LOVE

Måste ju bara slänga in en bild på världens sötaste nalle alltså=) Jag och Maria var och kollade på såna i stan idag hur stora som helst finns det, men shit vad dyra dem är. Men man vill verkligen bara ta med den hem=) Så himla söta! Har en medelstor hemma hur söt som helst men såna nallar kan man inte få för många av=P
image176

REA REA REA

Jaha idag var de då Torsdag och jag har precis kommit hem efter en sväng på stan med Maria. Som vanligt när det är rea så har jag turen med mig=) Har köpt någonting varje dag nu denna veckan på rean hehe fast ja lovar mig själv, inga fler kläder eller smycken nu, men kan ju inte motstå dessa underbara priser=P
Idag har jag köpt massa smycken, typ halsband för 25 kr styck och örhängen för 10 spänn, hur bra är inte de?! =) Köpte även sommarens solglasögon för 20 kr, haha grymt stora haha men skit coola om ja får säga det själv=)
Helt klart värda 20 kr iaf. Sen blev det ett par jeans för 150 kr och från början kostade dem liksom 600 kr, ytterligare ett mkt bra köp. Skärp för 35 kr, heller inte fy skam=P Sen blev de lite hår prylar med för ett par kronor=)
Naj jag måste säga att jag är mycket nöjd över dessa köp=)
I morgon blir de fest och nu när ja har så mycket nytt att välja på så har jag sån beslutsångest vad jag ska ha på mig haha, men får hoppas jag kan välja i morgon nått jag blir nöjd med=)
Nu ska ja klippa bort prislapparna och lägga in allt jag köpt. Men ha en trevlig Torsdags kväll allihopa!

// Snult


Älskar denna låten <3


Takida- Curly Sue

Jag har hört Takida innan och jag tycker dem är grymt bra men just denna låten hörde jag för första gången hos Kal P Dal =) Jag är helt kär..... i låten =P

Ny Cykel

Ja de blev en ny cykel idag hehe, dock vart de väl kanske inte dröm cykeln direkt men ja orkar inte fara land och rike runt för å hitta en dröm cykel heller hehe. De fick bli en blå hyffsat ny cykel. Hoppas nu inte bara ja ser liten ut när ja cyklar på den för han som jobbade där i cykel affären gick ju efter längden så den är ju inte så stor som min förra=P men men är man liten så är man, huvudsaken den funkar att cykla på och det gör den för ja har kört en runda nu ikväll=)
Sen har jag även hunnit fixat mammas hår idag de blev fint=) och de blev färg över så ja gjorde slingor till mig av de och de vart mkt bättre än så ja hade det innan, ja trivs med lika olika nyanser i mitt hår=) kommer upp lite bilder här snart med, försökte få till några bra bilder med den nya klänningen men de gick inte alls bra, så de blir inte många bilder på de tyvärr.
Ibland fastnar man bara inte på kort så är det bara. Det är väl vad min dag har bestått av, nu ska ja slänga in lite bilder här å sen ska ja lägga mig i sängen och läsa Hänt extra=) Ha en fortsatt trevlig Tisdags kväll!


En tur till Kära Helsingborg

Igår satte jag mig på tåget vid 10-tiden mot Helsingborg, det var ett tag sen man var där, för snart ett år sen var man ju där nästan varje helg=P Men det var kul att komma tillbaka till den fina staden hehe. Enda anledningen till att jag åkte dit var att jag skulle kolla in rean på Gina Tricot, 49 kr för nästan alla plagg, sånt gillar vi=) Självklart hitta jag massa fint, åhh jag bara ÄLSKAR denna affär=) Jag köpte två stycken typ klänningar, eller det är en t- shirt som sitter ihop med en kjol med hängslen kan man säga, de som vart på Gina Tricot vet vilken jag menar. Lite svårt att beskriva men iaf två såna, två stycken T-shirtar, benvärmare, underkläder, jeans och bikini överdel=) Mycket nöjd måste jag säga=)
Sen efter jag besökt Helsingborg for jag till jobb och jobbade några timmar på kvällen och det gick fint fint som vanligt=)

Idag då vad händer denna Tisdag.. ledig är jag iaf och har precis vart ute en sväng ock köpt lite frukostbullar. Mums, var duktigt sugen på ostbullar i morse=) Och till middag visste jag precis vad jag ville ha när ja vakna i morse... Pannkakor! =) Så de blir nog en bra dag detta hehe.Tänkte ja skulle försöka gå ner till Cykelhandlaren här i närheten och kolla in om där finns nån fin cykel till ett hyffsat bra pris=) Nått annat står väl inte uppskrivet på programmet idag, vi får se vad som faller mig in helt enkelt. Men ha en fortsatt trevlig Tisdag!

kramar Snult

Ny hårfärg?

