Lars Winnerbäck.... Love him

Sitter här och lyssnar på musik och bara tar det lugnt, är så himla skönt att göra det tycker jag. Lyssnar just nu på Lars Winnerbäck, och jag måste säga att han är så himla jävla bra!
Nu tror ni säker att jag börjat gilla han nu och att jag inte lyssnat på han fören nu men så är det inte det är bara det att jag inte har suttit ner och lyssnat på hans texter fören nu riktigt ordentligt=)
Varför jag skriver detta har jag ingen aning om egentligen men jag skulle skriva ett blogg inlägg tänkte jag men hade inget direkt speciellt att skriva idag så det fick bli vad det blev helt enkelt=P
Vad händer då ikväll då, det kan man undra?! jag vet faktiskt inte, ska kanske en sväng till Höör men vi får se hur det blir, inget helt bestämt än, i morgon ska man ju jobba med så.
Hoppas alla får en trevlig Lördags kväll iaf vi får se vad min blir=)

Slut på kontot...

Haha nä inte riktigt men det försvann en hel del idag när man var och shoppa i Kristianstad idag, tänkte jag skulle lägga upp lite bilder på mina inköp, en del helt onödiga men endel ganska nödvändiga Haha=)Köpte även lite små saker som inte finns med på bild.
Det blir ett kort inlägg idag för nu måste jag rusa till jobb några timmar,och idag blir det att jobba med syrran, får vi se hur det går Haha. Tjaooo!!

Juldagen

Oj nu var de några dagar sen jag skrev ett blogg inlägg minsann, men har inte vart hemma så mycket på ett par dagar hehe haft massa för mig=) Måste ju börja med att det blev ändrade planer på juldagen det blev inget björket för mig och syrran utan vi blev bjudna på en förfest i Höör, massa folk, när vi kom dit och vi kom hyffsat tidigt var de redan ca 50 pers där redan så det var en hel del. det var i en golfrestrange så de var rätt stor plats ändå och mycket trevliga människor där och musik så det var väldigt skoj måste jag säga, fastän jag bara kände två där men jag lärde känna lite nytt folk med=)Alltid kul. Sen efter den festen fortsatte vi mot Jägers i en fullproppad buss med roliga människor..Haha kul syrran att vi satt på samma buss utan vi visste om det, där satt vi och smsa massa Haha=), Första gången för min del att vara på Jägers men de var mycket kul där med och massa folk så de kanske inte var första och sista=) Vi får väl se. Tack för en trevlig kväll iaf Filip och alla andra som var med ;)
Sen idag har man jobbat då,det gick bra men märks att man vart i från de lite hehe. Å snart är det dags att vara på förskola i en vecka på en heltids tjänst=P Får vi se hur det går hehe hoppas på att de ska gå bra men de bör de väl göra.
I morgon ska jag och Syrran åka och shoppa lite (förhoppningsvis) i Kristianstad får hoppas man hittar nått nu på rean=) Sen efter det blir det en tur till Tyringe igen och jobba några timmar i morrn kväll, sen efter det vet jag inget som händer, vet bara att jag ska jobba på Söndag kväll med. Snart är det Nyår med och inte helt bestämt än vart jag o syrran ska fara, de beror fortfarande lite på en massa saker, men hoppas de löser sig på nått sätt iaf. Annars får vi ordna en hyffsat lugn fest kväll här hemma=)De funkar det med men men vi får se helt enkelt.
Oj glömde ju berätta att julafton blev en trevlig kväll med fina julklappar så tack så himla mycket för de fina paketen=) Nu ska jag snart krypa ner, för måste upp ganska tidigt i morgon om jag ska hinna med allt vi planerat att göra men vi hörs inom en snart framtid, var så säkra =)

