Melodifestivalen



Melodifestivalen igår, finalen, mkt bra tycker jag, rätt låt som vann=) Men vissa låtar kom ju på helt fel plats fattar inte vad svenska folket lyssnar med ibland=P
Den som ändå var bäst är ju denna underbara grabb, haha nån som inte gillar han???Haha sjukt kul är han.
Gårddagen var bra... men det är klart allt som hände igår var ju inte så himla bra men men... vill inte gå in på mer detaljer men ibland suger livet verkligen! Man vet att de man gör är rätt men ändå känns de för jävligt rent ut sagt.
Nog om gårddagen...
I morgon är det jobb som gäller och sen efter jobb ska jag och Linda träna lite, ska bli skoj å ses igen vännen=) Något annat intressant som händer i veckan förutom jobb vet jag för tillfälligt inte, men tror inte det händer nått spekulärt (eller hur det stavas:P) Nästa stopp att längta till är den 28 Mars då tåget mot Stockholm går=) Wiiiie!!

Nu är det dags att hoppa in i duschen och bli lite människa haha ha en riktigt trevlig Söndag allihopa!

Kommentarer
Postat av: Maria José

Jag förstår dig vännen, det suger verkligen! Kram på dig!

2008-03-17 @ 08:44:39
URL: http://metrobloggen.se/mariajose
Postat av: Angelica

längtar :D wiiiie!
du kommer klara dig igenom det här precis som du har klarat igenom dig allt annat. du är stark!

2008-03-17 @ 13:44:55
URL: http://snultan.blogg.se
Postat av: Angelica

mm tråkigt. får förhoppningsvis använda den där i april kanske kanske om man har tuuur :) men ska inte säga nåt mer om de :p säger man nåt så blir de ju inte av :p haha.

jaa det kan behövas för oss att träffas nu =) ha det myyyys! måste hem o fixa en massa o prata med allt folk där hemma nu innan du kommer. brorsan har ju flyttat in. han sover ju i stugan men han får flytta in i mitt rum när du kommer åså. å ja sen ska städa o fixa o ja planera en massa. vi får talas vid om det också innan du kommer. funderar om vi kanske skulle ta kalaset på söndagen nån anann stans eller nåt pga alla djuren! men vi snackar om de sen =)

jaa stark är den =) älskar dej gumman :D o saaaknar dej

2008-03-17 @ 14:24:55
URL: http://snultan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0