Dagens garv

Måste ju bara slänga in en super rolig historia, enligt mig då=P Jag klippte ut den ur en tidning för jätte längesen men den är fortfarande lika rolig så jag är bara tvungen och dela med mig=)

Pekka från Gällivare åkte tåg till Luleå för att söka jobb. Tågbyte i Boden.
Efter förrättat värv tog han tåget Luleå-Boden.
Klev av i boden och klev på ankommande stambanetåg som enligt hans mening hade endast en färdriktning; mot Gällivare.
Satte sig på tåget och fick en färdkamrat på bänken mittemot.
- Vart ska du då? frågade Pekka.
- Till Stockholm, blev svaret.
Pekka satt och grubbla en stund- men så kom konstaterandet:
- Det är fan vad tekniken har gått framåt- här sitter vi mittemot varandra och åker åt varsitt håll!


Haha, nå måste väl ändå hålla med om att det var rätt kul??=)


Påskhelgen

Då var det kanske dags för en bild redovisning av helgen som snart har passerat förbi=) Men de blev inte så jätte mycket bilder men men slänger upp några iaf.

Fredag: Åkte jag till Perstorp, till Maria, vi skulle egentligen ha åkt till Helsingborg men vi kände för att ha en mysig hemma kväll istället så vi var hemma hos henne, hyrde film: Full of it hette den och var grymt rolig=). Vi köpte hem lite chips, dippa och godis, väldigt onyttigt men otroligt gott=P Men vi var lite nyttiga med, vi skalade en OTROLIGT stor morot ( har tagit bild på de med, för ja har då aldrig sett en sån stor morot förut) =)  och gurka som vi dippade med.. mmmmm=) Sen vid 1- tiden var vi grymt trötta å somna på stutts=P


Lördag: Var det dags att åka hem till Hässleholm igen, men innan jag begav mig till tåget smet jag in och solade en stund. mycket skönt och brunare...det blev jag=) Hehe självklart var jag tvungen att ta några bilder därifrån med


När jag kom hem så tog jag och städa lite och fixade här hemma, passade även på att ta lite foton på de nya skorna jag köpt=) Eller två par har jag köpt och ett par har jag fått, men alla tre är alldeles nya=) Tog även lite kort på Påskägget jag fick av mamma och sen den Underbara snön vi fått=(
Senare på kvällen så kom Maria hem till mig en stund och vi sjöng Sing Star och tränade inför min 20 Års fest haha, vi var så duktiga och kul var det, var ju första gången för Maria=) Sen somna jag gott  efter allt sjungande.


Söndag:Idag drog jag en sväng till gymmet och tränade lite, har ju ätit massa gott nu man inte vill lägga på sig Haha. Det är väl i princip det jag har hunnit med hitintills, ska äta lite nu men tror det blir en lugn Söndag=)
I morgon vet jag att det är kalas för Simon (min systerson) så nu vet ni de med=P
Det var en liten uppdatering av Helgen som snart är slut. Ha en toppen Söndag och ta det lugnt=)

// Snult


Glad påsk

image299

Vill önska alla en riktigt Glad Påsk

Raj Raj



Måste bara lägga in ett gammalt klipp, men fortfarande lika kul, tycker jag=) Haha Raj Raj är stört kul ju=)

Glad påsk

Då var det Skärtorsdag idag då och här sitter rman vid sin kära dator, alldeles ensam=( Det ska bli skönt med lite "påsklov" nu måste jag säga och helgen är nästan planerad, Det blir en sväng till Helsingborg i morgon iaf med Maria och vi ska bo i hennes brors lgh tills på Lördag för dem är bortresta. Ska bli trevligt, var ett tag sen vi sågs nu gumman=) Får se om det blir en lugn hemma kväll eller om vi drar ut.. det är inte helt bestämt än. Sen har ja inte så mycket mer planert än iaf. I dag har jag vart o shoppat lite (igen) Idag blev det en lågn tröja, tycker de snyggt med sån och sen bara strumbyxor under, blir säkert lite bilder på det i morgon som jag kan slänga upp sen så får ni se=) Lite svårt å beskriva hur den ser ut liksom.
Sen köpte jag även första presenten till Angelica idag=) Hihi men fler ska det bli, innan jag är klar=)

Jag hoppas att den här jävla snön försvinner snart så jag får ha mina nya fina vita skor på mig=) De är så otroligt sköna, iaf de lilla jag gått med dem här inne hehe. Sen har jag och Linda nu anmält oss till Tjejmilen som går av stapeln den 18 Maj och det ska bli trevlig och hoppas på en dag med solsken och lite värme=) Men innan dess blir det ett par träningspass och spinning, eller vad säger du gumman?=) Hihi...
Btw, tack så jätte mycket för de fina ballerina skorna jag fick av dig vännen, kul att jag kunde ha dem=) Tack tack!