GOD JUL

image120

Äntligen är det julafton idag då=) Och endast en timme kvar till Kalle Anka. Sen är det god mat som väntar och julklappsöppning=)=) Jag är som ett litet barn på julafton jag hehe.
Igår blev de läggdags ganska så sent för höll på med julstök hela kvällen typ.Självklart var kameran med=)Så tänkte jag skulle slänga uppp lite bilder från igår, Sofi och jag löjlade oss lite med men självklart kommer de bilder på de åxå, de bjuder vi på=P Hehe Det kommer även upp bilder från idag=)



Sådär ja det var några av bilderna som är tagna hitintills=)Det kommer säkerligen upp fler senare ikväll=) Och även efter morgon dagen;) ha en tiktigt trevlig Jul nu alla där ute! Nu ska ja gå å se Kalle Anka snart=)




Dan före dopparedagen

Äntligen julafton i morgon då=) Får man se om tomten kommer eller ej haha. Jag tror nog att jag varit ganska snäll iår eller jag kan ju alltis hoppas iaf. Iår blev jag klar med julklapparna relativt tidigt å det var skönt de slappa man all trängsel i affärer med all folkmassa=) Men den här riktiga julkänskan har ja inte fått än tyvärr, det e ju fortfarande nått som saknas. den vita fina snön=( Men men man borde ju vara van att fira jul utan snö men det är ändå rätt tråkigt.
Idag har man julstädat och satt upp julgranen, ska man bara klä den med med de ska vi göra i kväll syrran, jag och mamma=) Sen ska man göra de goda knäcken o de goda julgodiset med eller mamma gör väl de mesta men jag hjälper till att äta de=) hehe
Igår var jag på bio i Lund med en polare, såg förtrollad, dne var faktiskt bra=) Pip- Love him;) En mycket trevlig kväll.Tack tack!
Juldagen blir de en runda till Björket tror jag, lär vara en himla massa folk där brukar vara kul=) Sen på nyår blir de kanske en fest i Höör eller här i Hässleholms trakterna, beror lite på=) Hehe men jag vet ju iaf vart jag helst vill vara får man bara hoppas att det blir så med. De går om man bara vill! =)
Nä nu ska jag ta och städa vidare här lite men god Jul på er alla där ute och ha en trevlig jul nu!

image119

Mera jobb

Japp nu blir det mer jobb även efter jul=) Idag ringde de från Förskolan där jag jobbar lite extra ibland och frågade om ja ville jobba en hel vecka, vecka 2. Och det ville jag ju så klart och jag hade inget inbokat jobb på Hemgården så det gick fint fint det=) jag tackar och tar emot hehe. Ska dit i morgon och hämta ut mitt schema för det är på två olika avdelningar så. Vad har annars hänt idag då? Jag har stått för matlagningen idag hehe och då blev det kassler och potatisgratäng (den goda jag och angelica åt när hon var här) =) MMMM mycket gott=) Så innan dess var jag pch handla lite och så men annars har här inte hänt allt för mycket. Det blir en lugn kväll idag.
Sen resten av veckan ska jag ju jobba så. Men det är bara några timmar på kvällen så rätt lugnt ändå. Måste hinna gå på stan en sväng nu i veckan med och fixa de sista julklapparna så jag blir helt klar. Tänkte jag kanske kunde göra det på Torsdag. vi får väl se hur det blir med det.
 Nä nu har jag inget mer intressant att meddela här så det är nog bäst att jag avrundar här och så får vi höras en annan gång när det har hänt lite mera intressanta saker i mitt liv haha!
Tjao!

