mycket slönt=) Har precis vart en sväng nere i stan på apoteket, och blivit några hundralappar fattigare=( Har även hunnit ringa till Tandläkaren idag och beställa tid, känns skönt när man får saker gjorda som man egentligen borde fixat för längesen. Nu är det gjort iaf!
Ikväll blir det jobb några timmar och samma sak gäller i morgon kväll med. Sen får vi se hur det blir med angelicas och min dejt om de kommer iväg till danmark eller inte=/ Jag hoppas verkligen att de gör det för vill träffa min älskling juh=) Mycket mer har jag inte planerat i veckan, Fredag komemr syrran ner och förhoppningsvis kommer även Filip förbi en sväng och umgås med mig=) Kan ju alltid hoppas iaf.
Nej nu är det dags för ett avsnitt av Nya Tider och sen är det mat som gäller och sen göra sig redo för jobbet! Vi hörs!


My Love

Min underbara egna Kal P Dal.. eller så kan man säga bara Filip som han egentligen heter ;)
Tyckte det var dags för en gullig bild på oss två nu, detta var nog bland de första bilderna jag tog på dig =) och många mer ska det bli det ska vi allt se till!
Tycker väldigt mycket om dig<3

image210


11 Februari 2007

image209

I Efterskott Bloggen=)

Japp den 11 Februari var det precis ett år sedan jag startade denna blogg, det är Fy på mig som glömde bort de den dagen=( Men bättre sent än aldrig! Så, nu har vi iaf firat 1 års jubileum!

Rolig text...



Före giftermålet och 7 år efter.


Före giftermålet;

Tjejen: Hej Kalle
Killen: Äntligen, jag har väntat riktigt länge nu!
Tjejen: Vill du att jag ska gå?
Killen: Nej! Vart har du fått de ifrån? Bara tanken får mej att må dåligt.
Tjejen: Älskar du mej?
Killen: Självklart, alla tider på dygnet.
Tjejen: Har du bedragit mej någon gång?
Killen: Nej, aldrig!! Varför frågar du ens?
Tjejen: Vill du kyssa
Killen: Ja, så fort jag får tillfälle till de.
Tjejen: Skulle du någonsin slå mej?
Killen: Är du galen? Du känner väl mej?
Tjejen: Kan jag lita på dej?
Killen: Ja älskling...
Tjejen: Älskling....


7 år efter..... Läs texten nerifrån och upp

Detta är min humor

Tänkte ja skulle lägga in ett smakprov på vad jag gillar för humor=) De som känner mig vet att jag tycker Hipp Hipp är skit roligt men det är inte många som vet att jag bara älskaaaaar Stefan och Krister. Någon annan som tycker som jag??=)



cute



Ytterligare en bra låt, fast själva låten är ingen jätte hit men lägger upp den mest för bilderna och de söta texterna mellan gubbarna =) Haha

Lördag

Då var det Lördag igen , och ikväll blir det bara en lugn hemma kväll, kolla på Melodifestivalen och sen blir det nog Se upp för dårarna.
Brorsan ska nog komma förbi en sväng ikväll med och då blir det nog att vi spelar något med så det blir nog en skön hemma kväll. I morgon kväll blir det jobb som gäller, som de senaste söndagarna ju=P Rätt skönt att jobba Söndagskvällar tycker jag. Sen blir det jobb Måndag och Tisdag kväll åxå.
Sen blir det dejt med Angelica på Onsdag eller Torsdag=) Så lite har man redan planerat för nästa vecka, det känns skönt, något att se fram emot liksom. Fredagen kommer syrran ner hit och hälsar på med och Lördag kväll är det tjejfest med jobbet hos min andra syrra=)
Troligtvis ska jag hinna träffa Kal P Dal med på Fredag - Lördagen kanske =) Vi får se.
Men nu ska ja fortsätta städa mitt rum lite men hoppas alla får en jätte trevlig Lördag.









Hej Hopp!

