Julen närmar sig

Nu blir det träning och sen far vi vidare till Julskyltningen i Råå=)Ska bli mysigt.

I Fredags var min 3 kollegor hemma hos mig på middag och lite trevligheter. Det var skoj och maten och kvällen uppskattades=)Jag bjöd på kyckling och curry gryta med ris och jordnötter till och hembakad kladdkaka med grädde=)mmmmmm.

Igår var jag och älsklingen i Hässleholm hos bror min och firade han. Vill även passa på att säga grattis till brorsan till förlovningen, Anna verkar vara en toppen tjej=)

Väldigt kort inlägg men har mkt att göra denna Söndag så hörs kanske senare när mer tid finns!
Ha det gött!


söndag

Då var det Söndag igen då. Gårddagen spenderades först hos Ida en liten stund medans bröderna Bergström var i garaget=)Passade även på att sola en sväng med. Sen for vi vidare till Ikea och Rusta jag och älsklingen. Köpte en jätte fin hundbädd till Alex som hán bara ääääääääääälskar, plus lite andra små saker till hemmet.

Senare på kvällen blev det tacos och film hemma i tv soffan tillsammans med Ida och Kristoffer. Trevligt trevligt!

Idag är det städning som står på schemat och även lite bakning tror jag. Och givetvis tvättning i kväll som vanligt. Lagom kul men skönt när det äntligen är gjort.

Åh har riktiga julkänslor just nu, längtar tills det blir dags för julpynt och julmat och all dess tillbehör.För er som inte vet så ÄLSKAR jag julen!
Hade jag bara haft råd och kunnat hade jag pyntat överallt hemma och ute vid. Tycker det är så fint och ger en härlig känsla.
Ska kolla upp när de olika julmarknaderna börjar för någon här i Helsingborg vill jag allt gå på, tycker det kan vara hel mysigt. Nån som vill följa med?=P

Nej nu ska jag ta och börja min härliga Söndag.Hoppas ni alla där ute har det bra och får en fortsatt trevlig dag!

 

 


Höst

Hallojsan! Ja som ni ser så har bloggen fått ett annat utseende (Tack Angelica)=) Lite höstinspirerat minasann, kände för de nu. Snart blir det juldekorationer=P Hehe

Igår var vi en sväng på ikea i Malmö med Zanna och Joel. Hittade lite små saker, skulle inte handla så mycket hängde mest med för sällskap=)
Idag blir det nog en runda till thailand (solariet) Hihi. Och även en runda till Ikea här hemma vid, för hittade inte allt vi sulle ha igår på ikea i Malmö (konstigt nog)Så det är dagens planer än så länge. Nån som e sugen på att hitta på nått kan ju höra av er=P

Förra helgen var vi ju hos Emil och Maria och hade det trevligt, kollade film i 3D format (vilket vi inte tyckte var någon höjdare dock) men filmen var bra.. just nu minns jag dock inte vad den hette men något i stil med.... bladie walentine (vet ej stavning)Haha vet ej hur det stavas eller om jag har en siffra rätt alls hahahaha
Men skit samma det bjuder jag på!
God mat fick vi iaf och efterätt=)Mmmm det var mycket trevligt!
Tack för en trevlig dag vänner!

Har nog glömt att berätta det med att hundkursen vi anmälde oss till för ett tag sen har nu satt igång, två gånger har det varit hitintills, har väl en 7 eller 8 ggr kvar tror jag det är.Mycket lärorikt och kul är det måste jag säga.
Får hoppas vi får riktig pli på honom en dag. We love him soooo much!

Nej nu ska jag göra mig i ordning så vi sen kan ge oss iväg så vi får nått gjort!
Ha det gött!
Puzzz


Mina trötta små älsklingar=)


Laholm here we come

Nu drar vi till Laholm och ska ha myskväll med Emil och Maria hehe. blir middag och lite andra trevligheter=)Undrar vad det bjuds på? hmmm... börjar bli hungrig.
Dagen här har spenderats på shoppingrundor men hittade dock inget=(Förutom en tunika och ett par strumpbyxor. Men det var egentligen ett par stövlar jag var ute efter. Får leta vidare helt enkelt.

I morgon blir det fika träff med Martina=)Trevlig trevligt. Sen blir dagen i morgon en förvövrigt vanligt söndag, städ och tvättdag dessvärre=(

Ha en trevlig kväll alla fans hehe! Tjao...


RSS 2.0