Vill tillägna mina sista rader i detta blogg inlägget till angelica, återigen..... Du är bäst! Och jag älskar dig<3



JAG VILL HA VÅR

Gästbloggare!

Hihi, det var du inte beredd på va! ;)

Nu snodde jag Saras blogg utan tillåtelse, busigt va? Vi har ett sådant stort förtroende för varandra, vi litar på varandra och vi vet vad vi har varandra. Det är skönt! Alla borde ha en vän som Sara Arvidsson! Nästa fredag får jag dessutom träffa henne, på riktigt! Det ska bli helt underbart, grymt nice! Vi ska ha så roligt som vi bara kan! Ska bli så trevligt att träffa henne och sedan tycker jag det är särskilt kul att hon kommer upp till Stockholm också! :)

Ville bara säga hej iallafall, har sjukt tråkigt och har suttit uppe sen 7 (på min lediga dag, fråga mig inte varför, haha). Men ha det så bra och ta en titt på min blogg vettja! :) It´s Snultan! :)

Puss o kram från Snultan
(Angelica alltså)

image292

Jag & mina småsystrar!

wiiiie

Ville bara göra er uppmärksamma på att ni som läst min önskelista kan sluta tänka på att jag vill ha Reebok skorna, jag skrivit högst upp på listan=P, för de är nämnligen redan köpta=) Det var rea på dem så kunde inte låta bli så jag köpte dem själv idag=) Men finns ju massa andra saker jag önskar mig så det ska nog inte vara några problem hehe.

Bowlingen till 20 års festen är bokat och klar=) dock har de blivit lite platser över så någon som har lust att hänga på??=P Bara säg till så kanske det går att ordna!

Nu ska jag fortsätta med min städning i garderoben, ha en fin tisdags kväll!

Snult

vinter igen?????

Då var de Måndag och har jobbat och sen tränat med linda, var trevligt och det var kul å ses igen=) Ser framemot den 25 Maj om de nu blir av =P Hehe.. Mycket annat har här inte hänt idag, jävla skit väder vi har fått, rena vintern här nu, igår var de full vår jätte skönt, å nu är det täckt med vit snö precis som en kall vinter dag (den dagen vi ville ha 24 dec=) ) usch å blä... får hoppas de försvinner snabbt!
Blir ett kort inlägg idag men är trött och har inte så mkt att skriva om idag...Men ha en trevlig Måndag allihopa!

image291

Melodifestivalen



Melodifestivalen igår, finalen, mkt bra tycker jag, rätt låt som vann=) Men vissa låtar kom ju på helt fel plats fattar inte vad svenska folket lyssnar med ibland=P
Den som ändå var bäst är ju denna underbara grabb, haha nån som inte gillar han???Haha sjukt kul är han.
Gårddagen var bra... men det är klart allt som hände igår var ju inte så himla bra men men... vill inte gå in på mer detaljer men ibland suger livet verkligen! Man vet att de man gör är rätt men ändå känns de för jävligt rent ut sagt.
Nog om gårddagen...
I morgon är det jobb som gäller och sen efter jobb ska jag och Linda träna lite, ska bli skoj å ses igen vännen=) Något annat intressant som händer i veckan förutom jobb vet jag för tillfälligt inte, men tror inte det händer nått spekulärt (eller hur det stavas:P) Nästa stopp att längta till är den 28 Mars då tåget mot Stockholm går=) Wiiiie!!

Nu är det dags att hoppa in i duschen och bli lite människa haha ha en riktigt trevlig Söndag allihopa!

Onsdag

Då sitter man här igen återigen efter en dag på jobbet=) hade fått måna nya kommentarer idag så det var kul att läsa. Dock tycker jag det är lite synd att man inte kan skriva å svara tillbaka när de är nån som inte har blogg som skriver så fina kommentarer, nu tänkte jag på Linda, blir så glad när du skriver å kommenterar så fint=)
Men de vet du om... om inget annat så vet du det nu iaf.
Ser framemot att träffa dig snart igen, du är en riktigt härlig tjej! Hihi

Detta inlägg tillägnar jag alla som kommenterar, TACK!

Hade inte så mycket mer att skriva om idag och har massa annat jag måste fixa nu med så vi hörs!