Jaha idag har jag färgat håret men vart lite besviken för de syns knappt någon skillnad, bara en aning väldigt lite mörkare. Men men det vart ju inte sämre iaf och i morgon ska jag nog lägga i lite slingor så då blir de förhoppningsvis lite bättre=) Men bild måste ju upp iaf, finns ju en del som vill se hur det vart =P Hehe men som jag sa,syns knappt!

Helgen har varit bra trots min jäkla förkylning,och jag var ju lite orolig innan i veckan med men det ordnade upp sig efter lite prat I går=) Till de possitiva som tur är! Igår åkte jag till min underbara "Kal P Dal" ;) Och vi hade det jätte mysigt, lagade god mat och myste bara vi två. Längtar redan efter dig <3. Men ses snart igen.
Något annat skoj denna helgen har väl inte hänt direkt. I morgon kväll är det jobb som gäller igen och innan dess ska jag försöka ta mig till Helsingborg och kolla läget hur det är där nere=)
Men nu ska jag lägga mig i min säng och kolla tv innan jag ska försöka sova. Natti Natti!

Fredag

Ja idag är det äntligen Fredag,egentligen borde man vara glad och hitta på nått nu när det är Fredag men jag känner verkligen ingen gländje alls idag och ikväll blir det bara en lugn hemma kväll. Rätt skönt ändå eftersom ja inte mår så där jätte tipp topp om jag säger så. Förhoppningsvis blir det bättre, kan ju alltid hoppas iaf. Innan idag har jag iaf träffat Nathalie och vi var i stan en sväng och bara gick runt å snacka och kollade på rean och självklart gjorde man en hel del fynd=) Mycket nöjd.
Men annars idag har det inte hänt mycket, är grymt trött eftersom jag knappt sovit nått i natt pga av min jäkla förkylning.Hatar verkligen att vara sjuk. Har köpt  lite medicin för att försöka bli av med det så snabbt som möjligt. Kolla bara  min fina "kur"
Får hoppas det hjälper bara. Nej nu blir det soffan nästa och kolla på lite film innan det är dags för Lets Dance.
Sen är det nog läggdags för mig och försöka få några timmars sömn i natt iaf. Är lite mer än förkylningen som stör min sömn måste jag erkänna, men FÖRHOPPNINGSVIS så blir de bättre efter morgondagen.
Jag vill inte detta, men jag måste...."

Bye bye


Rastlös

Ja detta inlägget kommer kanske bara bli massa svammel för vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva, skriver nog mest för att jag är så grymt uttråkad just nu=(  Har massa tankar som far runt i huvudet just nu, sånt gillar jag inte, blir så fundersam och vill ha svar på så mycket som jag egentligen inte vill fråga om...usch den känslan är grymt jobbig! Men man kan ju inte alltid vara glad, man måste ju få ha sina "mindre bra dagar" med.
Den känslan är nästa lika jobbig som den känslan man har när man längtar riktigt mycket efter någon eller nått, och den känslan, den finns den med just nu=(
Men det är just när man har tråkigt och sitter ensam man tänker på sånt här eller det känns mest just då iaf, tycker jag
Jag undrar så hur detta året kommer bli år 2008, de startade ju väldigt bra iaf så man kan ju hoppas på att de fortsätter åt samma håll=) Hoppas det kan man alltid, och man lever ju på hoppet!
Nu ska jag göra mig lite mat för att sen lägga mig och kolla på One Tree Hill. Det är ett trevligt sällskap i alla lägen=)

image165


Låt helgen gå sakta sakta...

