Jobb helg

Tjenare! då var de Lördag och idag är det jobb som gäller,wiiieeeee=P men rätt lugnt 4,5 timme så rätt lugnt, värre i morgon 7-21=( men ska nog överleva det med=) I går var det en kanon dag, mys och film var vad som stod högst på listan och så blev det=) kommer sakna dig, men vi ses snart igen;) Vad har annars hänt....hmmm inte mkt, fått lite jobb nästa vecka med så nu börjar pengarna rulla in igen, känns skönt=) Det blir nog ett kort inlägg idag för är inte på humör för å skriva nått långt men lite fick ni reda på iaf om min helg.... Ha de toppen alla där ute och simma lugnt!

Efterfesten.com

Haha hittade en fin bild från i lördags på efterfesten.com=)
image11

Party Party

"Var det ett skål ja hörde eller??=p" Hehe ja de hördes långa vägar igår härifrån=) Hehe förfest hos mig då med 9 personer, det var mycket trevlig skoj att vi blev så många tillslut=).
Väl ute sen så var de inte så kul faktiskt vet inte om de berodde på att de var tråkigt folk och tråkig musik eller om det var för att man var för nykter helt enkelt, har funderat på det där men har inte kommit fram till nått vettigt svar än=P.
Men kvällen var absolut värt priset hehe kosta ju bara 9 kr att gå in så, så för de kronorna så var de kul=)
Det enda roliga ute var typ att dansa på högtalarna, HaHa trodde aldrig de skulle få upp mig där men jodå tilslut så stod jag där med fyra andra pers=) haha lite kul var det allt.
Får vi se sen om vi hamna på några vimmel bilder denna helgen också eller om vi klarade oss hehe. Det var dne kvällen i korta drag det.



Idag då vad händer idag? ja de ringde nyss från jobbet men jag pallar verkligen inte att jobba i kväll så jag sa nej denna gången, fast behöver ju pengarna men nej skulle inte orka känner jag=P sitter här i stället idag och bara tar det lugnt. Sitter här å saknar min underbara älskling...... Angelica saknar henne så otroligt mycket, hade ja haft ett privat plan hade jag åkt upp å hämtat henne på en gång, ingen tvekan=)

Du är verkligen helt underbar och jag älskar dig så himla mycket!
Saknar och tänker på dig varje sekund! Det är verkligen du och jag för alltid och INGET kan någonsin stoppa det
Du betyder så himla mycket för mig och glad att jag har dig!
Snult <3 Snultan



Jaha...

Jaha då var man hos läkaren igår igen då, han konstaterade att ja var sjuk, inget snack om saken antingen rörde de sig om halsfluss eller kötelfeber, efter ett antal olika prover visade det sig att de var inget av det, men sen efter nogrannare undersökning och utredning som han kallade det:P så visade det sig att jag hade minsann halsfluss och det visades inte på ett snabb test därför det inte hade visats tidigare. De var i och med att min sänka låg på 100 och i normala fall ska den ligga på 8!! gryyyymt högt alltså, så det var tur att jag fick behandligen nu.
Så nu ska jag käka pencilin i 10 dagar så helgen ja... den blir nog bara till att ställa in=( men vi får se hur jag känner mig närmare fredag men de ser ju inte så ljust ut just nu...faaaaaaan.... Nu ska ja lägga mig å vila igen och försöka bli bra igen!

Vi hörs!

Vilken SJUK helg

Ja det är precis som de låter en SJUK helg, helgen vart väl inte riktigt som ja hade planerat den om man säger så, av olika anledningar men den största anledningen är den att jag blev sjuk i Fredags kväll feber och jätte ont i halsen och örat och så höll de på hela natten och på lördagen åkte jag upp till akuten här i Hässleholm och de enda dem kunde konstatera var att ja hade en halsinfektion men inge halsfluss, inge halsfluss= ingen medicin. så jag gick hem i samma skick som ja kom dit, så om de där läkarbesöket var värt 3 timmars väntan och 300 kr, de vetefan:P men men idag (måndag) e jag fortfarande i samma skick å är det inte bättre i morgon så ska ja till en annan läkare för nått är inte hel rätt alltså! nog pratat om min sjukdom hehe kollade in björkets hemsida idag å vad skoj de var, ja var minsann med på hela 3 kort:) självklart ska de läggas upp;) hamnar väl längst ner på sidan som vanligt... Vilken rolig kväll de var alltså;) korten ser ju ut därefter med haha.

föressten de där ja skrev om innan att ja skulle fundera hela veckan, de tog slut med det funderandet i torsdags, fick en hel glasklar bild av vad ja hade att förvänta mig och det är inget jag är intresserad av, Trist men sant.
Vänner betyder mer än kärlek så är det faktiskt, oavsett var man träffat de underbara vännerna!!!! Uppdaterar mer efter helgens förhoppningsvis dunder fest hahaha=P... om ja bara blir frisk tillsdess.....