Snultan här, som gästbloggar igen! :) Om ni ser någon skillnad på bloggen så är det troligtvis (förutom det jag skriver nu alltså) att Snult har en ny design. En fin mörkröd bakgrund och en snygg header, and its all made by me! :) Jättefint tycker jag, och det var hög tid att byta nu, eller vad säger ni? :)

Så vad skall jag säga då, jo jag ska tala om en rolig nyhet för er, eller vad man skall kalla det. Nästa vecka (onsdag eller torsdag) så ska Snultan och Snult på dejt i Malmö! :) Det ska bli mycket trevligt tycker jag. Vi ska gå runt på stan och sedan ska vi käka någonstans och bara ha det trevligt där under dagen! Det ser jag mycket fram emot! :)


Sedan vill jag bara påpeka att det är jag som har den största delen av Saras hjärta och ingen kan ändra på det! Bara så ni vet alltså! ;)

Love from snultan.

image207


Bra musikvideo



Hitta den på You Tube, tycker låten är rätt bra och bilderna är så söta så jag var tvungen att lägga upp den=)
Vad tycker ni??

Sun

image202

Solen gör verkligen mycket, man blir gladare och får mer energi.... men inte alltid......

Tidsfördriv

Hur svarar du i hemtelefonen?  Hej det är Sara..
Hur svarar du i mobiltelefonen? Det beror på vem det är som ringer, men oftast blir det nog, Sara..
Ringer det mycket till dig? Inte allt för mycket
Ringer du mycket? ibland
Vem ringde du senast? Cicci, min syster
Hur mycket pengar har du? så jag klarar mig och kanske lite mer =P
Senast kramat och när? I går, Jakob och Albin (syrrans ungar).. och Maria:D
Antal timmar sömn inatt? 9 typ... skööönt
Sov du ensam? ja
Vem sov du hos senast? Kal P Dal
Vem sov hos dig senast? Maria
Vem vet mest om dig? Angelica
Vem vet du mest om? mig själv kanske och Angelica?
Vad ser du fram emot? Kvällen =)
Vad vill du ha just nu? en puss
Vem hånar du? ---

Vem längtar du mest efter? Angelica.... och min Kal P Dal förståss
Vem vill du helst slippa? Ingen står ivägen för mig just nu..
Vem stör du dig på? ingen spec..
Vem vill du sova bredvid inatt? My Boy =)
Vilken buss åker du oftast? 531
Vilken årstid är det nu? Vinter, men mer vårvinter faktiskt. Solen skiner, fåglarna kvittrar och ingen snö så lånt ögat når
Anser du dig själv snygg? Tveksam
Har du varit kär? Yes I Have
Är du kär nu? Mmmmm
Är du en bra partner? Fråga den som är min partner
Har någon varit otrogen mot dig? Nej
Har du varit otrogen? Nej

Vad åt du senast? Macka o drack honungsvatten
Är du polare med grannarna? Jadå de mesta iaf eller vi hejar på varandra iaf=)
Var är dina syskon just nu? Oj, jadu en är i Kinna, en ute i skogen någonstans, och två  i Tyringe
Vilken tid gick du upp imorse? 09.00
Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov troligen

Vad är det första du gör på morgonen? Kollar mobilen om någon smsat eller ringt
Vad ska du göra efter det här? klä på mig och göra mig redo för tågresan ikväll=)


Äntligen


image201


Alla Hjärtans dag

image200

Tack gumman=) Fint du har gjort det=) Saknar dig så himla mycket!
Älskar dig! pusspuss

To the Family and the friends

image199
Älskar min familj och mina underbara vänner!
Hoppas alla får en jätte bra alla Hjärtans dag!

blivande hockeyproffs??