Fredag i morgon då=) alltid så skönt när det är Fredag och helgen är här, dock har jag inte planerat så mycket denna helgen, just nu känner jag inte för att göra ett skit, har blivit jätte förkyld och inte sovit så mycket i natt, men får hoppas det går över, alla är väl förkylda nu mer eller mindre. Har iaf orkat ta mig upp till jobbet varje dag denna veckan *stolt*=) På tal om jobb så fick ja mitt lönebesked idag och jag får pengarna direkt i morgon, Fy fan vad glad jag blev när jag läste lönebeskedet, de lönar sig minsann att jobba lite här å lite där=P
I morgon ska jag träffa Nathalie en stund och bara snacka skit lite och så, hon hade ingenting för sig i morgon så hon vill väl ha sällskap=) Sen vet jag inget mer som händer i morgon. På Lördag hade jag tänkt dra mig till Höör en sväng, var ett tag sen. Där min snygga F väntar =P på mig haha. Det blir nog en bra helg detta med får vi hoppas. Sen på Söndag kväll är det som de har varit nu de senaste 4 söndagarna eller vad det är=P Jobb som gäller tre timmar.
Som sagt var man blir glad den 27:e =)
Puss o kram på er


A Walk to Remember



Ytterligare en mycket bra film, och en helt underbar låt=) Dem är bara föööör söta=)

Förtrollad



En jätte bra film som ja såg på bio för 1 månad sen=) Och jag blev helt kär i denna lilla varelse=) soo cute Hehe Jätte dålig kvalite på detta klippet dock men fanns bara detta att välja på så, allt eller inget=P

* MEMORIES*


Söndag= Jobb kväll

Nu är denna helgen snart över med, men det har varit en bra helg. I fredags var ju Maria här och vi hade en lugn film kväll kan man säga, mycket trevligt=) Sen igår kom ju Kal P Dal hit och vi var på bio tillsammans med Nathalie och Christoffer, trevligt det med=) Sen att få vakna upp brevid Kal P Dal är underbart, så helgen kan man ju inte klaga på;)
Nu är det snart dags att åka till jobbet och jobba i 3,5 timme=P mindre kul kanske men men, blir ju glad när lönebeskedet trillar in=) Idag har jag beställt lite från CDON jag kände att jag var tvungen och det var rea på grejerna med så inget kunde stoppa mig hehe. Det blev,"om ni frågar mig",bästa julkalendern som någonsin sänds
Mysteriet på greveholm=)
Så himla bra alltså så jag var tvungen hehe, sen blev det även ett par nya hörlurar till mp3:n för mina e trasiga.
Så jag hoppas jag få en bra lön nu i Januari för har en hel del höga räkningar denna månaden=P

Nej nu ska fixa käk här men ni får ha en bra söndag allihopa, jag ska göra mitt bästa för att min ska bli bra, men de säger ju det, en bra start på dagen, räddar hela dagen=) Haha *kom på de där själv dock men men hehe*

kramizar


Bio kväll

National Treasure 2 Är vad som står på programmet ikväll då=) Japp det blir bio kväll trots allt, egentligen hade jag bara velat ta de lugnt och bara vara hemma idag kände verkligen för de men nu blir det bio iaf och det blir nog trevligt:=) Det är ju inte det att jag inte ville hitta på nått idag utan det är bara det att jag kände inte för att åka någonstans idag, men det behöver jag ju inte heller för de blir bio här i Hässleholm. .
Det blir en bio kväll med Nathalie och hennes kille och Kal P dal=)
I morgon är det jobb som gäller från 16.30-20.00 på Hemgården.
Men nu är det dags för mig att göra mig i ordning här har knappt klätt på mig ens idag haha men ha en toppen lördag alla där ute för det ska jag ha=)
Puss

Äntligen helg

Yes då var det äntligen Fredag och den är snart slut med=( Men har haft en hyffsat bra dag, jobbade till 16.30 idag och det har gått bra. ska dit igen på Måndag och jobba samma tur, 7.30-16.30.
När jag kom hem från jobbet bestämde jag och Maria att vi skulle ses, det blev ju inget Festande i Helsingborg denna helgen men vi hade det trevligt än då, hon kom hit till mig och vi kollade One tree Hill och käka gott hehe och sen hyrde vi film, The Invisible. Den var bra faktiskt.
Tack gumman för att jag fick låna One Tree Hill säsong 2, nu vet jag vad jag ska göra resten av helgen om jag får tråkigt haha=) Tack för en trevlig kvälll.
Nä nu är jag grymt trött och vill bara krypa ner i min sköna säng, men det är nått som saknas=(.... Men men

puss å Godnatt typ....

