outfiten beställd

Tjohejsan! Då var det Söndag igen då och dags för en uppdatering av helgen och lite av veckoplanerna=)
I Fredags var jag och älsklingen på tråkig handledarutbildningi 3,5 timme, för mig var det andra gången så ännu tråkigare=( Men nu är den avklarad iaf och snart dags att börja övningsköra=)Wiiie
Igår var vi hos Zanna och Joel och satt och snackade och liten fest blev det med där hemma, lugn kväll men ändå trevlig=)
Jag har nu beställt min dräkt till maskeradfesten vi ska ha snart, Zanna hjälpte mig med det igår, tackar=)Får hoppas våra dräkter kommer i tid, annars blir de uppskjutning på festen. Men troligtvis blir den av den 8 November=)Ska bli såååå skojigt!Tänker inte avslöja min dräkt än men så småningom kommer det bilder=)Håll ut hahaha.

På Onsdag händer de roliga saker med, Zanna,Joel, Jag och Kristian ska gå och se High School Musical 3 som har premiär då=)Har kollat 1:an och 2:an and I love it=) Ska bli grymt skoj!
Tycker det är grymt skoj att vi fyra börjat umgås och hittar på saker tillsammans och kul.... det har vi varje gång, eller vad säger du Zanna?=)
Det är det jag vet än så länge om veckans planer, förutom att jobba då=P
Ikväll blir det till att städa och fixa massa saker på datan, körkortsprogram och fixa med min mp3 och nya låtar, lite trist men sånt som måste göras.Ska även försöka hinna med att spela lite Wiie, som vi lånade igår=)Grymt kul
Trist vänner att det inte kunde bli någon middag tillsammans idag:(en hoppas verkligen vi kan ta det en annan gång?=)
Nu ska jag ta och gå ner och fixa lite käk, börjar bli en aning hungrig.
Ha de gött!

Söndag

Ja då var helgen slut och det börjar snart en ny vecka igen=)I helgen har det vart relativt lugnt, var hos Sara och Patrik en sväng igår på fest, rätt lugn fest men kul att träffa lite folk=) Spelade även wii för första gången och fan vad kul det var asså=)Måste införskaffas eller vad det heter=P
Idag har man bara stor städat hela dagen, okej dagen är inte slut än men inte städningen heller=P tvättat och torkat alla golv och städat garderober och liknande.
Får visa älsklingen allt jag gjort sen när han kommer hem=)Hehe är på riktigt städhumör idag.
Ska snart göra en äppelkaka också hade jag tänkt =) Söndag är min städ och bakdag hehe=P

Vill slänga in en hälsning till min underbara Angelica (Snultan) att jag saknar dig så OTROLIGT mycket just nu, vi måste ses snart och jag hoppas att vi kan göra det med! Älskar dig gumman (L)

Slänger även in en hälsning till min älskade Sambo, Älskar dig av hela mitt hjärta och längtar så tills vi ska fira vår första jul tillsammans och längtar tills vi ska ut på nya resor och äventyr igen=) Att bo tillsammans med dig och dela allt är heeeeelt underbart! skulle aldrig byta bort de, aldrig!!!

Nu är det dags att ta tag i städningen igen men ha det så bra allihopa där ute och glöm inte kommentera lite vetja=)

puss o kram


Tidsfördriv

Sms
Ta fram din mobil och bläddra igenom din inkorg. Stanna när du har räknat till tio och skriv första meningen i sms:et. Gör likadant på varje fråga.


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
"Jo klart jag håller med"

 2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
"Om han bara kommer hem nu så hinner jag"

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
"Hur går det på nya jobbet då?"

4. Vilket sms blev du mest berörd av? 
"Här har du Albin som röker"

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
"Va fan sitter du och säger människa"

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
"Förlåt mig så mycket"

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?

"känner samma sak för dig"   

8. Vad vill du höra mest av allt?
"Son fan, klarar mig inte utan dg"


9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?

"klart jag möter dig då"

10. Din romantiska replik?
"Hej gumman min"

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
"nej inte än."

Ja jag var bara tvungen att göra detta men jag fick inga roliga svar alls=( men men rätt kul att göra ändå.


Dubbeldejt

Jaha då var det Söndag idag då och man har slagit sig till ro i soffan brevid mina två älsklingar=) Helgen har passerat förbi med en väldig fart som vanligt men vart en lugn men helt underbar helg måste jag säga.
I Fredags var det lite fest här hemma, Joel och Zanna var här och vi satt och snacka och drack lite, trevligt trevligt=)
Sen i Lördags kom Joel och Zanna förbi och vi hade en myskväll, käkade gott och spela spel och sen kolla vi på film, Zanna färgade även mitt hår med.Ytterligare en trevlig kväll.
Tack vänner för en super trevlig helg=)
Idag har man hunnit att städa lite och vart å handlat lite blommor och så,så nu börjar de verkligen likna ett riktigt hem=) Härligt!
I morgon är det jobb igen och på kvällen ska vi tura med jobbet, ska bli trevligt=)Älskar att åka båt, mer i veckan som händer mer än jobb vet jag för tillfället inte men uppdaterar väl någongång i veckan!
Nu ska jag läsa skvaller tidningar=P Haj!


RSS 2.0