Me in glasses

Då har de äntligen anlänt, mina nya fina glasögon=P haha  premiär visning här på bloggen idag=)lämna gärna en kommentar om vad ni tycker, sanningen tack! jag själv trivs väl så där, men har har ju bara haft de på mig i sådär 30min så får väl ge dem lite tid hahaha.Man vänjer väl sig så småningom.
visar er även mina nya solbrillor som älsklingen köpte till mig igår haha, fina va=)Visar även lite vanliga bilder på mig med, min nya hårfärg hehe och när ja har mina permanentlockar o när jag inte har de. Se och njut hahaha.
Glöm för all del inte att kommentera bara=P


Våren är kommen

Tjenare! Nu är man här igen, har haft lite semester från bloggen hehe, nä skämt och sido, som vanligt prioriterar ja massa annat framför bloggen nu för tiden=P
Men nu sitter man på tåget och bara tar det lugnt så då tyckte jag det passade bra att blogga lite.
Är på väg till Hässleholm och min kära mamma=)Ska träffa familj och lite vänner är det tänkt. Det blir ju inte så ofta man är i Hässleholm nu längre, måste bli bättre på att orka ta mig ner till tåget och åka en 50 min.Skärpning Sara!

Helgen har gått i lugnets spår hehe, i Fredags jobbade man länge och sen var det tvätta som stod på schemat. Lördags var jag och solade lite och älsklingen var och glorde lite andra ärenden under tiden.
Sen fick vi besök av Dennis och Jessica och deras barn en liten stund. Var meningen att vi skulle bowla tillsammans med dem men de kunde inte få barnvakt, så jag och Kristian fick bowla själva. Behöver verkligen inte fråga vem som vann, Jag SUGER verkligen på bowling, iaf i nyktert tillstånd. Hahaha.Ska aldrig bowla nykter igen.
Sen blev det en myskväll efter det och just det, Kristian han lekte frisör ett tag under kvällen med, hahaha han hjälpte mig att färga mitt hår. Blev riktigt inponerad att han var så duktig på det=P Tack älskling!=)Blev riktigt nöjd faktiskt..
Bilder kommer senare..Iaf det blev myskväll med film och gottis. Alltid lika trevligt!

För er som har missat att jag ska få glasögon, så vet ni det nu hehe. Lär få dem någon dag i veckan som kommer, slänger upp några "fina" bilder sen på det med kanske. Kul och höra lite vad folket tycker att se mig i glasögon. sist ja hade glasögon var jag väl 7, 8 år någonting. Kan säga att modet på glasögon har ändrats mirakulöst hahaha. Och det är jag glad över.

Från det ena till det andra så måste jag få säga att det är så underbart att solen börjar krypa fram om dagarna och att det börjar bli vår i luften, äntligen säger jag bara. Man blir på så mycket bättre humör och man känner att sommaren närmar sig. Åhhhh längatr så till sommaren. Men första stoppet jag längtar väldigt mycket till just nu är den 10 April, och det är inte för att jag fyller år bara, för det är då vi åker. Jag och älsklingen tar plats på båten och tar oss en kryssning till Oslo=)
Ska bli underbart mysigt och första gången jag åker på kryssning.Ska bli både spännande och mysigt.

Oj vllket långt inlägg detta blev hehe, är snart framme i Hässleholm fan haha. ja när jag har tid så kan ja babbla på mycket men sen om det är nått vettigt det är en annan femma, men det blir lite rader av det iaf hehe.

Kan ju passa på att säga att i Torsdags efter jobb var jag och Martina i stan och skulle äta lite, vi gick till ett ställe som heter Utposten här i Helsingborg, och för er som inte varit där, gå dit!Jag tyckte det var hur god mat som helst och hur mysigt som helstt. ska ta med mig älsklingen någon dag  och bara äta en bit god mat och dricka lite gott.
Det blir väl mer att man rör sig i stan i sommar kan jag tänka mig, då ska jag och älskling bli bättre på att gå ut och äta iaf minst en gång i månaden har vi bestämt. Lite dåliga på de hehe. det är ju faktiskt trevligt.