Ny Design

Ja som ni ser eller kanske har läst=P, så har jag ju uppdaterat min blogg lite=) Och nu menar jag inte bara med nya inlägg utan jag menar så klart utseendet på bloggen=) Och när jag skriver JAG menar jag så klart Jag och Angelica hehe, men mesta gjorde väl Angelica egentligen för att jag har så gammal data så den kan inte göra såna fina saker=P Mycker nöjd måste jag säga!
Vad har jag annars gjort idag då förutom fixat med bloggen, jo jag har jobbat hela 8 timmar idag på förskolan och jag har vart ute de mesta tiden av de timmarna. De är mycket ute på den förskolan måste jag säga, men rätt skönt ändå för då kommer man ut vare sig man vill eller ej=P lite motion och luft är aldrig fel hehe. 
Idag har jag gjort nytta med nöje kan man säga, här behövs iaf inget träningspass idag för det har jag haft när jag var ute med alla barnen idag=) Cyklade runt på en sån liten typ tre hjuling kan man säga, de som jobbar eller minns tiden från förskolan vet vilka ja snackar om för de flesta förskolor har såna cycklar och vet mycket väl om hur små dem är om en vuxen person ska cykla på en sån=P Och de gjorde jag ju så klart, hade 5 ungar efter mig på varsin sån cyckel så här gick de inte att ta de lugnt heller.Full fart backe upp och backe ner i ca 1 timma, med lite tank paus då å då förståss =P haha stackars mina små ben men de kändes väldigt långa "för engångsskull" när jag cyklade=P Haha Det var dagens höjdpunkt det=)

Nu är det dags för ett avsnitt av One Tree hill och lite godis efter den hårda träningen, det kan jag väl vara värd??=)

puss// Snult

Gästbloggare

Hej, Snultan här! :) Jag snor bloggen av Sara lite idag, hoppas det är okej för er! :) Ville ju bara berätta för er att Sara nu har fått en ny design på bloggen, som ni kanske ser! Och vem har gjort det, om inte lilla Snultan? :) Fint va? :) Sara är ju värd det bästa så hjärtarna passar absolut på hennes blogg. Ja nej jag ska väl inte störa mer utan lämna över bloggen till dens vanliga ägare! :) Hej svej!

Puss från Snultan ( http://snultan.blogg.se ) Kan ni gissa var Snult har fått sitt smeknamn ifrån? ;)

image164

Så jäkla smickrande bild på Snultan & Snult...

Love

image161

Tyckte denna bilden var lite söt så slänger in den mest för skojsskull=)

Dreaming

Då var det åter igen dags för en jobbkväll=) Ska med bussen som går om 1,5 timme. Igår efter jobb åkte jag direkt till Höör och hälsade på en mycket trevlig person och det var så trevligt att jag tilloch med stannade över natten=) Åkte hem i morse vi 8-a tiden. Sov några timmar när jag väl kommit hem och nu sitter jag här lite. Fick just reda på att det inte blir någon utgång på Fredag med Maria, vi bestämde oss för att ta de någon annan helg för bägge är ganska fattiga just nu hehe, så det blir nog en lugn helg för min del denna helgen, får väl se om det dyker upp några roliga alternativ på saker man kan tänkas göra hehe=) De är ju några dagar kvar tills det är helg.
Förresten igår innan jag stack till jobbet smet jag in på Vero Moda här istan och de hade värsta rean och reade  ut all pga ombyggnad, så jag gjorde ett mkt bra köp, två stycken jätte fina linnen för 140 kr ca och egentligen skulle det gått på 400. Det kallar jag ett bra köp=P Sånt gillar vi Haha...
Nä nu ska jag ta och laga lite käka här innan det är dags att bege sig! Ha det så fint alla där ute!

image158 
Tänk dig du o jag här, här på denna underbara sandstrand, skulle de inte vara underbart??*Ler*