shopping i Väla Centrum

Jaha då är det kanske dags för ett blogg inlägg om helgen som precis har passerat förbi=) Jag jobbade ju några timmar i fredags så det var en ganska lugn fredag kväll. Sen på Lördagen tog jag tåget ner till Helsingborg och där stod min kära moster och väntade på mig=) Så vi tog bussen direkt ut till väla och där satte shoppingen igång och leken "tömma kontot" kunde börja haha. Jag hittat mycket fint som jag ville ha och självklart köpte jag enhel del av det jag ville ha. Kommer lite bilder här på en del saker jag köpte iaf=) Jag köpte även en massa julklappar så nu är jag nästan klar med alla, har väl 2 kvar men de fixar jag nu i veckan så det är lugna puckar=) Hade det mycket trevligt på Väla och det vart en lyckat lördag och var ju borta hela dagen så den lördagen gick fort.
Söndagen spenderade jag på jobb några timmar på kvällen men innan dess var jag hemma och slog in lite julklappar och sen kom en Sebbe förbi och hjälpte mig med min mp3 spelare vilket inte gick så bra dock, har en för gammal data:( men men det e fixat nu iaf tack vännen för hjälpen, tur det finns andra som har lite modernare  dator=P hehe.
Nu är det en ny vecka och idag kom Syrran Sofi,från skene på besök=) Nu har man henne hemma här över jul och nyår så nu blir det lite fest hehe. Nyårsfesten kanske fixad, dyker det inte upp nått jätte speciellt här i Hässleholm,nån som verkligen verkligen vill ha mig med på fest så hänger vi på där vi blivit bjudna haha, vi får väl se=)  Nä nu ska jag ta och umgås lite med syrran innan jag ska sova. Btw jag ska förresten jobba onsdag,torsdag,fredag och lördag, kul va?=P Sen är det julafton!!!Tjoho!! Hej på er!


Livet är inte en dans på rosor

13 december- Lucia


Japp idag är det Lucia och självklart fick man se ett fint luciatåg på jobbet i morse hehe själv deltog man inte, nä jag hade ingen större lust med det=P Men kul att se iaf.
Sen fick man ju sin andra julklapp för iår med från jobbet, fint faktiskt och det behövs ju.


Sen idag fick man även sina jultidningar man beställt och jag har suttit och läst en hel del idag och tänkte jag slänger upp ett par bilder på böckerna jag beställde=) Dem är väldigt roliga och lärorika faktiskt.


Så där det var lite bilder med på allt nytt denna vecka hehe. Vad händer då till helgen? Jo fredag kväll blir de jobb några timmar, lördag ska jag till Helsingborg, väla med min kära moster=) Se om man hittar nått fint. Sen söndagen blir till att ta det lugnt och sen jobba några timmar på kvällen det är vad jag vet nu iaf men planerna kan alltid ändras det vet man aldrig. Sen på Måndag kommer syster yster äntligen hit, får man se vad för kul som händer då.=) Planera lite inför nyår iaf hade jag tänkt mig, börjar bli dags för det nu.Sen är det ju inte långt kvar till Julafton=) MYS! hehe
Nä nu ska jag ta och fixa lite saker här innan läggdags men vi hörs snart igen mina trogna fans=)

Dont worry be happy


Listor

snabb fakta...
1. pierca näsan eller tungan? näsan isf,men har inget av de.
2. vara seriös eller rolig? rolig
3. dricka röd eller grön mjölk? jag dricker vit jag=P
4. brinna upp eller drunkna? drunkna
5. umgås med dina fiender eller föräldrar? har inga fiender

svara ärligt ...
1. tycker du om någon? Absolut, finns många
2. sol eller måne? sol
3. vinter eller höst? vinter
4. vänster eller höger? skiter i vilket=P
5. soligt eller regn? soligt
6. vaniljglass eller chokladglass? choklad

om dig...
1. hur mycket är klockan just nu? 19.25
2. vart vill du bo? I en trevlig stad
3. hur många barn vill du ha? 2
4. vill du gifta dig? ja när jag har den rätta
5. rullar du spagettin eller skär? skär
6. har du ätit sushi? nej, kommer nog aldrig göra heller.
7. favoritglass? svår fråga det där...
8. hur många olika flingor har du i skåpet? 1, men äter dem aldrig
9. humör? lite nerstämd och väldigt fundersam

