Ändrade planer

Jaha då har det blivit lite ändrade planer för helgen, lite trist tycker jag men men får försöka hitta på nått annat skoj.
Så de blir alltså ingen resa upp till Kinna och Liseberg=(Ska försöka hitta på nått annat skoj istället, blir nog Bakken i Danmark istället om det är fint väder, kan alltid hoppas=) Annars hittar jag och älsklingen på nått annat trevligt, nått måste vi göra iaf.
Fick idag ett mail från det nya jobbet och fick idag reda på att vikariatet är fram till Jul, ( har glömt å fråga de på intervjuerna)=P Men blir förlängt om hon jag ska vikariera för vill studera vidare. Kan ju alltid hoppas hon inte kommer tillbaka iaf=) Men men fyra månader är alltid nått iaf, en erfarenhet rikare om de nu inte skulle bli längre.

Idag har man då jobbat och sen bara vart hemma typ, ville sticka å bada men alla ska ju typ så åka på förmiddagen, när en annan jobbar=P Ska åka o bada i morgon iaf om det är fint väder med syrran o ungarna. En vecka till, sen är de semester för mig=) Åhhh längtar så himla mycket! =)=)=)=)=)=)=)
Sen när ja e lite ledig i så 2 veckor så jobbar alla andra, så ja kommer ha rätt tråkigt när vi kommer hem från resan=P
om de inte ringer in mig som vikarie någonstans.

Nu ska jag ta och fika lite men ha de fint och simma lugn!=)
Puss o Kram

Älskar min underbara Kristian.... om ni undrade ;)

bilder från Helsingborgsfestivalen



Lägg märke till den fina t-shirten jag fick av Kristian=) Även den andra Sara  har likadan=)
Även lite bilder från när vi satt fast i Parisehjulet, något var man ju tvungen att roa sig med=P

Jag fick det

Jag fick jobbet! =) Snacka om att man blev glad igår när de ringde från förskolan, att jag fick jobbet, och börjar den 1 September=) Wiiiie
Annars i helgen har man vart på Helsingborgsfestivalen hela helgen, mycket trevligt och mycket folk. dock var det inte så kul när vi fasta i Parisehjulet, fy fan säger jag bara när strömmen går, inte kul det! Iaf inte om man är höjdrädd som det finns ett antal personer som är=P Men vi kom ner efter en låååång stund, kändes som en evighet, men de tar ju lite tid när man får dra parisehjulet hela vägen runt för att människor ska komma av=P
Men förövrigt så hade vi det hur bra som helst, kommer upp lite bilder senare i kväll tänkte jag från helgen.
Vi var även en sväng på stranden i Söndags med ett par vänner, mycket skönt men dock inte så skönt när man kom hem, bränt hela ryggen i princip=( men men så går det när man inte tänker på att smörja in sig.

På tal om sola o bada, nu är det inte alls långt kvar, får snart börja packa=P Haha.
Det är exakt 12 dagar kvar tills de bär av till Grekland och Karpathos=) Ska bli så himla underbart<3
Och nu till helgen blir det Kinna och Liseberg som gäller, ska bli himla kul det med=)
Mycket att se framemot nu.
Men nu ska jag ta och fixa lite pappersarbete men slänger nog upp lite bilder från helgen lite senare!=)
puss o kram




Ett steg ännu närmare jobbet

Igår blev jag så underbart glad, Förskolan där jag var på intervju i Måndags hörde av sig, de ville träffa mig igen och visa mig runt lite och gå igenom lite administrativa bitar=) Åh vad jag hoppas att jag får jobbet.
Så håll tummarna i morgon med är ni snälla=) Jag hoppas att jag får ett besked i morgon med så man slipper gå runt och undra. En underbar nyhet eller vad säger ni?=P

I morgon blir det då jobb först några timmar sen blir det raka vägen ner till Helsingborg och kl 15.00 ska jag vara på plats på skolan=) Sen bär det av till Landskrona och börja fixa sig inför kvällen, som ska tillbringas i Helsingborg och på Helsingborgsfestivalen=) Hoppas på en mycket trevlig kväll med roligt folk=)
Lördagen är även den redan planerad och det blir att åka till Tyringe och festa lite och sen vidare till Helsingborgsfestivalen även denna dag=)
 Älskar festivalen btw=P Så man kan säga att denna helg blir en party helg och vem vet, kanske har man något att fira;) We Will See=)
Ha en underbar helg allihopa och på återssende!
Kram




Saknar....

