Fullt ös medvetslös

Då var man tillbaka till bloggvärlden igen då efter ett litet uppehåll på en vecka hehe.
Fullt upp med Alex nu ju så tidiga mornar och sena nätter hehe,men allt flyter på bra än sålänge.
Försöker få han rumsren vilket går relativt bra faktiskt inte skett så mkt olyckor inomhus.
Vi var och hälsa på Zanna och Joel igår så fick Alex träffa deras katt=)Hahahahaha vad roliga syner man fick, hehe dom var bara för söta. Men dem funkade rätt så bra ihop ändå.
De jobbigaste nu med alex är att han ska bita på allt o alla typ, men ska försöka få han att sluta med det på nått bra sätt, tar gärna emot tips för er som är lite mer kunniga med hundar än vad vi är=P

Snart är semstern slut för denna gången, vilket är jätte tråkigt,endast två veckor kvar nu..usch...
Har ju inte gjort allt för mycket utflykter men det beror ju mycket på att vi köpte hundvalp istället för resa. Men har haft det bra ändå har haft fullt upp med både Alex,plugga och köra om dagarna så det har alltid varit något man kan sysselsätta sig med.Sen har Kristian jobbat en hel del så då är man ju typ fast här hemma.

Men jag har iaf varit på Liseberg med Angelica som var en av planerna iaf=)Och ikväll får jag lite bilder från Göteborgsdagarna så snaaaaart kommer de bildbevis=)Haha

Helgen som kommer valkas det fest här hemma, sen blir det och dra ner till festivalen som kommer till stan på Torsdag-Lördag=)Ser framemot det och hoppas det blir trevligt. Så för alla som bara sitter hemma på Fredag,kom till oss istället vetja =P Ju fler desto roligare....kanske=P

Nä nu blir det att baka lite och sen plugga en stund men vi hörs... tjipp haj!

Välkommen Alex

Så var man tre i familjen nu då, var och hämta den underbara igår=) En liten söt hundvalp på precis 8 veckor  Alex heter han=)
kristian kom och hämtade  mig i Göteborg i går vid 16.00 tiden och sen for vi vidare till Lidköping och hämta vår valp, och när vi ändå var uppåt i landet passa vi på att åka vidare till Säffle och säga hej bara till min stora syrra=)Visa vår lilla goding och så käka vi en pizza, sen var det dags att sätta sig framför ratten och köra 4 timmar till,hemåt till Skåne igen=)
04.00 var vi hemma i natt/morse, fy vilken jobbig dag asså bilresa i tolvtimmar med få korta stopp.
Det var jobbigare än jag trodde, körde i princip hela vägen. Ovh inte nog med att det var mörkt, det regnade heeeeela vägen hem=( och i mellan åt vräkte det ner.
Men nu är vi hemma och med Alex går det fint, vi ska nog allt lära han en massa och få han att känna sig trygg här=)
En liten bild ska ni allt få se, inte världens bästa bilder kanske men men. Han är sötast live så att säga=P


Min och Angelicas resa ska inte glömas bort att blogga om givetvis men väntar på bilder från angelica så tänkte jag bloggar om de lite senare och lägger upp några bilder iaf, Vi hade det underbart iaf hehe men trist med vädret vi fick men men. Lisseberg blev det iaf och då var det bra väder som tur va=)
Hörs later!


Äntligen

Äntligen semester=)Ska bli så underbart skönt !Hela 4 veckor fram nu bara njuta! Love it!=)
I morgon börjar semestern första utflykt, bli Ven med älsklingen och Emil och Maria.Ska bli riktigt trevligt, hoppas på bra väder bara men de ska de nog vara, Sen blir de troligtvis fest efter de. Så fullspäckad dag i morgon då med andra ord. Härligt!
Några storslagna planer på semstern nu är väl inte riktigt bokade ännu men jag hoppas ju på en sista minuten resa men dessvärre tror jag dem blir för dyra=( Men nått som är helt bestämt oc bokat är ju iaf Göteborgsresan med Angelica på Onsdag.läääääääängtar=)
Sen bilsemester här i Sverige och festivaler är givetvis inbokat och en självklarhet!=)Sen får vi se vad världen har att erbjuda för skoj hehe. Blir nog en hel del plugg och körning i sommar med för min del, lagom kul hehe men allt plugg lönar väl sig till slut någon gång antar jag hehe:P

Ha en trevlig sommar alla där ute för det ska jag ha....dock hoppas jag man slipper se ut så här eller få en sån här typ av kommentar från någon:



 Hahahahaha Ha en grym sommar!=)

RSS 2.0