planer

DAGENS PLANER

Har nyss varit ute och kört, var en sväng hos zanna, tog en fika snacka och sola lite:)
Precis hemmkommen och nu är de film som gäller tror jag, för att sen göra sig lite ordning inför kvällen. Ikväll blire nämnligen restaurang besök hehe. Jag, älsklingen och Pontus och Michaela ska besöka OASEN ikväll, så himleskt gott asså=)
köttfondue och till efterätt tobleronefondue, mmmmmmm kan inte bli mkt bättre=)
Ha en trevlig kväll!
Tjaoooo


Nyheter

För er som inte vet det ska nu få veta de, jag har ju börjat ta tag i mitt liv och börjat träna=)Jag och Michaela har minsann slagit ihop oss och besökt träningslokalen hela 5 gånger redan=)Inte illa hehe
Jajamen det är det som gäller nu, iaf ett år fram om inte mer hehe=)

Sen idag har jag klippt mig, dock inte så mkt men de märks och framför allt känns, slänger upp bild på de senare nån dag=)

Tänkte bjuda på ett par bilder från Fredagens tjej fest med hehe. Vi var ju 6 st tjejer från jobb och var först hemma hos Martina o förfesta sen gick vi ut men de var bara ja o Martina som gick "ut ut" de andra gick bara ner till stan och tog en öl sen åkte hem.Själv var man hemma vid 3-tiden.Vi hade grymt kul ute vi två helt klart hehe=)Tack för en trevlig kväll.
Lite bilder bjuder ja allt på, full och glad var man väl de ska väl medges hehe.
Sådär några bilder fick ni iaf hehe.

Nu ska jag fortsätta kolla Bonde söker Fru men nu vet ni iaf att jag lever=) Tjipp o Hej


Då var de dags igen då...

Kan ni lista ut vad jag menar?

Jajamensan nu var det åter igen dags för ett halsfluss inlägg..Om ni är trötta på att läsa om de så kan ni tänka er hur trött jag är på att hela tiden ha de.Men nu är det kanske äntligen slut på detta skitet. Har haft det så länge nu att jag har blivit erbjuden att operera bort halsmandlarna, eller erbjuden och erbjuden jag orkar helt enkelt inte ha halsfluss var o varannan mån.
Men jag är lite tveksam finns många frågor kring detta ingreppet och jag om nån hatar allts som har med sjukhus o göra,tabletter,sprutor,smärta..ja allt ni kan tänka er. Så på Fredag ska jag prata med en läkare o planera utifrån då hur jag mår och hur jag vill göra. Måste tydligen vara väldigt genomtänkt och planerat.
Har ont i magen redan nu,tanken att sövas ner för första gången och sen vara sjukskriven i en till två veckor o inte kunna äta mer än flytande kost:S Líte nervös e man allt.
Om någon läser detta och själv gjort denna operationen, får ni mer än gärna skriva några rader om hur du/ni upplevde de!

Denna helgen blir inte som planerat, skulle till min mamma idag igentligen men blev ju inget med det=(Sen var vi bjudna på sexparty på Lördag, blir heller inget av de. BAJS!
Sen fyller även "svärmor" år och skulle bjuda på middag men nej det blir till att tillbringa helgen i soffan=(
Åh vad jag känner att jag tycker synd om mig själv=(Hehe

Nu ska ja ta och vila lite innan det är dags för nästa pencellin kur. Ha en trevlig kväll!

 


bilder



Nu äntligen kommer den en bild på mitt nya jag haha. Nä men nu mera ett par veckor är jag brunett.Och vilka kommentarer jag fått överallt då, bara possitiva!Både från barn,personal och föräldrar=)Och givetvis andra med men extra kul när föräldrar lägger märke till sånt haha. Börjar trivas som brunett så kanske vågar färga de med o inte bara tona;) Hehe

Tänkte bjuda på lite blandade bilder nu som jag lovat ett tag, tog bara ett tag att lägga in dom på datan haha.
Har ju änligen lyckas få med Kristian i trenden just nu hehe.Har tjat länge på han att ja vill att han skulle köpa sån skjorta med slips, såååå fint tycker jag. Speciellt vit skjorta o svart slips e niiiiiice tycker jag=)Och fick nästan precis som jag ville. Vet ju iaf vad han ska få i julklapp:P
Me like a lot!

Nu tänkte jag bjuda på lite gamla foton jag hittat.En del är uppemot året gamla.
Denna bild på mig och Zanna är riktigt fin tycker jag.

Och dessa bilden på mig och min älskling i svart vit e med ganska fina tycker jag
Ni får gäärna med kommentera bilderna



Får avsluta med en rätt söt bild på vår tredje familjemedlem med:)


RSS 2.0