Åh jag hittade en gammal bild på mig som jag faktiskt gillar, åh vad jag saknar mitt långa hår=(
Vad tycker ni, passar jag bäst i långt eller kort hår? Kolla in skillnaden på bilderna!
Själv har jag svårt att avgöra, gillade de korta men bara i början precis när jag klippt mig=P
Lägger upp en bild på hur de såg ut precis efter jag klippt mig och sen den gamla bilden med långt hår.
Hur de ser ut i dagensläge får ni kolla på bilden högst upp på min sida på bloggen.

Gammal bild
Klippt mig precis


så vad Tycker ni?


Kommer ni ihåg?

Fick syn på dessa och kom på hur mycket man kolla på de för ett x antal år sedan, åh vilka underbara barndomsminnen=)
Hehe kunde inte låta bli att slänga in några små minnesbilder=P








Hålla tummarna några veckor till

Kl 12 igår hoppas jag alla höll sina tummar för mig hehe, de var ett par jobbiga 30 min i ett klassrum i Helsingborg ska ni veta=P Men det kändes bra och de skulle höra av sig om någon vecka i vilket fall som helst.
Jag hoppas de hör av sig snart och har ett bra besked och komma med=) Så håll tummarna ett tag till Hehe.
Om de skulle visa sig att jag inte får det gäller det att ta nya tag och fortsätta söka och hoppas på tur.

Helgen har även passerat förbi och fredagen var det bara en lugn hemma kväll, fick lite besök av Moster Mary, Alltid trevligt. Sen blev det även lite dricka och sing star med brorsan=)
Vem är bäst på sing star och varför i hela världen är jag det??:P
Lördagen bar det iväg till älsklingen och de var dags för  grillfest hos Patrik och hans flickvän Sara.
Mycket trevlig kväll och roligt folk=) Har några bilder jag kan lägga upp på folket iaf=)


Söndagen blev det en filmkväll med älsklingen och även en sväng till Ikea och kolla lite möbler=)
Snart älskling,snart ska vi få ett fint hem tillsammans ;)
Idag har man bara jobbat och ska snart in i duschen och så sen är det läggdags i tid, i morgon 05.00 ringer klockan.. lagom kul. ja bara längtar tills vecka 33 nu alltså=)

Ha de gott//Snult



Arbetsintervju

På Måndag kl 12 ska jag befinna mig i Helsingborg på Intervju för ett arbete på en förskola=)
Håll Tummarna allt ni kan!!!=)För det ska jag göra!



Så himla söt

Haha hitta den på you Tube och föll direkt, så himla söt=) Någon som håller med mig?=)




Kramislåten


Massa planer

Då var det Torsdag och då är det Saras stäääääddag:P Haha nä men jag har faktiskt städat nästan hela dagen, rätt skönt att få saker gjorda man tänkt man ska göra läääänge. Nu är det gjort!
Iförrgår blev jag erbjuden ett nytt "extra" jobb en vecka, Chefen fråga om jag var intresserad av en tjänst på 50 % en vecka på ett fritids här i närheten och självklart var jag det, ringde dit och fick det=) Riktigt glad blev man.
Visst det är inte mycket men det är nått iaf och jag är tacksam för minsta lilla jag kan få. Har haft tur i jobbväg hitintills, detta är andra jobbet jag blivit rekomenderad till=) Känns skönt måste jag säga. TACK

Nu till lite planer jag har några helger framöver, Har man ingen semester så får man ta tillfället i akt att hitta på så mycket som möjligt på helgerna=)
Nästa helg blir det en helg i Helsingborg, Rix Fm festival och Helsingborgsfestival, inget man vill missa=) Party Party!!
Hoppas på bra väder och inga dåliga kläder=P Nä men bra väder och bra sällskap så skulle jag vilja säga=)