har du de senaste 24 timmarna...
1. pussat någon? nej=(
2. sjungit? ja
3. blivit kramad? nope
4. känt dig fånig? tror jag inte
5. saknat någon? ja ..
6. dansat galet? nej inte idag
7. klippt håret? nej
8. gråtit? nej.
9. ljugit? nej
10. blivit kysst? nej

grejer...
1. har du någonsin blivit jagad av polisen? Nej inte än sålänge iaf
2. har du hund? nej
3. tycker du att du är attraktiv? Ibland kanske:P
4. sover du helst själv eller med någon? med någon såklart
5. tror du på spöken? nej



favoritcafé: brukar inte fika så ofta så I dont know
favorittidning: solo
favoritplagg i garderoben just nu: Min gråa lång tröja
längd: 160 cm
byter gärna garderob med: paris hilton eller nån som är rik
vanligaste färgen på mina kläder: blandat men det är mycket svart o vitt tyvärr
byxa eller kjol: Byxa
sminktips till allmänheten: inte för mycket puder och grejer.
senast utlästa bok: oj de var längesen jag läste en bok sist men när de väl var så var de väl nån tråkig bok i skolan=P
mitt rum kan beskrivas som: kan bli bättre
mig själv med tre ord: ärlig.snäll,omtänksam
jag ville bli när jag var liten: Frisör
höger- eller vänsterhänt: höger.
är det nåt du absolut inte äter: Lever och det finns 100 saker till men de kan vi ta en annan gång
kläder just nu: svarta jeans, grå linne och vita strumpor=P
vad sa du senast: Tack för maten
fisk eller badkruka: beror på värmen haha
hur många kuddar sover du med: har sex stycken.men sover med två, nån som vill låna de andra?;)
spelar du nåt instrument: nej.
morgon/nattmänniska: är nog lite av bägge, om man kan det?
sparare eller slösare: hmm, slösare :S
bästa film: finns så många.
har du några homosexuella vänner: Nej
tror du på mirakel: Kanske, men mer ödet isåfall
tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: absolut.kan man inte de ska man inte ha förhållande
hur många barn vill du ha när du blir stor: 2
bio eller promenad: bio
är du kittlig: på vissa ställen kanske hehe
snarkar du? ibland
stjärntecken? Vädur
äckligaste insekten: ormar helt klart uhhh..
största svaghet: BLYG
det här är jag bra på: Lyssna på andra och försöka förstå
bästa bok? Gömda
vad händer efter skolan: Nu är det jobb som gäller, som jag har längtat=P
chips, morötter eller godis? godis
pizza eller hamburgare? Hamburgare
stökigt eller välstädat? Städat tycker jag är bäst=P
gillar du att sjunga? jaa :D sen om jag kan det är en annan femma..
kaffe? Nej nej

Ny hårfärg

Tänkte jag skulle slänga upp ett par bilder på hur håret blev efter gårddagens färgning=) Själv blev jag väldigt nöjd, vad säger ni?=)


    EGO


Skriver kanske mer sen nu ska jag fixa lite saker här men vi hörs!

Grattis Marie

Yes Marie vann!!Hon var en mycket värdig vinnare! Nog pratat om idol nu hehe=)
Lördag idag och jag har precis kommit hem från stan, har vart och köpt hårfärg och lite annat smått å gott till håret, så nu ska jag förhoppningsvis bli fin=) Det blir en lugn lördagskväll idag, kolla lite på tv och fixa håret är det som händer. Nästa helg hoppas jag att det händer nått för det blir lite långtråkigt om man bara ska ha lugna helger hela tiden haha, Just nu längtar jag tills min syster kommer ner för vi har så kul ihop och ska ut på juldagen och festa och det brukar bli skoj=) Men det är ju ett tag tills dess, tror hon kommer typ 17 December. Så får vänta ett tag till.

image105    SAKNAR DIG!