Måste ju bara lägga upp lite roliga bilder från igår. Var ju barnvakt åt Albin i går ett par timmar och jag hade väldigt tråkigt, gick hemma och väntade att få åka till jobbet bara så jag började spela hockey med Albin, han hade uttrustningen med sig=) och jag var tvungen att stå i mål nästa jämnt Haha, oj vad vi hade kul=) Kolla bara vad fina vi var=P



Sådär, ursäkta att bilderna är på lite fel håll men ja pallade inte ändra om dem=P Men ni ser ju själva hur kul vi hade det=) O just de, det blev 5-4 till mig=P Haha

Idag är det Måndag och jag blev väckt vid 7 tiden i morse och for iväg vid 8:a tiden till förskolan där jag har jobbat till 16.30 idag och i morrn ska jag till en den andra förskolan och jobba mellan 10-17 så det är jobb hela dagen dessa två dagarna iaf vad jag vet nu.

Åh idag börjar äntligen Anna Pihl igen, det är bara såååå bra och kl 20.00 sitter jag bänkad framför tv:n ovh inget eller ingen ska komma emellan=P Nu ska jag göra mat men ha det fint vi hörs!

Bara för Dig.....

image189

<3 Längtar efter dig dag och natt <3



En kväll på Björket

Igår var det hur bra som helst, hade det jätte skoj på Björket faktiskt och även innan med så klart haha. Maria lockade mitt hår med locktång för första gången och det vart riktigt snyggt=) TACK!
Träffade en gammal klasskompis och massa andra jag känner ute så det var jätte kul! Jag och Maria tog lite kort innan vi gick till Björket och på väg dit jag tänkte jag skulle slänga upp, tyvärr fick ja inte kameran med mig in men men några bilder blev det iaf=)
De bästa med allt är att jag mår hur bra som helst idag dagen efter, det är såååå skönt när man kan få må bra dagen efter=P Tack Maria för en trevlig kväll och jag vet att du hade det super kul haha. Får vi snart göra om igen.. om inte före, så blir det iaf en fest när jag fyller 20=) antingen på Björket eller bara hemma. Go girl=)

Har precis vart och lämnat Maria vid tåget nu och ska snart käka lite och bädda lite här sen ska jag till jobb och jobba lite ikväll=) Ha en fortsatt trevlig Söndag allihopa!

ps. Just nu längtar jag mest till på Fredag <3 ds


Björket nästa...


image179



Då var det Lördag igen då=P Ikväll blir det en tur till Björket med Maria, det ska bli kul, var ett tag sen man var där.
Får hoppas på en bra kväll men ganska lugn ändå för det finns ju vissa som ska jobba dagen efter=P
Idag har jag vart otroligt seg måste jag erkänna, har bara hunnit städa sen jag gick upp det är allt. Eller förresten jag hann ju städa min garderob med elelr iaf den nedersta delen (sko delen) Och jag kunde konstatera att jag hade 16 par skor där inne och 5 stycken som var framme som jag använder=P Ändå säger jag alltid att jag behöver skor, jag kan aldrig få för många. Kastade iaf 3 stycken idag som jag aldrig använder och som är trasiga lite här och var=) Älskar skor!!!
Nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen och knäppa första cidern=) Ha en underbar Lördag för det ska jag ha=)
**puss å kram vi ses på stan**


Fredag

                                                             Då var det äntligen Fredag då och här sitter man alldeles ensam=( Saknar min Kal P Dal något OTROLIGT mycket måste jag erkänna... och ändå kommer jag få göra det en vecka till.. hur ska jag klara mig?=P Men men denna vecka har gått mycket fort faktiskt, har hållt mig sysselsatt hela veckan jobbat hela veckan men ändå hunnit med massa nöjen=) Det är bra att det händer nått, sånt gillar jag.
 Idag händer det dock inte så mycket men har ju jobbat till 16 idag och är rätt trött pga av dålig sömn inatt, så det ska bli skönt att bara ta det lugnt ikväll. Kolla på Lets dance och bara softa liksom.
I morgon blir det utgång med Maria=) Det ska bli kul, det var ett tag sen man var ute.
Uppdaterar väl mer efter morgondagen skulle jag tro, ska försöka ta lite bilder med, sånt är alltid kul=P
Men nu blir det lägga sig i soffan och vänta på Lets dance ska börja=) Ha en trevlig Fredagskväll!