Önskelista

20 års dagen närmar sig med storm steg, När Angelica fyllt 20 då är det inte långt kvar då kan jag börja räkna ner=) (Hon fyller år den 30/3 så glöm för allt i ivärlden inte det) =)
Tänkte att det börjar bli dags att skriva ner lite vad man önskar sig och så och listan kan bli lång men ska försöka hålla mig inom rimliga priser Endel dyra saker som kanske kommer stå med här kan man ju alltid iaf bidra med en liten slant, de gör mycket för mig. Det uppskattas, tro mig!

  • Reebok skor... ej säker på storlek, men brukar väl ligga på 36-37
  • Presentkort på: Din sko
  • Sing star skivor
  • Hår och kropps produkter (Obs har känslig hud)
  • Ett fint rätt brett skärp i nån snygg färg och form =P
  • Presentkort på Gina Tricot, H&M, Vero Moda
  • En snygg liten hanväska, partyväska eller en lite större (brukar finnas fina på H&M eller i någon väsk affär)
  • örhängen spelar ingen roll form eller så några snygga bara=P Har femhål totalt i mina öron=P bara så ni vet. Är dock Nicel allergiker, så de måste vara testade iaf eller äkta silver.
  • Strumpor 36-37 eller vad de nu brukar vara för storlekar på strumpor, S (small)med andra ord.
  • Bra filmer, kollar på de mesta
  • Nån snygg tavla, gärna nån med solnedgång eller så (Har oranga tapeter, så behöver täckas =P)
  • Parfymer, lacost, puma, mexx, Marc O´Polo e några favoriter=)
Det var lite av de jag vill ha hehe det finns mycket som ni ser=)
Måste slänga in en bild på skorna iaf så ni vet hur de ska se ut.. har läääänge velat ha dem...


Det var allt för mig så länge, på återseende=)

Personalmöte

Idag har man då bara haft personalmöte i fyra timmar så slutade redan klockan 12 idag, mycket skönt btw=) Efter det drog jag mig till Tyringe för och hälsa på på Hemgården, mitt gamla jobb hehe, nä men var trevligt att träffa alla  man jobbat med igen=) och även pensionärerna så klart =P Måste ju hålla mig uppdaterad om vad som händer=)

Fixade även ett Humor
kort så jag kan träna lite till för en billig slant haha. Så nu om några veckor blir det spinning med Linda, vad kul att du fråga om jag ville hänga på=) Ska bli skoj, å så får man ju umgås lite med dej med det är ju inte helt fel hihi=) Det är väl vad som har hunnits med idag och det är inte så dåligt det tycker jag.
Måste säga att jag blev glad för alla som kommenterade mina nya kläder och att så måna andra med beställt därifrån nu, mycket skoj, hoppas ni med blir nöjda, dock är det inte så stort utbud storleksmässigt typ de minsta storlekarna, vilket är lite synd men men. Nu är det städning av rummet som gäller resten av kvällen, lagom kul =P

Men ha en trevlig Tisdags kväll!!//Snult

Shopping

Idag kom kläderna jag beställt från Catalag och de var kul och allt passade=)Jag har även vart en sväng på stan och blev helt kär i en jacka så jag slog till =) en riktig fin vår jacka om jag får säga vad jag tycker, Vad tycker ni?


Jackan är svart om ni inte ser de=P de kan se lite blå aktig ut men den är helt svart.


Till det gula linnet är det ett par gula trosor till i samma mönster och så, det e typ nattplagg=P men glömde ta kort på dem hehe. Då var det lilla roliga slut =P Lite saker men för mycket pengar =( Men jag är nöjd med allt så jag är glad för det.

Jag har ju inte bara shoppat idag för er som tror det utan jag har ju även jobbat mellan 8-15 idag och det gick bra ett par möten idag och så men det gick bra. Har även ordnat vikarie för mig på jobbet två dagar då jag ska upp till min älskling=) Äntligen, ska bli så skönt att komma iväg lite och äntligen få träffa dig <3. Tror vi behöver varandra lite just nu, eller vad säger du darling? =) I morgon är det planeringsdag på jobb i tre timmar sen är man ledig resten av dagen, skönt=) Resten av veckan består av jobb och tand och läkar besök, lagom kul=/ men men sånt måste man också kämpa med här i livet =P Ja sen till helgen får vi se vad som händer, drömma kan man ju alltid att nått kul ska hända, men tvivlar starkt=(...<3