Idol Final

Heja  Marie!! Jag tycker Marie gjorde bäst från sig ikväll occh Amanda har jag lite svårt för men bägge är duktiga och Amanda är väldigt "egen" om jag får uttrycka mig så. Så bägge är egentligen värdiga vinnare men måste man heja på någon så blir det ändå Marie jag hejar på=)
Jag såg det sista av Idol hemma hos Peter, för han ville jag skulle komma förbi en stund innan han skulle till jobb så stack dit en timme typ men nu är man hemma igen,.Det är konstigt så fort jag går utanför hans dörr så saknar man han och bara vill backa och komma tillbaka till han igen. Fastän vi ses hyssat mycket ändå, lagom tycker jag men ända så saknar man alltid han lite;) Men vi ses snart igen=)
Nu ska jag lägga mig i soffan och lägga på mig lite kilon av godis:P Hehe mitt nyårslöfte tror jag ska bli att börja träna igen och mer än en gång på 6 mån=P Haha vi får se om jag lyckas. Jag har funderat mycket på hur Nyårsafton blir i år och vem man är med och vad man göra liksom, jag vet ju precis drömmen om hur jag vill ha det, men sen om det blir så det är en annan femma, man kan ju inte mer än hoppas=)
Natti natti alla där ute!

Ska det bli      Eller  ???????




tidsfördriv

tidsfördriv

1. Sätt din musik i itunes på blanda
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga
3. Använd sångtitlen som svar på frågan
4. Fuska inte!


Hur mår du idag?
När de tror att vi förlorat
Kommer du komma långt i livet?
Rhytm of the night
Hur ser dina vänner dig?
Stackars
Kommer du gifta dig?
I wish I was a punk rocker
Vad är ditt livs themesong?
I natt är jag din
Vad är ditt livs historia?
lovsång till dom lata
Hur är skolan/jobbet för dig?
Dont worry be happy
Hur kan du komma framåt i livet?
don´t say goodbye
Hur kommer imorgon vara?
I don´t wanna loose you
Vad är det bästa med dina vänner?
Inget skitsnack
Vad finns i lager för nästa vecka?
Jag fattar ingenting
Vilken sång beskriver dig bäst?
Glassigt
Hur är det med ditt liv?
Big girls don´t cry
Vilken låt ska spelas på din begravning?
You wanna rock
Hur ser världen på dig?
Trubaduren
Kommer du att ha ett lyckligt liv?
What if
Vad tycker dina vänner om dig?
Älskar dig Malin
Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
weekend
Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Hey där
Har du en djup & mörk hemlighet?
sunshine of mine
Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
I like to move it
Hur kan du göra dig själv glad?
Happy together
Kommer du någonsin ha barn?
Folköl och dunka dunka
Vad är några tips till dig?
Its a beautiful life
Hur kommer du bli ihågkommen?
(Åh) när ni tar saken i egna händer
Vad är din danssång?
I want you to want me

Vilken årstid är du?

Vilken årstid är du?

Vinter
Jag fryser ofta (x)
Jag gillar rött (x)
Jag har ofta tjocktröjor ( )
Jag tycker om att använda raggsockor ( )
Snö är kul (x)
Det är mysigt att dricka te/varm oboy när man kommer in från kylan (x)
Jag tycker det är kul att åka skridskor (X)
Julen är en viktig högtid för mig ( )
Jag älskar pepparkakor och lussebullar (x)
Jag använder ofta vantar, även om det inte är så kallt (x)
Filtar, ljus och 'duntäcken' används flitigt året om (x)
Jag älskar julmaten (x)
Kalle anka och hans vänner kollar jag på varje år (x)
Jag tror på tomten ( )
totalt : 10