image177

En eftermiddag i Perstorp

Sådär då har man precis kommit hem Från Perstorp, har varit och träffat Maria en sväng idag och jag skulle prova på att sola solarium för första gången=) Det gick hur  bra som helst och hur skönt som helst, inte alls så hemskt som ja föreställt mig haha, var grymt nervös måste jag erkänna haha=) Efter solandet gick vi och fikade lite och satt och pratade bara, mycket trevligt, som alltid=)
Tack Maria för ytterligare en trevlig dag och vi ses på Lördag, det lär bli minst lika trevligt då=)
I morrn är det jobb som gäller mellan 9-16 på nya förskolan. Det ska bli kul. Sen efter det händer nog inte så mycket bara hem och ta de lugnt tror jag.
Nu ska jag ta och göra mig lite mat och sen blir de bara att ta de lugnt och sen sova om ett par timmar=P
Ha en fin kväll!

Jobbansökan

Det var ett tag sen man skrev här nu märkte jag, har haft en hel del att göra faktiskt. Måste berätta att igår satt ja uppe ett x antal timmar och letade jobb och hittade ett intressant jobb i Helsingborg och inget kunde stoppa mig hehe. Satte igång att skriva jobbansökan och ändra mitt cv och skickade iväg.Tack Angelica för hjälpen=)
 Får se om jag får nått svar, även om chansen är väldigt liten men men man måste ju iaf försöka.
Sen imorse så ringde de från en Förskola här i Hässleholm, den ligger precis brevid den förskola där ja annars brukar jobba. De undrade om ja kunde jobba några timmar idag och självklart kunde jag det, och det var mycket trevlig personal och barn så det gick jätte bra. Sen när jag kom hem ringde de igen och undra om jag ville jobba i morrn och på Fredag och det ville jag så klart=) Så jobb flyter på mycket bra just nu. Har nu mera tre extra jobb:
Äldreboende och 2 olika förskolor!
 Ikväll blir det några timmars jobb på äldreboendet och sen på Söndag igen.
Jobbade några timmar på förskolan igår med och några timmar på äldreboendet med så här är det jobb hela dagen för min del men det känns skönt att det händer nått och dagarna går mycket fortare med... och självklart blir ju marsmånad väldigt kul med=)
I morgon ska ja försöka hinna ta mig till Perstorp med om inte det krockar med jobb. Ska träffa Maria och vi ska sola, för mig blir det första gången att sola solarium men hoppas det ska gå bra hehe. Det är väl lite av min vecka, halva har ju redan gått snart=) Till helgen blir de nog att umgås med Maria på Lördag tror jag, vi får se vad vi hittar på, om vi ska ut en sväng eller inte, jag ska ju jobba på Söndagen med så, men vi får se helt enketl.
Nu ska jag fixa lite käk här innan jag ska iväg till nästa jobb, men vi hörs och ha det fint och du.....................................
Glöm inte att slänga in en kommentar =)

Lördag

Godkväll allesammans!=)
Dags för en uppdatering från gårdagen, det var ju fest hos Andreas, det var trevligt. Fullt ös medvetslös=P
 Nä inte riktigt så kanske men en trevlig Fredags kväll. Efter den vilda festen var det dags att åka tillbaka till Höör igen, där fortsatte kvällen/natten i samma spår... det vill säga mycket trevligt=)
Nu sitter man hemma vid sin kära dator igen och har precis myst i soffan och kollat på Göta Kanal=) En skön avslutning på denna Lördagskväll. I morgon blir det bara till att ta de lugnt sova länge och sen jobba på kvällen. En hyffsat lugn Söndag förhoppningsvis. Vad som sker i veckan har ja ingen som helst aning om alls, enda ja vet är att ja kanske ska iväg och simma lite med Maria på Onsdagkväll om jag inte jobbar vill säga=) Vi får se helt enkelt hur det blir med den saken.
Nu ska ja lägga mig igen och bara ta de lugnt innan ja ska sova men ha en fortsatt trevlig kväll allihopa!



RSS 2.0