Björket here we go!!:)

Jaha då var det dags för helgens uppdatering, helgen då jag hade tänkt att bara vara hemma och ta det lugnt men så blev det inte, nä jag och brorsan bestämde oss att vi skulle dra till Björket på Lördag:) Jag satt hemma och försökte komma på någon mer som skulle kunna följa med, så det blev en gammal klasskompis jag aldrig umgåtts med utan för skolan, mycket skoj och hon tyckte det var jätte kul så det lär vi göra om=) Och visst var det kul, haha absolut! skit skoj! Träffade en del ute som jag kände med så vi blev ett litet mini gäng som höll ihop där ute, och självklart träffade jag folk jag aldrig sett innan=) Det var absolut en mycket trevlig kväll! om jag kom med på nån vimmelbild sen så ska jag lägga upp dem med men dem e inte uppe än men jag återkommer med det i såfall=). Drack för första gången Tequila! de ni haha, Tack brorsan=) mums....

Idag har jag och Petra vart i Kristianstad och jag gjorde ett till hål i örat, dock där uppe denna gången, mycket snyggt blev det om jag får säga det själv=) Se själva bilden och bedöm
=P Får bara hoppas det läker lika fint och bra som de andra resterande 4 hål jag har. Lite jobbigt bara att de typ tar 6 mån att läka men men ska väl stå ut hoppas jag=)



Det var lite uppdatering från helgen och idag, vad som mer sker i veckan vet ja inte än förutom att jag ska sitta barnvakt i morgon kväll och sen jobba på Fredag kväll=) Sen helgen den blir nog att spendera i Lund hos min kära kompis=) Har ju endel att prata om! Denna veckan ängnas mycket tid till att fundera för min del, så mycket kan ja säga! Ha de fint alla där ute nu ska jag lägga mig och sova.....eller jag menar fundera!

Jobb å Helsingborg nästa

Ja igår jobbade man igen, kul å träffa de gamla igen,eller endel av dem iaf=) De var en lugn dag och de flöt på bra så det var skönt. Efter jobb så åkte jag direkt till Helsingborg till The Tivoli med Petra. Kollade när TD Lemon (tror de stavas så) spelade och Angelic Distortion. Det är inga jätte kända band men de var faktiskt väldigt bra. Väl värda att se på och höra=) Bilder kommer längst ner på blogg inlägget. För självklart var Petras kamera med hehe.
Det var vad som hände igår, Idag är det ju Fredag vad har då hänt idag?! Jo ja har jobbat i kväll,de gick väl bra men drygt, tiden gick så sakta ibland, men nu äntligen är jag hemma iaf.
Denna helgen hade ja absolut inget planerat men så blev de visst lite planer för morgondagen nyss ändå, ska nog ut med bror min i morgon=) Bättre än å bara sitta hemma iaf, vi brukar ha kul när vi festar så hehe. Nä ja hade inte så mycket å berätta idag men kommer mer uppdatering senare efter helgen, jag tycker ja har kommit igång bra med blogg skrivandet iaf eller vad säger ni? finns de nån som läser vad jag skriver?=P

Trevlig helg på alla....


Nästan en vecka i skene

Jaha då var man hemma igen från 5 dagar i Skene, fast har fart runder lite så har inte bara varit i skene utan jag har även vart i Göteborg, Ullared, Varberg och Borås.
Vad gjorde jag då i Ullared, jo jag var på det välkända Gekås och shoppa loss, det blev mycket fina kläder där och lite annat med. Sen var vi även i Varberg och där var det sko shopping eller rättare sagt stövelshopping=) Tänkte jag skulle lägga in en bild på dem, men föreställ er att dem e svarta istället för röda för det är mina=) Bilden kommer i slutet av blogg inlägget. Mycket fina tycker jag. Nöjd med mitt inköp.
Sen for vi till Göteborg och besökte Liseberg och där åkte jag minsann Balder för första gången med syrran, ojoj vilka fina miner vi fick på det fotot jag och syrran haha, dem leendena är guld värda=) Åkte så klart massa annat skoj med men orkar inte skriva ner alla, men hade kul iaf, dock lite trist att vi var tvugna att åka hem så tidigt, men men på ett sätt var de bra för då hann jag förbereda mig för kvällen och den fortsatte till Borås och där vankades det fest, och självklart blev man bjuden=)
Åkte dit och gick på en förfest med några killar och tjejer och sen drog vi ut på ett uteställe som heter Swing, trevligt ställe de där och trevligt folk, träffade många nya människor men även gamla polare.När jag var i Borås hörde jag en as bra låt å självklart fixade jag hem den med och har nog lyssnat på den 100 ggr idag haha, Vi vill åka volvo heter den, gryyymt bra låt asså, min favorit just nu=) Vad har annrs hänt på min miniresa då..hmmm jag tror nog att jag fått med det viktigaste. Hade det trevligt iaf och det var ju huvudsaken. Men som sagt var borta bra men hemma är ändå bäst=) Har ju haft en här hemma jag har saknat=( Men vi ses ju snart igen......
Nä nu ska jag gå å packa upp mina saker... aa föressten nu ska ni ta fram papper och penna för nu ska intresseklubben anteckna en viktig sak.. Sara har nämligen skaffat sig webcam woooohoooo=P så nu vet ni de haha.
Men nu har ni fått veta lite om hur jag haft det, vet inte vad jag ska skriva mer om har liksom inte riktigt kommit in i det här med bloggen än=P men gör mitt bästa!
Ha de fint alla där ute!!



RSS 2.0