Vår
Jag tycker det är mysigt med fågelkvitter (x)
Det är mysigt när blåsippor och vitsippor kommer fram ( x)
jag tycker om att plocka svamp ( )
jag börjar längta till sommaren (x)
jag tycker om att få börja använda mindre kläder (x)
jag gillar påsken ()
Gult är en fin färg (x)
Jag tror att påskharen finns ( )
Det är kul att påskpyssla ( )
Jag tycker det är trevligt att ta en långpromenad i det fina vädret (x)
Jag känner mig inte lika deprimerad från vinterns mörker ( )
Jag klär mig ofta i för lite, och blir lätt sjuk ( )
Jag tycker kycklingar är söta (x)
Blått, gult, orange och grönt är färger som jag tycker om att klä mig i ( )
totalt : 7

Sommar
Jag gillar sol (x)
Jag blir lätt brun ( )
Jag tycker om att bada (x)
Jag älskar glass (x)
Det är mysigt att ligga på stranden (x)
Jag gillar grillat (x)
Jag tycker om jordgubbar (x)
Jag gillar att klä mig tunt (x)
Shorts/kjol och T-shirts använder jag ofta (x)
Saft med is är gott (x)
Jag har legat i solen mer än 1 timme (x)
Jag har solkräm hemma (x)
Grönt är skönt (X)
Jag gillar att vara ute sent på kvällarna (X)
totalt: 13

Höst
Jag använder ofta gummistövlar ( )
Jag tycker det är mysigt när löven faller från träden ()
Alla olika färger på löven gör mig sprudlande glad ( )
Det är roligt att hoppa i vattenpölar ()
Jag klär mig ofta i brunt ( )
Jag gillar stickat (x)
Det är kul att kratta löv ( )
Jag har oftast ljusen tända (x)
Jag tycker om att man får klä sig i mer kläder ( )
Det är mysigt när det börjar bli mörkare om kvällarna ( )
Regn och plask är kul ( )
Om jag fick välja mellan att sola eller sitta inne och kolla på film, så väljer jag att kolla på film ( )
Jag tycker om att ta äpplen från trädet och göra äppelpaj (x)
Det är mysigt med brasor (x)

totalt: 4

Sommar Tjejen och det stämmer verkligen. Love The summer!=)

Trist väder

Jaha då var det Fredag idag då och regnet öser ner utanför fönstret=( Vart är den fina vita snön som borde vara här? Ingen jul utan snö...
Idag är det IDOL FINAL! det får man ju inte missa, jag tror ju att amanda tar hem hela skiten men man vet ju aldrig så bäst att titta på det=) händer nog inget annat mer spännande iaf så. I morgon tänkte jag att jag skulle försöka ta mig ner till stan och köpa hårfärg och be mamma färga mitt hår, för det är inte vackert just nu=( vi får se hur det blir med det. Men nått annat planerat för helgen har jag inte. Får se lite om det dyker upp något kul. annars blir det bara en lugn helg och försöka bli frisk igen.

Tack förresten alla som kommenterat mina bilder jag la in från helgen=) Mycket kul att läsa och kul att se att det är många som kollat=) TACK!
Och Tack Angelica för den fina filmen du gjorde;) Du är helt underbar!<3 Jag har funderat på att snart börja kolla biljetter upp till Stockholm så jag kan hitta några billiga om ett tag, för saknar dig redan ju!=) Vi får se när det blir!
Eller kanske ska vänta till du fyller 20 å åka upp då hehe, vi kan ju fira vårt ihopa?!=) Aja vi får se hur det blir.
Nu ska jag fortsätta städa lite här så jag blir klar någon gång men ha en trevlig Fredag alla där ute och ta det lugnt=)


18 dagar kvar

18 Dagar kvar tills det är julafton, tänk om man kunde få en sån fin och vit jul som på denna bild, det hade varit underbart, en jul utan snö är ingen riktig jul=( 
Undrar just om det blir några julpussar under någon mistel iår=P Inte för att det brukar bli det men iallafall hehe.