Ny vecka igen

Sådär då var det dags för ett nytt inlägg då, det var ett litet tag sen jag skrev iaf,känns det som hehe=) I helgen jobbade man eller  lördag till 16 och sen söndagen bara några timmar på kvällen. På lördagen efter jobb satte jag mig på tåget å åkte till Höör, mycket trevligt var det där=) Hade det skoj,men var sjukt trött måste jag erkänna. Usch de var inte så himla kul.. men men. Så där var jag tills jag började jobba på söndags kvällen sen.
Sen var det bara hem och lägga sig i princip för att sen upp tidigt i morse och ge sig iväg till nästa jobb som väntade=) Så har jobbat på förskolan idag. I morgon blir det tillbaka till Hemgården igen och det blir jobb resten av veckan, några dagar på förskolan och några på Hemgården. De känns skönt att det händer nått varje dag tycker jag, och jag tycker det är så himla skönt att variera de olika jobben faktiskt, en jätte skön blandning! Klagar absolut inte! eller lite kanske, för helst vill jag ju ha ett fast jobb så jag kan flytta hemifrån någon gång=) Längtar jätte mycket tills jag kan flytta till nått eget, skulle vara jätte skönt faktiskt. Det var lite planering på min kommande vecka men slänger nog upp något mer inlägg senare i veckan sen skulle jag tro=) Ha de fint alla, nu ska jag gå och käka lite mat. Tjaooo

Tillsammans är man mindre ensam

Då var man hemkommen från bio:n dådå=)Kollade på " Tillsammans är man mindre ensam" Det var faktiskt en bra film, lite humor men samtidigt en romantisk film, kan de bli mycket bättre? hehe. Tack för en trevlig kväll Maria och vi ses på Fredag då är det party som gäller=) hehe
Funerar på att lägga mig snart innan jag somnar här vid datan men ja väntar ju fortfarande på en sak.. så jag håller mig vaken en stund till hehe =) Men avrundar detta lilla inlägg för mer intressant idag kommer inte att hända ändå så!
Ha de fint och sov gott allihopa!

Torsdag

Japp idag är det Torsdag för er som inte redan visste det=P Idag är det jobb några timmar i eftermiddag igen, sen är det jag som har stängningen idag med så får hoppas det är lugnt i eftermiddag=) Sen är det bara hem, käka lite och sen iväg till bion, det är ju bio med Maria idag=) De ska bli skoj. Hoppas filmen är bra bara hehe
Förresten nästa Fredag ska jag och Maria troligtvis ut och festa i Helsingborg, kul att du frågade gumman! Får hoppas det blir av och att vi får det kul, men det hade vi ju sist vi var ute så det ska nog inte vara några problem=) Det är några saker som ja redan nu vet ska hända den närmaste veckan=) Sen blir de väl tillbaka till Hemgården igen och jobba antar jag, men vi får se vi får se. Ska förresten jobba på Lördag med ju 7-16. Kanske det händer nått skoj denna Fredag med det vet jag inte än, men man kan ju alltid hoppas =)
Nu ska jag laga lite mat här innan jag ska gå ut i regnet och promenera till jobb! Ha de fint!
På återseende// Snult

Onsdag

Jaha då var det onsdag och snart slut på denna veckan, de går fort må jag säga. men skönt det ju=P De blir inget lekande med Nathalie idag=( hon behövde plugga, så idag blir det åter en lugn kväll sen efter jobb. jobbar ju 13.30-17 idag. I morgon däremot blir det bio med Maria=) De ska bli kul, vi ska se Tillsammans är man mindre ensam.
Nån som sett den som kan säga om den är bra?=P Vi hoppas på att den ska vara bra iaf. Så nått kul förutom jobb händer iaf denna veckan hehe. Helgen är fortfarande oklar om vad som händer, är ledig hela Fredagen iaf vad jag vet, om det inte dyker upp nått jobb men sen jobbar jag tidigt på Lördag 7-16 så vet inte vad som sker. Hoppas på att man kan hitta på nått iaf på lördagen efter jobb. Nu vet ja inget mer att skriva så jag ska ta och fortsätta att städa lite här och sen käka nått för den bär de av mot jobb i några timmar=) Ha de bäst alla!

ps. saknar dig....... ds.