Puss å kram ses på stan


Fredag

Då var det äntligen helg nu då=) skönt måste jag säga, en lugn och ledig helg, det var ett tag sen =P Idag har jag och brorsan köpt Sing Star, hur kul som helst, och en ny skiva är på väg med ännu fler bra låtar=)
Vi har även vart ute på en lång promenad så lite träning idag med blev det allt hehe. Vi får se om ja kan hålla detta vid liv även nästa vecka, lovar inget hehe. Jag har även vart en sväng på bokrean idag och kollat in lite böcker, ja brukar ju aldrig läsa böcker, är verkligen jätte dålig på det men hitta två  jag bara inte kunde motstå så jag ska försöka läsa dem. Vi får se hur det går=) Köpte även ett par jätte fina skor idag, väldigt spetsiga men de var rea på dem så kosta bara 100 kr=) Sånt gillar vi hehe.
Får se vad som händer resten av helgen... verkligen inget planerat! Kanske bara ligga i sängen och läsa hela helgen? hehe vi får se, men hoppas alla får en trevlig Fredag och helg så hörs vi!


puuh...

Då var man hemma från dagens träning, det gick bra och vi höll på i 45 min iaf så det är ju bra, men gud vad ont i benen jag har nu haha och i armarna lär det säkert kännas i morgon=P Men i morgon efter jobb blir det en lång promenad med brorsan i raskt tempo hehe och sen efter det ska vi prova vårt nya sing star som vi ska köpa i morgon=) Det blir nog en trevlig Fredag av det ska ni se. Nej nu är jag trött och helt slut så ska lägga mig i sängen och kolla på film, jobb i morgon bitti igen!
Ha det fint, på återseende!

image282

varför?

Är det någon som vet någon bra skoaffär i Skåne län där de finns snygga högklackade skor/stövlar med smal klack??  Har kollat typ överallt på nätet och så men hittar inga=( Någon som har nån bra sida att rekomendera? Egentligen gillar jag inte att beställa skor över nätet eftersom ja inte har samma sko storlek i alla skor, lite jobbigt om man beställer å så passar de inte =P Jag vet att typ bred klack e mer inne nu, men jag gillar smala klackar mer faktiskt =) Tell med var jag kan hitta några fina till vetiigt pris=)

Nej nu är det dags att kila till gymmet =) hoppas jag kan ta mig levande hem därifrån med bara hehe...



Beställning

Nu har man precis beställt lite från Catalog, jätte mycket fint och billigt där tyckte jag så jag tänkte att de provar vi =) Gå in och kolla ni med om ni inte redan varit inne där =P ( www.catalog.se ) Kanske nått ni med gillar.
Idag har det väl inte hänt så mycket mer, har jobbat som vanligt och sen vart och handlat en sväng, kylskåpet började bli tomt. Men sen har jag bara suttit här och kollat på tv typ.
I morgon är det jobb som gäller och sen efter det blir det nog en sväng till gymmet med brorsan =) Kanske även en solning efter det om jag orkar, men skulle vara skönt, och denna gången ska jag sola lite längre än vad jag gjorde i helgen, så det syns lite mer hehe. Något annat står väl inte direkt inbokat denna vecka. Vet ju inte när jag slutar om dagarna denna vecka heller så lite svårt att planera. Men nu ska jag gå och göra lite mat till mig tills i morgon.
Ha de fint alla där ute// Snult

ps. Tack alla ni som kommenterar =) blir så mycket roligare och skriva i sin blogg om man får lite respons på det man skriver. Ds




Vi tjejer

Vi tjejer är fulla hela veckan:  

Måndag-onsdag är vi praktfulla.
Torsdag är vi förväntansfulla.
Fredag är vi beautyfulla.
Lördag är vi skitfulla och
Söndag är vi förhoppningvis ångerfulla.




Vecka 2

Då var vi inne i andra jobb veckan på förskolan nu då, helgen har precis passerat förbi i en rasande fart, men helg och helg vet jag inte om man kan kalla det för min del, jobbade ju hela helgen i princip =( 
Lördagen efter jobbet åkte jag och solade och träffade Maria en sväng i Perstorp och sen följde hon med mig till Tyringe och vi hade det trevligt de timmarna vi hann ses, innan det var läggdags för min del =P Mycket mer har det inte hunnits med i helgen tyvärr, varit trött och inte orkat göra så mycket, inte funnits så mycket tid över till annat än jobb.
Idag slutade man hyffsat tidigt iaf, 15.00 så idag hinner man fixa lite här hemma som behövs göras med, känns skönt. Börja funderar lite på vad som ska ske i helgen och så med, med de lutar ju åt att gå ut på Lördagen en sväng.. men vi får se, lite tveksam om jag orkar men ja vi får se när det närmar sig. Vet ju en som verkligen vill dit =P
Naj nu blir det soffan nästa och sen sätta igång med lite städning här hemma men ha en fin Måndag allihopa!


RSS 2.0