image100

Vecka 49

Nu sitter man här och är jätte förkyld så idag blev det inget jobb för min del=( har precis skrivit blogg inlägget om helgen och fixat med alla bilder.Nu väntar jag bara på filmen från Angelica=) Nu är snart denna vecka slut med, det har gått grymt snabbt alltså, men det är bra, snart helg igen ju=) Inte för att jag har nått planerat direkt men skönt med helg ändå på nått sätt. Angelica åkte hem i Måndags kväll och efter det drog jag hem en stund till Peter, vart bara några timmar för sen skulle han iväg å jobba ju men man fick träffas lite iaf och det är ju aldrig fel=)
Sen i Tisdag och i går jobbade jag. Efter jobbet igår kom Peter hit och hjälpte mig att bygga ihop min byrå, och jag måste säga som mamma sa: "han var ju duktig på det där" det gick väldigt fort och inget fel, vi var ett bra team haha;) Tack sötnos! Sen efter vi gjort klart den gick vi hem till Peter en stund och bara myste;) Gillar dig väldigt mycket !
Det är väl vad som hänt hitintills på denna vecka, nu är det ju bara en dag kvar och den blir att spendera framför tv:n i morgon kväll vid Idol finalen!!!=)Tror jag iaf.
Nu ska jag ta och dricka lite honungsvatten och fika lite och försöka bli av med förkylning, vi får se om jag lyckas, men ha det fint alla där ute och på återseende=)

Vilken underbar Helg

Jaha då har den underbara helgen passerat förbi, det har varit kanon! Dock lite besviken på Fredagen, eller inte besviken men en liten miss blev där men det blev bra tillslut trots allt, ibland har man tur=) kl 9.00 var jag nere och mötte min underbara Angelica och vi drog hem en stund men sen gjorde vi i ordning oss och drog en sväng till Kristianstad och shooppa lite och käkade god mat=) bara gick runt och myste. Det tog några timmar så sen när vi väl kom hem så kände vi oss lite stressade med att hinna med allt vi planerat att göra så lite ändrade planer blev det men det blev bra. vi hann med att fäga hår och fixa i ordning oss och dricka lite hehe=) vi hann även med att göra en  musikvideo haha, mycket bra blev den, att jag kunde sjunga så snyggt det hade jag ingen aning om haha!

Väl på tåget ner till Helsingborg var en rolig tur ner, haha jävla skåningar=P Eller kanske ska säga jävla Stockholmare som man snarare fick höra hela resan ner=) Väl ute i helsingborg var det skoj träffade lite polare till angelica och de var så snälla och frågade om vi ville följa med hem och vänta där tills tåget gick, för alla uteställen stängde 3 och tåget gick inte fören 06.40 så vi hängde med till dem och satt där och snackade en stund, men sen vart vi så uttråkade att vi drog ner till bussstationen och väntade på bussen, men vi tröttnade snart på det med så vi tog en taxi till knutpunkten och där sov vi några timmar innan tåget tog oss hem. 8.00 var vi i säng på Lördags morgon, så himla skönt att vara hemma, fy fan vilken resa! Men kul hade vi det kan man inte säga annat om. ska slänga upp lite bilder från kvällen tänkte jag=)



Där var det några bilder från den kvällen, dock inte ens hälften av vad vi tog:P Men nu tänkte jag bara slänga upp lite bilder från resten av helgen, vi var ju ute en hel del här i Hässleholm och tog lite roliga foton och även här hemma=)Vi hade även en myskväll med med två filmer och god mat. Så smångom ska vi väl göra en film med alla dessa bilder, eller rättare sagt angelica ska göra det, det ser jag framemot att se haha=)


Som ni säkert kan se genom att kolla på dessa bilder så hade vi det grymt kul=) Och jag kommer sakna dig med Angelica så himla mycket och jag längtar redan tills vi ses nästa gång! <3 Glömmer aldrig denna helg!

Vi för alltid!



Vacker fyllesång :p


RSS 2.0