samsung sgh-f480

=)JAG HAR KÖPT EN NY MOBIL=)

TOUCHWIZ


Förlåt

Då var det äntligen min tur att sätta mig ner i soffan och ägna min blogg lite tid, det var på tiden=P Eller vad säger ni?
(Martina, fortsätter du läsa min blogg nu?;) hehe)
Var ju Sex and the City förr förra helgen hos Martia och Sofia (arbetskolegor) och det var en mycket trevlig fest men mycket härliga tjejer hehe. Vi var väl 22 tjejer. Sen blev det även utgång med i Helsingborg. givetvis var kameran med under festens gång hehe. Några ska ja allt bjuda på.


Förra helgens bravader då det blev rätt lugnt faktiskt men trevligt=) Var ute och åt med älsklingen på Oasen i Helsingborg (en foundue restaurang) ÄLSKAR DET! Så det var trevligt. Sen var vi och åkte skridskor med och det var hur underbart som helst, riktigt kul och nån bild kan jag allt bjuda på från det med=)
 Älskar min underbara Kristian!

Nu har ja uppdaterat lite om 2 helger här och de börjar bli dags för att visa lite bilder på hur det blev i sovrummet som blev klart för ett par veckor sen hehe=P tror iaf inte ja har visat de än, och om ja redan skulle ha gjort de kommer en repris hehe.
Säg gärna vad ni tycker!
Inte jätte bra bild men ja de ser orange ut men det är brunt men ja det ses bättre live.=)

Nu får det vara bra med detta inlägg men återkommer strax med en nyhet=)
puss

Puss puss gullunge

från Angelica ;)


Bio mys

Kvällen har då bestått av bio och den nya Wallander- hämnden. Den var bra. dock inte den bästa film ja sett men heller inte den sämsta.Resten av helgen har vi bara tagit de lugnt, planerat lite hur vi ska ha de i sovrummet och förhoppningsvis ska vi måla om i veckan eller till helgen=) och även inreda om vi har tur=P Lääängtar
Förresten för er som inte redan lagt märke till de, så är min blogg ändrad igen lite, var min kära Angelica som fick sig ett ryck och gjorde om den och som vanligt så är ja mycket nöjd=)Tack älsklingen min=)

Satt och prata om hur vi skulle göra i sommar, om vi skulle boka en resa eller om vi ska va hemma i sverige,men vi bestämde oss för att nog lägga pengar på inredning och en bilsemester i sverige istället eller kanske en sista minuten som inte e planerad för billig peng=) så nu längtar man till sommaren med.
Får ju även veta hur de blir med fortsatt jobb, får jag fortsätta som vikarie eller får jag fast eller åker jag ut, det e frågan de. Men tror mina chanser är rätt goda så får leva på det hehe.

Nä nu blir det film och sen sova, jobb i morrn och en lååång trevlig vecka framför sig!
Älskar min underbara familj,vänner och min underbara fästman=)=P


Nyårsafton 2008

Då var man tillbaka igen, texten blev inte konstig på bloggen som tur var hehe men nu tänkte jag bjuda på bilder från nyår. Jag,älsklingen, Zanna och Joel var ju i Göteborg och bodde på hotell en natt. Åt fem rätters och bara hade det super trevligt på hotellet=)Några bilder ska jag allt bjuda på, sen har Zanna fler som hon ska skicka över snart hoppas jag=P

sådär då har man bjudat på lite bilder från Nyårsafton och några bilder dagen där på=)hade dock inga bra bilder på raketerna men men de var fina raketer.
Nu är de dags att springa till tvättstugan men kommer att blogga lite i morrn men troligtvis så vi hörs mer då
puss hej

Nyinflyttad

Sådär då var jag tillbaka till min underbara blogg haha, nu har det gått ett tag sen sist och mycket har hänt.Vi har blandannat hunnit att flytta och vi har kommit hyffsat i ordning,ska bara måla om lite i sovrummet och hänga upp lite mer på väggarna och så men de kommer med tiden.Tänkte iaf börja med att bjuda på bilderna på lägenheten och ni får ta de som det är, som sagt var riktigt klara är vi inte=)
Sådär det var bilderna på lägenheten. Jag trivs som fisken i vattnet, dock lite besviken på de nya skåpet i badrummet vi köpte på ikea igår, de blev fel vi fick ett hörnskåp istället för ett vanligt, men men de funkar men ser lite märkligt ut men men.
Fan nu börjar texten krångla lite ska spara detta o göra ett nytt inlägg om nyår, får se om inlägget blir jätte konstigt nu gaaah får hoppas det inte blir de. tjao så länge!

RSS 2.0