En bild säger mer än 1000 ord

image157

Tisdag

Dåså då har man precis kommit hem från jobbet, idag var det jag som stängde men det gick bra=)Kändes dock lite onädigt att gå dit idag faktiskt för två timmar bara men men, de är ju dem som har kluddat till det så vad ska ja göra åt det?=P Får skälla på en viss person sen Haha hans fel=P. Nä men jag ska egentligen vara glad att jag har nått jobb att gå till och dem är ju jätte ledsna att de blev så här. Nog pratat om jobb.
Ikväll blir de inga större utflykter blir väl en lugn hemma kväll,egentligen är ja sugen på att träffa Mr Kal P Dal men de får nog bli en annan dag, men tänker på dig ska du veta=)
I morgon ska jag kanske träffa Nathalie om jag orkar efter jobbet hehe men de gör jag nog, bara umgås och snacka lite, var ett tag sen vi sågs gumman=) Det är väl vad som händer de närmaste dagarna här. Nu ska jag ta och dansa ut julen här inne i mitt rum. Ha en jätte trevlig kväll allihopa!

Picture

Lite blandade bilder tänkte ja bjuda på, hittade dem på kameran och förde över några iaf som jag tänkte ja kunde lägga ut här, dock inte så många för de blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men men detta får duga=P Det är jag och min ena syster ysster
Det blir ju ett inlägg iaf haha,Snart 1 års jubileum med denna blogg=) vad ska man slå till med för stort då och bjuda på??Hmmmm. ja det får vi allt klura på=) Nått fint blir det nog ska ni se.

image156

En bra dag

Då är första dagen på förskolan avklarad då, det har gått bra och tiden bara flyter på det känns så skönt! Dock har det blivit några ändringar med mitt schema, mina tider är inte de samma längre men men, de löste vi på ett bra sätt så det är löst så att säga=P De var kul att komma tillbka till småbarnsavdelningen där ja gjorde min praktik innan jag tog studenten så det var ett tag sen man var där, endel barn kom faktiskt ihåg mig det var lite kul=) annar har de vart en ganska vanlig jobb dag på en förskola för mig.
Ikväll blir de bara en lugn kväll, känns lite ovanligt ändå eftersom ja brukar jobba vid denna tiden typ eller har gjort nu de senaste veckorna=P iaf. Har inget intressant att skriva idag men en liten uppdatering fick ni allt, kanske kommer mer sen eller i morgon vem vet?=)

ps. tack alla som kommenterar och även läser, det är jätte kul. Stort tack till er=)
Btw Kal P Dal, Puss på daj (A)=)

Lockigt hår

Ja idag har man provat att locka håret med hjälp av ett par ganska stora spolar:) Köpte 8 stycket för att se hur jag såg ut i lite lockigt hår,egentligen har ja självfall i mitt hår men det blir ändå inte samma sak tycker jag=P
Tänkte ja slänger upp ett par bilder iaf för det blev ganska fint faktiskt, dock kunde ja låtit de sitta ett tag till för håret var inte riktigt torrt när ja tog bort dem men men får blir till nästa gång=)


Så där de var lite bilder, visst ser man ändå lite skillnad?=) De ser lite märkligt ut för korten där man ser håret där bak ser det ut som ja har ljusare men så e det inte hehe.
Jag bukar annars platta mitt hår typ varje dag iaf lite vid luggen,
Tänkte jag lägger in några  bilder på mig när jag har plattat håret så kan ni väl säga vilket ni tycker jag passar bäst i ???=)


Sådär ja det var några bilder ja kunde hitta där jag har plattat håret=) Dock lite gammla bilder men men hehe

Vad tycker ni??


Lördags kväll

Tjenixen alla där ute, hoppas alla har en trevlig lördagskväll för det har jag=) okej kanske inte världens bästa men sitter här och lyssnar på skit bra musik, har blivit helt kär i DJ Amul, som sjunger Synd att du är så söt, har hört andra låtar av han idag minst lika bra dem=) Sen har jag även börjat lussna på fler av Sofijah s låtar, grymt bra skrivna texter,dock mest sorliga låtar om kärlek men texterna, Love it!!! och jag kan verkligen känna igen mig själv i texterna verkligen, kanske inte just nu men har gjort ett par gånger=P och lär säkert göra det igen.... hur mycket jag än verkligen inte vill det!! Så min Lördags kväll består av mycket bra musik och snack på msn=)
Igår efter jobbet åkte jag till Höör, mycket trevligt var det där, som vanligt;) Alltid lika kul hehe och stannade kvar tills idag då jag for hem i det hemska snöovädret vi fått=( Och i morgon blir det bara till att ta det lugnt, ligga i soffan hela dagen och kolla på One Tree Hill har jag stooooor lust med hehe=)
Men måste dock åka till Tyringe och lämna en nyckel som ja råka få med mig hem från jobbet=( de måste ju ha den nu och jag kommer ju inte på hela veckan så måste göra det i morgon.
Så de där med att ligga i soffan hela dagen sprack!!!=P
Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på ett avsnitt av Hipp Hipp innan det är läggdags!
Natti Natti