Nä nu ska jag njuta av den sista tiden det är kvar på resan hehe men hörs vid ett annat tillfälle! pusss o kram

så fruktansvärt trött....

Så trött jag börjar bli på detta, började i förrgår på jobb kände mig konstig lite febrig och svagt ont i halsen, kvällen blev värre, 39,7 i feber och svättades så det blev sjöar i sängen fan... igår var det vårdcentralen nästa, som jag befarade hade jag givetvis rätt även den här gången, HALSFLUSS!!FAN FAN FAN
Pencellin kur i 10 dar nu..... igen då=(
Hatar mitt liv just nu, någon som vill ge mig en ny kropp?

Jävla skit e vad det e!


new shoes

Jajamen det har man fått idag, Martina beställde dem till mig för ett tag sen och idag fick jag dem äntligen=)
looooook=PVad tycker ni?

Sen tänkte jag passa på att lägga in lite försenade bilder på vårt nya soffbord och vardagsrumsmöbel:P
 


Blir ett kort inlägg denna gången med hehe men ha det fint så ses vi säkert i helgen hahaha:P


Söndag

Då var det redan söndag och helgen har passerat väldigt lugnt men otroligt fort, som vanligt=(
I Lördagsmorse var jag och gjorde en synundersökning och det var som jag befarade, jag måste ha glasögon! Och använda dem så mycket som möjligt=(Så fick med mig två par hem som ja tyckte såg finast ut nu ska ja bara välja ett par av dem att köpa, tänkte ta med dem till jobb och få lite mer synpunkter och kommentarer=)Sen om två veckor typ får jag mina riktiga.

Lördagskväll var de meningen att vi skulle bowla men de vi skulle bowla med fick förhinder så det blev aldrig av=(

Istället blev det en mys kväll med god mat och film för mig och älsklingen.

Just det vi var ute i huset en sväng med och hämtade hem en gammal skrotig cykel som stått där som ingen äger, så den tog jag nu och vi har snart skruvat av allting på den och ska göra den riktigt ren och fin=)Blir som en ny cykel sen när den är färdig hehe. Slänger upp före och efter bilder sen när vi är klara med den.

Har ju glömt att berätta att i Torsdags så var jag med MIchaela efter jobb och vi skulle ta oss en tur till Nova Lund (tror det hette så) hahaha kan säga som så här hon och jag i samma bil,ojojojoj det var ingen bra kombination. Visst hon har körkort men vägar e hon inte så bra på och vägbeskrivningar och komma ihåg vägarna e jag heller inte så bra på.
Så ni förstår kanske själva att dte inte var det lättaste, bara det att komma hem till mig tog ett tag och sen hitta ut till motorvägen hahaha, jaja vi kom fram och hem igen iaf men kan lova att de var småvägar och säkert inte de snabbaste vägarna hem vi tog hahaha. Tack för en trevlig kväll iaf gumman!Ses på Fredag=)

Nej nu är det dags för mig att fixa lite frukost och kanske gå in och dra upp älsklingen som tror han ska sova halva dan=P
Men ha en trevlig Söndag allihopa!


YES

Yes! Äntligen har jag nått mitt mål med jobb,
Har fått fast tjänst nu!!!Grattis grattis till lilla glada Sara=P

Söööööndag

Då var det Söndag och helgen har kommit till sitt slut=(Helgen har bestått av shopping hela helgen lång i princip, vart i Malmö o handlat lite till lägenheten och även Lödde och handlat saker till sig själv och Kristian hehe.
Bilder kommer upp i veckan, orkar inte lägga in dem nu.
I  morrn är det åter dags för jobb och efter jobb blir det att sitta barnvakt ett par timmar. Det blir min dag i morrn det.
Åhh i morrn är sista dagen för pencellin, tack godegud för de, ni som känner mig vet vilket helvete jag har att svälja tabletter.=( Varit riktigt synd om mig.

Som ni ser har jag nu fixat till mig blogg, eller Angelica för att vara helt ärlig,  tackar tackar gumman=) Blev riktigt fint tycker jag. Nej detta blev ett tråkigt och onödigt inlägg men men nu ska jag kolla på beck!

Tack och hej leverpastej=P

RSS 2.0