Party

Detta blir ett jätte kort inlägg för har fullt upp med att göra mig i ordning för kvällen=)
Ikväll blir de fest hos Joel och Zanna. Kristian är på julfest så Pontus hämtar mig om en timme typ sen får vi se när Kristian kommer dit, Så fort julfesten e klar så kommer min älskling=)Han stack redan vid 1 tiden i dag så han lär väl redan vara packad haha:PSen blir det nog utgång i Malmö ser det ut som.
Igår var jag ute med jobbet och käkade och drack lite gott, var trevligt haha och speciellt en sak som hände, men det kan bara vi som var med skratta åt!Haha.Kan bara säga de, Nette, Håll dig till dina egna bestick nästa gång så jag slipper jag se så dum ut hahahaha.
Nä nu måste jag dra mig men vi hörs, på återssende

puss å kram


Då var det dags igen då

Nämen godmorgon alla min vänner=) Nu är man här igen, jag vet jag är här väääldigt sällan nu för tiden men ni ska vara glada att ja alltid kommer tillbaka förr eller senare (senare)=P
Nu sitter man här vid köksbordet och är pigg och vaken sen 07.30 inte ofta det händer på en lördag i mitt liv=P Igår kom första snön=) var så mysigt och man blev så glad, eller iaf jag jag älskar snö, bara hoppas det kommer mer och inte bara blir slask av de lilla vi har nu, för de gillar vi inte!
Min underbara älskling är iväg och jobbar nu så här på Lördags morgonkvisten så jag får passa på att sätta mig här och blogga lite tänkte jag=) annars är ju denna dator rätt så upptagen för jämnan om jag säger så=P
Tänkte bjuda på lite bilder i dagens inlägg med från förra helgen, då vi var och shoppade lite, det var jag som körde så då bestämde givetvis jag vart vi skulle åka=) De blev en runda till Väla och kik in på duka, där Kristian hade presentkort så vi shoppa lite saker där, bilder kommer på det.
Sen på söndagen körde jag till väla igen men denna gången besökte vi Ikea och vi hade även trevligt sällskap med, Zanna och Joel=)Fynda självklart lite även där.
Så man kan säga att jag körde hela den helgen vart vi än skulle, så otroligt kul=)

Denna helgen då?, det blir en lugn helg och igår lagade älsklingen super god middag, fläskfile inlindat i bacon och så råstekta potatis och egen gjord sås. MUMS! Otroligt gott var det måste jag säga!Får se vad han har att bjuda på ikväll som nog också blir en lugn myskväll.
Blir nog en sväng till lite affärer sen när Kristian kommit hem så vi får inhandlat lite julsaker och så=)snart dags för det ju, älskar julen och allt som hör julen till=)Trist att det bara är jag i detta huset som gör de=(

Ledsen alla läsare, tråkiga nyheter, hittar inte sladden till kameran så får lägga upp bilderna senare, när jag hittat den=(
Men ha de fint, nu ska jag käka lite frukost men vi hörs!=P

Tillägnad tlll min kärlek


Jävla skit

Då var det Söndag och nu var det egentligen meningen att jag skulle komma med ett roligt inlägg om gårddagens maskeradfest jag sett framemot läääänge och massa fina bilder, men istället har jag bara 3 saker att säga: Halsfluss är skit!
Ja så är det tyvärr, var jätte dålig på jobb i Fredags men åkte ändå hem till mamma på kvällen en sväng för kände mig lite bättre på kvällen, Käkade där och sen hälsade på syrran och ungarna. Vi var väl hemma vid 10 igen, sen började helvetet igen!
Sov inte en timma ens sammanlagt under hela natten mådde så jävla dåligt, så Lördagmorgon körde älsklingen mig in till sjukan och vi satt väl där i två timmar och väntade och sen fick ja det konstaterat att det var halsfluss och pencillin i en vecka som gällde=( Jävla skit, så ja där rök den festen man sett framemot så himla mycket. Hela Lördagen låg man och sov konstant hela tiden i stället.
Idag känner jag mig lite bättre och har faktiskt vart ute och övningskört i 1,5 timme, landsväg och rundeller =) hehe det var skoj och känns bättre för varje gång måste jag säga, nästa runda jga ska köra idag blir till Landskrona=) Ska bli spännande.
Annars idag händer inte mycket, vila upp mig lite så man kan orka jobba i morgon förhoppningsvis.
Nu är det dags att kolla idol sen i Fredags men vi hörs kanske senare, en liten uppdatering om körningen kanske ni kan få=P
Tjipp och hej!

Long time ago

Hejsan hoppsan! Ni har alldeles säkert glömt bort min blogg för jag håller med om det har varit dålig uppdatering på sista tiden, men de har sina orsaker och jag vill förklara mig.
För det första har datan varit paj ett tag och för det andra så har jag haft fullt upp , det är väl egentligen anledningarna. Godtags dem?=P
Men nu tänkte jag bjuda på ett par bilder från förra helgens fest med Pontus,Patrik, Krille, joel;Kristian och  Zanna.Först förfest hos Pontus och sen var vi ute en sväng i Malmö på Etage, tror jag det hette, min första visit ute i nattlivet i Malmö, men var en trevlig kväll=)
Njut av de fina bilderna och de som känner mig ser en stooooor förändring på mig denna kväll och för första gången på länge kände jag mig riktigt snygg haha=) Vad tycker ni?

Sådär det var lite bilder från förra helgens fest,Märkte att alla inte var med på bilderna vilket var lite tråkigt men men man ser ju vilka som ville vara med framför kameran hehe.Tack för en rolig kväll!
Nu till helgens utflykter hehe, i Fredags var det bara en lugn hemma kväll, Syrrans man kom förbi med ett matbord till oss som de inte vill ha längre och självklart var kameran framme och ville visa er det med=)
Det är visserligen inte nytt men det är bättre än vårt förra där vi bara hade två stolar=P Tycker absolut inte det är nått fel på detta.Tack för bordet syrran!
Sen i Lördags var vi en runda på Ikea med syrran och Robban och Jag och Kristian köpte äntöligen vår efterlängtade dubbelsäng=) Så himla fint blev de och skönt var det att sova i natt. Nu är det bara några fina säng bord som ska köpas med men får nog väntas till nästa månad. Men bild på sängen ska ni allt få=)
Slänger även in en bild på familjen Arvidsson-Bergström =) Älskar er!


Nu ska jag ta och gå ner och hjälpa Älsklingen med våfflorna vi ska göra=) Men ha de bäst så hörs vi snart hoppas jag
puss


RSS 2.0