Äntligen

Jaha idag har man äntligen köpt sina efterlängtade Dvd boxar, One Tree Hill och hipp hipp=) Rea då får man passa på hehe så nu har man alltid nått att göra ett tag framöver=) Köpte även lakan till sängen, och när jag kom hem satte jag mig och beställde från jotex katalogen ännu mera påslakan och lakan. Alltid kul med nya grejer.
Ikväll blir de jobb några timmar och ska snart käka innan jag beger mig men ha en fin Fredag alla där ute för det ska jag ha=)

Snart helg

Hemkommen från jobbet nu då och sitter här och lyssnar på musik bara, rätt trött idag faktiskt,blev rätt sent igår=) Men mysigt med en filmkväll och trevligt sällskap, kan ju inte bli så mycket bättre hihi=) Såg en jätte söt och rolig gammal film, På andra sidan häcken=) Tror den hette så iaf hehe...
Imorgon är det Fredag äntligen, jag ska jobba i morrn kväll med men slutar ju 20.00 så efter det hoppas jag att jag kan hitta på nått med någon *ler* Well We Will se (eller hur det stavas=P) I morgon innan jobbet har jag tänkt att ja ska hinna ner på stan en sväng och fixa lite nya sängkläder, wooho...haha alltid kul=) Kommer väl även bli lite annat smått o gott kan jag tro. Men nu ska jag ta och städa undan lite här och kanske kolla på nån film, dock har ja inget jätte jätte mysigt sällskap ikväll men det får väl gå ändå=(
ha det fint!

Första snön

Idag kom den efterlängtade snön!!Men vem bryr sig om den nu?Nu när julen är slut??Nä det var dåligt att den inte kunde komma til jul=P Jaja nog pratat om snön.
Idag har man jobbat 6 timmar och nu sitter man här å väntar på trevligt besök=) Även min moster är här på besök idag det är kul det med Haha=) Alltid kul med besök. Så jag har precis städat undan lite här å ska snart fika lite med så dtet blir ett väldigt kort inlägg men men måste uppdateras om vad som sker här i Hässlehåla=)
Tjipp o hej och åk försiktigt i backarna=)
image145

Resan bokad

Hässleholm - Stockholm 28/3-08 Är bokad=) Jajamen jag vet att jag är ute i god tid men hittar man biljetter för 190 kr fram och tillbaka så bangar man INTE=) Haha självklart måste man befinna sig hos sin bästa vän när det väntas 20 års fest=) Ingen tvekan där inte hehe. Så det är nått jag har att se framemot på detta nya året iaf. Sen vill jag ju på ytterligare en resa, dock lite längre bort och till nått varmt ställe=)
 Kanske en resa för "oss" *ler* Eller vad säger du Kal P Dal =P
Har alltid velat åka utomlands och bara ha det helt underbart. <3 Bara pengarna som ska till sen sticker jag..eller aa ja vill ju helst ha sällskap av någon=)

God fortsättning på er alla!!

Synd att du är så söt


GOTT NYTT ÅR


image144




Ja egentligen skulle ja ha skrivit detta inlägg igår för det var ju nyårsafton igår men min nyårsafton blev inte riktigt som jag hade tänkt, jag åkte på att jobba igår kväll! Dock bara till 21 men jag var totalt helt slut när jag kom hem typ så det var en otroligt lugn kväll, lite gott snacks och dricka och kolla när de smällde raketer de var vad som hände. Men rätt skönt att ta det lugnt för man mår så himla bra idag så här dagen efter=) Hehe. Jag e lite besviken för ja har inga bilder att lägga upp för min kamera lånade jag ut till syrran:( men men tror vi klarar oss utan bilder eller vad säger ni?=) Hoppas alla hade ett bra slut på året och får en ny bra start=)
 Mitt år slutade bra vad gäller vissa saker och jag hoppas det fortsätter lika bra nu på de nya året ;) Hehe

Trevlig fortsättning allihopa!

RSS 2.0