Sen helgen efter de då är vi inne på 1 Augusti och då blir det en miniresa ner till Kinna och hälsa på Syrran och självklart ska vi besöka Liseberg=) Kristian och jag stannar väl över helgen skulle jag tro, vi båda jobbar ju på Måndagen.
Sista jobb veckan innan VI får semester ;)
Då ni, den helgen jag längtat mest till sen typ 3 mån tillbaks:P
GREKLAND!!
Ja på söndag den 10 augusti sticker vi äntligen, åh vad underbart det ska bli älskling<3

Det var iaf tre helger fulla med planer och man kan bara hålla tummarna på att de går vägen och att det verkligen blir så som planerna är lagda. Man vet ju aldrig.
Nu har ni fått ett ytterligare hyffsat långt inlägg så nu ska ni väl klara er ett tag på det?
Haha nä usch jag ska bli bättre i blogg världen, lovar!
Men just nu ska jag bara lägga mig i min säng och kolla lite film, tycker jag att jag är värd.
Men ha de fint allihopa och på återssende=)



Dåligt med uppdatering

Herregud vad ja har blivit dålig på att blogga, skäms varje gång, tänker hela tiden att nu ska ja göra de nu idag, men nej tror ni det blir gjort? NEJ!=( Har massa annat för mig hela tiden eller så orkar jag bara inte.
Okej en snabb lite tråkig resume från förra helgen, OBS  förra helgen. Jag var med min underbara Kristian och på Lördagen hade vi lite tråkigt visste inte vad vi skulle hitta på, så vi tog båten till Helsingör=) Mycket trevligt och mysigt, självklart var det varmt och skönt och vi knalla på där å fika lite och satt vid havet lite, mysigt värre<3 Var ju längesen man åkte båt så jag kände att de var sagt för en åktur i sådär typ 20 min hehe. Självklart var mobilen med och de knäpptes några fina bilder men kan tyvärr inte lägga över dem nu men kanske kan fixa till typ nästa inlägg hehe.
Då till denna helgen då hehe då var det Landskrona Karneval som stod på Schemat, for hem till Linda på Fredags kvällen gjorde oss i ordning och drog sen vidare till förfest i Landskrona tillsammans med Kristian och hans polare, trevligt hade vi tills alla var så fulla så de var dags att gå hem å lägga sig så kan man väl säga:P
Lördagen var väldigt lugn, mådde väl sådär, eller måde väl som man förtjänade kan man säga, usch å fy o blä. kl 21 på Lördagskvällen hade vi blivit människor igen eller iaf någorlunda vakna och fräscha, så jag o Kristian o några polare till han drog ner en sväng på Karnevalen och gick bara runt o kolla lite, var nyktra o de var nog bäst det.
Mådde inte helt 100 på hela dagen=( Kristian hade minsann turen med sig denna kvällen, han vann Toblerone chocklad 2 kg minsann, turgubbe Hehe men han var snäll för jag fick smaka ;)
Sen vann han även en jätte söt hjärtnalle till mig, tack älskling=)<3
Nu i veckan blir de jobb som gäller, men först lite sömn godnatt på er på återssende.

puss

sommar och sol

Ja idag är det minsann fint väder ute, varmt och soligt ute=) Igår fick man fint besök minsann, min underbara Angelica var och hälsa på i stan hehe=) Vi käkade lite mat och jag färgade hennes hår och vi tog en promenad och bara snacka, kul att ses igen gumman <3
Vi sågs ju faktiskt redan i Söndags då du var i Landskrona och jag med, och typ bara 10 min ifrån varandra hehe, så vi for ut till Väla och gick där hela dagen nästan, shoppa lite och käka god mat. Sen på kvällen blev de även en promenad, så trevligt så. Hoppas vi ses snart igen=)
Annars i helgen har vi firat syster ysster som fyllt hela 25 år, så de var lite folk här på Lördagen och sen senare på kvällen åkte jag till Kristian och då var det fest på G hos några polare till han.
Dock kom vi inte in på krogen senare då det var 23..grrr=( men vi for hem och la oss istället, klockan var rätt mycket redan så.
Och nu sitter man här och har precis sökt massa jobb får se om de ger nått resultat, man kan ju alltid hoppas iaf.
Ska ta och fixa lite mat till mig nu tänkte jag men ha de fint så hörs vi!
puss/ Snult

RSS 2.0