My new bike


Nu sörrni ska de bli cykling till och från jobb troligtvis varje dag=P Hehe. Ett tipps, håll er undan för... here I come!!=)

båttrippen

Godkväll på er alla, då var det Lördag och här sitter man själv=(Har nästan precis kommit hem, har varit barnvakt åt tre stycken busungar, men det gick fint=)Och kristian är på firma fest så här sitter jag=P
Fanns ingen som kunde hitta på nått idag, trist värre men men fanns ju massa ja behövde göra här hemma så jag ska nog roa mig.
Tänkte ta och bjuda lite på bilder från kryssningen förra helgen. Visar inte alla 100 bilder vi tog men en del ska ni allt få ta del av=)
Vi var ju som sagt var i Oslo, i Norge=P en hel dag och gick runt och mös i värmen och åt mat och drack lite gott. Sen spenderade vi två nätter på båten med god mat och underhållning, och en o annan dricka=)
Hade det underbart med andra ord!Kolla själva!






Det får bli bra med dem bilderna, bjöd på en del iaf=)
Måste förklara en bild, den med de stora vita husliknande bilden, de var ett stor hus (operahuset i Oslo)Det kunde man gå upp på väldigt högt och gankska jobbigt att gå upp för, MEN vilken utsikt o va varmt o skönt det var att ligga och sola där, proppfullt med folk vill jag lova=)Mycket häftigt tyckte vi.Jätte fint även där inne var det.
Man kan säga att min födelsedag vart kanon=)
Fick även en mycket fin handväska av min älskling på födelsedagen.
Sen på Måndagen när vi hade kommit hem hade jag lite kalas och vi vart en 12 pers med fina presenter och god fika stund hehe. Hade även mamma på besök.
Så det har vart full rulle!Kul när det händer saker tycker jag,
Nä nu ska jag ta och kolla lite på tv och sen försöka sova lite, vart en tuff dag idag hehe men vi hörs!
Ha de finemang puss




Älskar dig Kristian av hela mitt hjärta, ett år har gått och många fler ska det bli=)


Äntligen gjort

Äntligen är drömmen uppfylld=)Har länge velat tatuerat mig och äntligen har jag gjort de!
Visst de gör ont att taturéra sig men hade föreställt mig värre faktiskt! Men tog på ett bra ställe där de inte ska göra så ont. Det tog en halvtimme så man stod ut. Nu tar de väl två veckor ca tills det är läkt. Tatueringen kommer ju inte se ut exakt så här när den e helt läkt, de ligger skuggor i bladen o lite vit färg som komemr synas mer när den är färdig läkt.

Fan vad stolt jag är över mig själv att jag klarade det, bara hoppas att läkningen går lika bra=)


Äntligen



Grattis säger vi till mig idag då=)Hela 21 år gammal!
Om nästan exakt 7 timmar går båten men om bara 3,5 timme går bussen!
Dags å packa=)

Hejs hejs nu ska ja ut och segla på det blå havet ha det fint puss

RSS 2.0